ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αλλάζοντας πρόσωπα δεν αλλάζει η πολιτική- Συνένοχοι όσοι συμμετέχουν σε Επιτροπές που νομιμοποιούν αντιδημοκρατικές διαδικασίες

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Αλλάζοντας πρόσωπα δεν αλλάζει η πολιτική- Συνένοχοι όσοι συμμετέχουν σε Επιτροπές που νομιμοποιούν αντιδημοκρατικές διαδικασίες

Είναι λυπηρό να βλέπεις να τρώγονται πρώην σύντροφοι μεταξύ τους αλλά έτσι είναι η ζωή.

Στις διάφορες επιτροπές που τάχα ελέγχουν τα έργα που θα γίνουν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής βλέπουμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αντικαταστήσεις στελεχών της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" από πρώην συντρόφους τους της παράταξης του κ. Χατζηδάκη. Σε μια από αυτές είδαμε να τοποθετείται και ο πρώην γραμματέας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και νυν Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Παναγιώτης Βιδάλης. 

Στην συγκεκριμένη Επιτροπή παρακολούθησης έφυγαν οι Παπαδόπουλος και Μπασούρης και μπήκαν οι Στασινόπουλος και Βιδάλης. 

Κάποτε οι τρεις ήταν μαζί και ο Απόστολος Στασινόπουλος τους έκανε κριτική από τα αριστερά. Τώρα είναι στη διοίκηση ο κ. Στασινόπουλος και οι Μπασούρης και Παπαδόπουλος αναζητούν τον νέο ηγέτη που θα τους φέρει από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης και πάλι σε αυτά της Εξουσίας.

Είναι άλλη μια απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής που αποτελείται από ότι βλέπετε εκτός από την διοικούσα παράταξη από τον συνεργαζόμενο Στασινόπουλο , τον κ. Ψυρρόπουλο από την μείζονα αντιπολίτευση , τον κ. Κοκοτίνη , και τον Κουρή από την παράταξη Ευσταθίου.

Στην Οικονομική Επιτροπή δεν έχουν κανέναν κομμουνιστή , αλλά ούτε και εκπρόσωπο της παράταξης του Γαβριήλ Αραμπατζή. Όμως όπως θα δείτε από το πρακτικό παρών στην συνεδρίαση ήταν ο Γαβριήλ Αραμπατζής και υπάλληλοι του δήμου αφού η ΣΟΒΙΕΤΙΑ έχει συνέχεια.

Δεν γνωρίζουμε τους λόγους της παρουσίας του και θα του συνιστούσαμε να μην πηγαίνει να παρακολουθεί επιτροπές που έχουν ήδη ειλημμένες αποφάσεις εις βάρος των συμφερόντων των δημοτών μας.

Ο διακοσμητικός ρόλος του άλλωστε όπως και των μελών από την αντιπολίτευση δεν βοηθάει καθόλου στη ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ αφού όπως βλέπουμε στις συμβάσεις που έχουμε ήδη κάποιες δημοσιεύσει και αφορούν την προηγούμενη διοίκηση. Τα ίδια πρόσωπα είναι αφού ο νέος μας δήμαρχος ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών "έπαιζε" παντού κοιμούνται και δεν δημοσιοποιούν ότι συζητείται εκεί.

Πλέον όμως υπάρχουν τουλάχιστον 3 ΜΜΕ της πόλης που αναδεικνύουν θέματα έτσι ώστε να θεωρούμε περιττή την δική μας παρουσία.

Η νέα διοίκηση προς το παρόν απαντάει μέσω τρολ σε όσα ανεβαίνουν στο FACEBOOK . μια ΦΟΡΑ απάντησε ΨΕΜΑΤΑ στο SITE του κ. Καραμαγκάλη και σε εμάς ευτυχώς για εκείνην δεν απαντάει καν.

Καλή πολιτική εάν αναλογιστεί κανείς πως η ΣΙΩΠΗ είναι χρυσός για όσους θεωρούν και σωστά κάνουν ιθαγενείς τους δημότες μας.

Γιατί ποιος θα φαντάζονταν ποτέ πως στο ΠΑΟΔΗΛ θα βλέπαμε τον κ. Τσάκωνα της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη;

Με την ψήφο σας λοιπόν εσείς ΑΝΑΔΕΙΞΑΤΕ μια διοίκηση καλή για τα τοπικά  ΜΜΕ γιατί θα έχουν θέματα και κακή για τα ΤΑΜΕΙΑ του δήμου που θα αδειάσουν.

Τις επόμενες ώρες και επειδή οι τραυματισμοί εργαζομένων στην καθαριότητα συνεχίζονται . Άλλος οδηγός τραυματίστηκε στη χωματερή της Φυλής , θα έχουμε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τις οποίες βέβαια και θα απαντήσουμε μόνοι μας .

Έτσι για να την σπάσουμε στον Παύλο που μας θέλει τάχα και αντικειμενικούς με αυτούς που άφησαν χρέη φεύγοντας από την διοίκηση του δήμου μας.

Πάντως αυτό που καταφέρνει ο Παύλος είναι να μας αναζητούν από άλλα ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων και να μας ζητούν συνεργασία κάτι στο οποίο βέβαια και είμαστε ανοιχτοί αφού εμείς εφόσον μας δίνουν χώρο για να αναδεικνύουμε το ρεπορτάζ μας.

Αυτοί δεν μας βλέπουν φασίστες (μας γνωρίζουν άλλωστε από τα ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ που εργαστήκαμε) και μάλλον θα δουν πως δικαιολογημένα φωνάζουμε για όσα συμβαίνουν στην πόλη μας.

Κοιτάξτε κλείστε ή φτιάξτε την χαβούζα στην Κιθαιρώνος μέχρι να την φτιάξετε γιατί άμα τραυματιστεί κανείς θα τρέχετε για τις διαχρονικές σας ευθύνες.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΗ;

ΣΤΟ ΠΑΟΔΗΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΚ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ;

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΛΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.
ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΝΩΣΤΑ ,ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Υ.Γ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΗΛ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ Δ' ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΥ;



ΕΙΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ