ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζει τα μπακαλίστικα μαθηματικά ο νέος μας δήμαρχος και τάχα ενημερώνει για τα χρέη που ήδη δημιουργεί η διοίκησή του αφού είναι μια κακή συνέχεια της προηγούμενης

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Συνεχίζει τα μπακαλίστικα μαθηματικά ο νέος μας δήμαρχος και τάχα ενημερώνει για τα χρέη που ήδη δημιουργεί η διοίκησή του αφού είναι μια κακή συνέχεια της προηγούμενης


Και επί Βαλασόπουλου η ενημέρωση που παρείχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Χατζηδάκης  ήταν κάποιοι αριθμοί που από ότι φαίνεται δεν έδειχναν την πλήρη αλήθεια. Έτσι ενώ λίγο πριν τις εκλογές ο δήμος μας είχε πλεόνασμα στρογγυλοποιημένα και εδώ 7.000.000 ευρώ σήμερα λίγους μήνες μετά έχει κάτω από 5.000.000 ευρώ. εάν σκεφτεί κανείς πως έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από τις εκλογές εάν συνεχίσουμε έτσι τέλος του 2020 δεν θα υπάρχει καν πλεόνασμα αλλά θα μιλάμε για έναν ελλειμματικό δήμο.



Ρωτώντας στελέχη της αντιπολίτευσης εάν γνωρίζουν οικονομικά στοιχεία του δήμου μας το μόνο που διαπιστώνεις είναι η ΠΛΗΡΗ άγνοιά τους. Τους ρωτάς για συμβάσεις που έχουν περάσει από δημοτικά συμβούλια και εκεί πάλι δεν έχουν να σου απαντήσουν και πολλά. Τελικά μήπως οι οπαδοί του Μωραϊτη που μιλούσαν για ΟΜΕΡΤΑ είχαν δίκιο; Μα αφού σε έβριζαν θα πείτε και σε ενέπλεκαν σε πράγματα που δεν είχες κάνει ή συμμετάσχει  πως μπορεί να είχαν δίκιο στην θεωρία τους περί ΟΜΕΡΤΑΣ; Και όμως φαίνεται πως σε κάποια πράγματα είχαν.


Γιατί πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζει ουδείς δημοτικός σύμβουλος  για καταστάσεις που συμβαίνουν μέσα σε ένα δήμου που έχει πάνω από 500 υπαλλήλους και μόλις κάποιος παίρνει σύνταξη να μαθαίνουμε εμείς με έγγραφα και ντοκουμέντα καταστάσεις που όχι μόνο παραπέμπουν σε Σοβιετία αλλά είναι ηθικά και πολιτικά απαράδεκτες. 

Και τι καλύτερη απόδειξη πως ο δήμος δεν λειτουργεί σωστά όταν ο ίδιος ο νέος δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης σου λέει σε δημοτικό συμβούλιο πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε την κλίκα της Θεοδώρας (πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου μας για τους αδαείς) και του κ.Σχίζα διευθυντή καθαριότητας που οδεύει και αυτός προς έξοδο λόγο σύνταξης, 

Και πως μπορείς να σπάσεις μια κλίκα εργαζομένων που δεν μπορούν να απολυθούν και είναι μόνιμοι; Μήπως βάζοντας τους δημότες να μην πετάνε σκουπίδια λόγω των απεργιών τους; Μήπως βάζοντας στο τέλος τους ίδιους τους ιδιώτες να μαζεύουν οι ίδιοι τα σκουπίδια; Αφού τα αιτήματα για νέες προσλήψεις σε ένα χρεοκοπημένο Κράτος δεν είναι δυνατόν να εκπληρωθούν θα ζούμε πάντα σε μια βρώμικη πόλη;


Δείτε το βίντεο και κυρίως την χθεσινή μου ανάρτηση και σε λίγο θα δείτε και εσείς πως όλες οι δομές που τώρα παρουσιάζουν ελλείμματα είχαν αποθεματικά λίγους μήνες πριν τις εκλογές σύμφωνα με τις διοικήσεις των ίδιων των ΝΠΔΔ που μας φόρτωσαν για να εξυπηρετούν κολλητούς και φίλους και όχι βέβαια για να εξυπηρετούν τον ΔΩΡΕΑΝ αθλητισμό , την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τον φτωχό συνδημότη μας ή την αγάπη τους για τους μετανάστες αφού και την επιτροπή που είχαν δεν ήξεραν να μας ενημερώσουν ούτε πόσοι μετανάστες ζουν στην πόλη μας και από ποιες χώρες γιατί ποτέ δεν έχει γίνει καμία απογραφή για αυτούς τους ανθρώπους.




Το έβαλα στο facebook γιατί και η νέα διοίκηση μέσω αυτού ενημερώνει τους δημότες μας αφού στην σελίδα τους στο διαδίκτυο δεν ανεβάζουν παρά ελάχιστα δελτία τύπου. Βλέπουν πως τα social media έχουν γίνει (κακώς για εμένα και για πολλούς άλλους) η μόνη σας πηγή πληροφόρησης και ακολουθούν την εύκολη λύση με αναρτήσεις σαν την πιο πάνω και χονδρικά - μπακαλίστικα στοιχεία χωρίς κωδικούς και κυρίως χωρίς αιτιολόγηση. Έτσι αργά αλλά σίγουρα εάν εμείς δεν φωνάζουμε θα μας πουν μια μέρα πως δυστυχώς η κρατική επιχορήγηση είναι λίγη και έχουμε και πάλι ελλείμματα προκειμένου να διατηρήσουμε το κοινωνικό μας έργο.

Το μαζί τα φάγαμε του Πάγκαλου θα παίξει πάλι και εν μέρει είναι σωστό απλώς κάποιοι δεν έφαγαν μόνο αλλά απέκτησαν ακίνητα , σκάφη, και λιμουζίνες ενώ εξασφάλισαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους εις υγείαν των κορόϊδων που ακόμα και σήμερα θεωρούν πως το Κράτος πρέπει να ενεργεί παντού έστω και εις βάρος της τσέπης των περισσοτέρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: