ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο Γιώργος Χατζηδάκης με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Ο Γιώργος Χατζηδάκης με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος



 
Η παράταξη Προοδευτικοί Οικονομολόγοι Ελλάδος που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας έχεις στις τάξεις της τον νυν δήμαρχο της πόλης μας Γιώργο Χατζηδάκη τον Γενικό Γραμματέα του δήμου μας κ. Σωτηρόπουλου και τον εκκαθαριστή της "Αγ. Ταβιθά" κ. Γιώργο Καραμιχάλη! 



Το θέμα είναι πως πολλοί ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ποο συμμετέχουν σε "κεντροδεξιές" παρατάξεις σαν τον κ. Κόλκα που είναι πάνω από χρώματα και κόμματα είναι υπερήφανοι για αυτό.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 
Εμείς απλώς ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας τι ακριβώς έρχεται με την μεγάλη "προοδευτική" συμμαχία που ήδη είναι προ των πυλών!

Ο Γιώργος Χατζηδάκης είναι ήδη στο  2023 και προφανώς βλέποντας πως το μεγαλύτερο μέρος του ΚΙΝΑΛ οδεύει προς ΣΥΡΙΖΑ έπιασε από τώρα θέση εκεί. Άλλωστε ως υπερκομματικός δήμαρχος έχει από όλα τα κόμματα και τα χρώματα στο ψηφοδέλτιό του!

Έτσι άλλωστε θέλουν οι περισσότεροι συνδημότες μας που δεν ενοχλούνται να είναι στο ίδιο ψηφοδέλτιο με αντεξουσιαστές, χουντικούς, κομμουνιστές, βασιλόφρονες, κεντρώους , δεξιούς , αριστερούς και άλλους φιλόζωους!

Το θέμα σε μένα δεν προκαλεί καμία απορία φυσικά αφού οι αντιμνημονιακές προεκλογικές ομιλίες του κ. Χατζηδάκη και οι ψεκασμένοι του οπαδοί που ετοιμάζουμε θέμα για αυτούς εάν και σταμάτησαν να μας υβρίζουν γιατί εμείς ξέρουν ότι ψάχνουμε κάθε συγγενή τους!

Και θα δείτε όλοι τι όφελος είχαν για να αποκαλούν εμάς Φουρθιώτηδες και Στέφανους Χίους πολύ σύντομα.

Ήδη άλλωστε όλοι οι Ηλιουπολίτες γνωρίζουν πως δεν εξυπηρετώ ούτε το δικό μου ατομικό συμφέρον και αυτό θα γίνει για ακόμη μια φορά γνωστό σε όσους θέλουν να με βάλουν σε "κουτάκι"

Εγώ έβαλα από το 2013 που έφτιαξα αυτό το ιστολόγιο ταμπέλα στον εαυτό μου πολιτική και ιδεολογική και αναμένω και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Είδατε με πόση ευκολία 'άδειασα" και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος όταν πηγαίνει σε μια φιέστα θα πρέπει να γνωρίζει ποιος την διοργανώνει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί.

Άμα έχουν κοινά συμφέροντα πάω πάσο αλλά εγώ όπως ήδη ξέρουν δεν φιμώνομαι και είμαι από τους πρώτους που ζητάω να ερευνηθούν τα πάντα και για τους πάντες.

"Άγιοι" στην πολιτική που είναι πεδίο εξυπηρέτησης συμφερόντων δεν υπάρχουν για μένα. Άλλωστε πολιτική είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των πολλών και όχι του εαυτού μας και των κολλητών μας.

Η πολιτική των Σαμαρικών να "πυροβολούν" μέσω Antinews.gr και να παραμένουν στο κόμμα δεν θα τους οδηγήσει πουθενά και δεν βοηθούν την χώρα.

Για μένα όποιος ΔΙΑΦΩΝΕΙ φεύγει , δεν παραμένει να πολεμήσει τάχα εκ των έσω έναν αντίπαλο που είναι παντοδύναμος. Όταν παρέδωσαν το κόμμα στον γιο του Αρχιερέα της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ θα έπρεπε να γνώριζαν πως ήδη η Ιστορία είχε κρίνει και την "Αγία" Οικογένεια και τα πεπραγμένα του βρώμικου 1989.

Ο λαός είδε και δικαίωσε τον Ανδρέα Παπανδρέου αφού οι κριτές του ήταν τα φιλαράκια της Siemens και όποια πέτρα διαπλοκής και εάν σηκώσεις από το 1955 και μετά ο Μητσοτάκης ήταν πάντα παρών.

Εκεί που παρέμενε απών ήταν στα μεγάλα Εθνικά θέματα και στην ανάδειξη κομμουνιστών ως δήθεν μεγάλων προσωπικοτήτων.

Δεν χρειάστηκε παρά ένας μήνας στη διακυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη για να αντιληφθεί και ο τελευταίος δεξιός πως αυτοί που ενώθηκαν ακόμα και με την κομμουνιστική αριστερά για τα δικά τους συμφέροντα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ηθική αξία.

Με αυτό δεδομένο η παραμονή στο κόμμα των λεγόμενων Σαμαρικών τους καθιστά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Γιατί άμα είναι επένδυση το Ελληνικό και ο Λάτσης τότε εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά! Ας πάρουν τον Κωνσταντάτο που τους εξέθεσε αγκαλιά και ας πάνε στη Βενεζουέλα αφού τέτοιες επενδύσεις και τέτοιοι "διεθνείς" διαγωνισμοί με την συμμετοχή μιας ΕΤΑΙΡΙΑΣ γίνονται μόνο σε Σοβιετίες.

Για το θέμα με το Ελληνικό θα επανέλθουμε πάντα με στοιχεία και χωρίς φανατισμούς. Η σύμβαση που υπεγράφη το 2013 έχει καταστρατηγηθεί ΠΛΗΡΩΣ και αυτό που ετοιμάζουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ επένδυση αλλά ληστεία.

Σ.Μ


1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΟΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ , ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΜΕ ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ.
ΟΙ ΝΑΝΟΙ ,ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ,ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΜΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΡΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ . ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΜΑΣ.