Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Όψιμοι "Κασιδιάρηδες" βγήκαν διαδικτυακά να λαϊκίσουν πάνω σε ΠΤΩΜΑΤΑ !



Η ΝΔ είναι η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη που πήρε ΟΛΕΣ τις μεγάλες αποφάσεις για την χώρα και εξαιτίας αυτής βρισκόμαστε στη ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ της Ιστορίας. 

Σε αυτή που είσαι εάν ακολουθείς άλλη συνταγή από αυτή που προφανέστατα επιθυμούν όσοι εν έτει 2023 αναζητούν στην αποτυχημένη συνταγή του κρατισμού λύσεις στα προβλήματα της πατρίδας. 

Η εκδήλωση του συνδημότη μας και Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ θα γίνει στις 6 Μαρτίου στο Αναψυκτήριο της πόλης μας και φυσικά ΜΕΤΑ το τριήμερο ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ που κήρυξε ο πρωθυπουργός και αρχηγός της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το να μην διαφημιστεί και με τον παραδοσιακό τρόπο η εκδήλωση του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ Ηλιούπολης θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε αλλά όχι να λέμε πως δεν ρωτήθηκαν τα μέλη ενός κόμματος για την απόφαση να κρεμαστεί ένα πανό! 

Για όσους έχουν τάσεις λαϊκισμού (και δεν λέμε για τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αυτή ΣΩΤΗΡΙΑ δεν βρίσκουν) να τονίσουμε για να μην ΕΧΟΥΝ καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως η χώρα μας δεν θα ήταν ΠΟΤΕ μέλος του ΝΑΤΟ ούτε της Ε.Ε εάν ρωτιόταν για τα θέματα αυτά ακόμα και η ΒΑΣΗ της ΝΔ !

Η πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων ακόμα και σήμερα διακατέχονται από αδικαιολόγητο αντιαμερικανισμό και θεωρούν πως η συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε δεν την ωφελεί κάτι που είναι απολύτως ΨΕΥΔΕΣ. Αυτό που πραγματικά ενοχλεί είναι η ΞΕΚΑΘΑΡΗ παρακάτω ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του συνδημότη μας κ. Αθανάσιου Βαμβίνη για την ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ


Η παραίτηση του υπουργού Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή ΣΙΓΟΥΡΑ δείχνει την ΔΙΑΦΟΡΑ μας από τους απέναντι . Οι ιδεολογικοί μας ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ που δεν ΘΕΛΟΥΝ αυτή η χώρα να ΑΛΛΑΞΕΙ αποζητούν στο περισσότερο ΚΡΑΤΟΣ λύσεις για τα πάντα. Όμως αυτό οδηγεί σε αυτή την "ανεμελιά"
που οδηγεί σε ανθρώπινες τραγωδίες. Αυτές θα συνεχιστούν όσο στηρίζουμε επιλογές ΚΡΑΤΙΣΜΟΥ όσο και εάν κάποιοι δεν το βλέπουν. 

Γιατί να παραιτηθεί ένας ΥΠΟΥΡΓΟΣ επειδή ένας σταθμάρχης και οι συνδικαλιστές του κρατικού ΟΣΕ δεν δέχονται την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ; Σε τι φταίει μια κυβέρνηση που παλεύει με ένα προσωπικό που αρνείται να δει την ελλιπή του εκπαίδευση; 

Πολλοί και μέσα στη ΝΔ επιθυμούν να στήσουν ένα νέο Γουδί για να τιμωρήσουν όσους "πολεμούν" σε έναν χαμένο πόλεμο αφήνοντας ατιμώρητους όσους με τις αντιλήψεις τους έχουν εκτροχιάσει την ΧΩΡΑ! 

Αυτή που τώρα ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ πως δεν ερωτήθηκαν από το ΚΟΜΜΑ για ένα πανό που κρεμάστηκε από ένα ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που δεν έχει σφραγίδα κανενός κόμματος παρά μόνο ιδεολογική σε εποχές που κυριαρχεί το "όλοι ίδιοι είναι" των κάθε λογής "Κασιδιάρηδων" είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όταν το κόμμα της ΝΔ αποφάσισε να αδειάσει τον ΔΟΤΟ δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ κ. Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα επιλέγοντας τον κ. Κωνσταντέα για να είναι υποψήφιος κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας πήγαν με τον ΧΟΥΝΤΙΚΟ! 

Για εμάς είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ πλέον πως η ΝΔ πρέπει να ξεφορτωθεί όλους όσους έχουν την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως υπάρχει καλύτερο πολίτευμα από την Αστική μας Δημοκρατία. 

Δεν μπορεί να σέβεται "πρίγκηπες" τέως βασιλιάδες , συνεργάτες ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ και πολίτες που θεωρούν πως θα σταματήσει το τρένο για να ανέβουμε πάνω και εμείς. 

Η ανείπωτη εθνική τραγωδία μας έδειξε πως η άρνηση να δεχθούμε την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μας οδηγεί σε αδιέξοδα και στην αναζήτηση ευθυνών εκεί που δεν υπάρχουν. 

Όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που μας ταλαιπωρούν με την παρουσία τους στα τηλεοπτικά δίκτυα που τους βγάζουν επίτηδες για να ξεφτιλίζονται μας λένε σε απλά ελληνικά πως το επάγγελμα τους είναι κάτι ανάλογο με αυτό του στρατιώτη στο μέτωπο ή του χειρουργού ιατρού εν ώρα εργασίας! 

Μας λένε ΕΝΩ οι ίδιοι ΦΩΝΑΖΟΥΝ στη μείωση προσωπικού που θα επιφέρει η ΧΡΗΣΗ της νέας τεχνολογίας και στον ΟΣΕ πως το ΛΑΘΟΣ του Σταθμάρχη δεν είναι το πρόβλημα αλλά εάν ήταν 10 σταθμάρχες μαζί κάποιος θα έβλεπε πως ΔΥΟ ΤΡΕΝΑ κατευθύνονται το ένα προς το άλλο για χιλιόμετρα! 

Ζητούν μάλιστα αυτό που έχουν ΜΟΝΟ μάθει . Δηλαδή προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ αλλά όχι ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ και βέβαια αναζητούν να διαχυθεί η ΕΥΘΥΝΗ ώστε να πέσει στα μαλακά ο κύριος υπεύθυνος. 

Δεν θα συμβεί αυτό ας το γνωρίζουν πως η κοινωνία είναι πιο έτοιμη από ΠΟΤΕ να στηρίξει ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ που έχουν λύσεις στα προβλήματά μας και δεν χρειάζονται την υποστήριξη βολεμένων! 

Σε κάθε περίπτωση αυτό που πραγματικά ενοχλεί δεν είναι το πανό του κ. Βαμβίνη αλλά το γεγονός πως κάποιοι δεν θέλουν να συζητήσουν θέματα που για αυτούς είναι ταμπού. Αυτά όμως θα συζητηθούν και φυσικά η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη θα παραδώσει ΧΩΡΑ και όχι αποικία ΧΡΕΟΥΣ όπως έκαναν προηγούμενοι πρωθυπουργοί και αυτή η ΔΙΑΦΟΡΑ είναι που ενοχλεί όσους βλέπουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πείσει τους πολλούς πως η χώρα δεν μπορεί να πορεύεται με την ΛΑΘΟΣ συνταγή για να μην στεναχωρηθούν οι ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ του εκτροχιασμού της χώρας. 

Και φυσικά αυτοί που εκτροχίασαν την χώρα μας δεν είναι 38αρηδες όπως ο κος Βαμβίνης αλλά διανύουν ήδη την 6η ή την 7η δεκαετία της ζωής τους. 

Η χώρα δεν θα γυρίσει πίσω,  η πόλη  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ υμνώντας όσους την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ στα σημερινά της ΧΑΛΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...