ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η μικρότητα κάποιων συνδημοτών μας

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Η μικρότητα κάποιων συνδημοτών μας


Επανερχόμαστε στο θέμα της πρωτοβουλίας της δημοτικής παράταξης "Ηλιουύπολη Πάμε Μπροστά" και του επικεφαλής της κ.  Τάσου Ευσταθίου για να στηλιτεύσουμε το γεγονός πως για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία κάποιοι συνδημότες μας σχολίασαν αρνητικά σε ομάδες στο facebook όπου αναρτήθηκε η είδηση.



Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε κάνοντας κλικ εδώ  την καμπάνια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ έχει αγκαλιάσει όλη η Ελλάδα με τους κουμπαράδες να αυξάνονται και το μήνυμα αλληλεγγύης να "πνίγει" μια Πολιτεία που σήμερα νομοθετεί υπέρ της Υγείας μας εφαρμόζοντας Αντικαπνιστικό νόμο αλλά αδιαφορεί για την ζωή του μικρού Παναγιώτη. 


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΤΆΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 


Βέβαια δεν περιμέναμε να δούμε μικρότητες για μια πρωτοβουλία που είναι αξιέπαινη αλλά τελικά κάναμε λάθος. Πιο οδυνηρό το γεγονός πως τα "πυρά" είναι "φίλια" από συνδημότες μας που κατέβηκαν με το ψηφοδέλτιο του Τάσου Ευσταθίου και της παράταξής του στις τελευταίες εκλογές.

Ο κόσμος μας κρίνει όλους μας , και φυσικά ανεξάρτητα από το ποια δημοτική παράταξη έπαιρνε μια ανάλογη πρωτοβουλία εμάς μην μας ψάξετε ποτέ στους απέναντι.

Αυτοί που τάχα "ανακάλυψαν" πως υπάρχουν και άλλοι τρόποι βοήθειας για τον μικρό Παναγιώτη προφανώς και περιμένουν από τους δημοτικούς μας συμβούλους να μένουν αδρανείς σε τέτοια φαινόμενα.

Την ώρα λοιπόν που ένα παιδάκι πεθαίνει και πρέπει να πάει στις ΗΠΑ για να σωθεί σίγουρα το θέμα της ημέρας είναι αυτό και όχι κάποιο άλλο. 

Σαν δεξιοί θα θέλαμε το θέμα να το είχε λύσει ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας μαζί με τον ομόλογό του στο υπουργείο Οικονομίας κ. Χρήστο Σταϊκούρα αλλά κάναμε λάθος.

Κρίνονται ήδη αρνητικά για την αδιαφορία τους και αποτελούν βάρος για όλους εμάς που γνωρίζουμε πως για ένα σοβαρό δυτικό κράτος το κόστος είναι ΜΗΔΑΜΙΝΟ. 

Δεν θέλουμε καν να το συγκρίνουμε με δαπάνες του Δημοσίου και συγκεκριμένα του Υπουργείου Υγείας για εντελώς ευτελή πράγματα.

Και για να τελειώνουμε καλή η κριτική σε κάποιον για οποιοδήποτε θέμα αλλά δεν νοείται να κατηγορούμε κάποιον που έπραξε το αυτονόητο.

Αναμένουμε να ακολουθήσουν και άλλoι δημοτικοί συνδυασμοί  αυτό το παράδειγμα αλλά κυρίως αναμένουμε από την επίσημη Πολιτεία να σταθεί στο ύψος της. Παρακολουθούμε το θέμα από κοντά και είμαστε βέβαιοι πως καμία κυβέρνηση δεν θα άντεχε το πολιτικό κόστος. 

Διαβάζοντας το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ της zougla.gr καταλαβαίνει κανείς πως ότι έκανε το Κυπριακό Κράτος σε αντίστοιχη περίπτωση είναι το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. 

Η Ελλάδα δεν είναι σε δυσμενέστερη θέση από την Κύπρο ,και οι ΗΠΑ είναι φίλος και σύμμαχος και όχι μια εχθρική χώρα. 

Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε πως έως το τέλος της εβδομάδας ο μικρός Παναγιώτης και οι γονείς του θα ταξιδέψουν για  Βοστόνη προκειμένου να  χορηγηθεί στο μικρό παιδί το φάρμακο που του χρειάζεται.

Σε διαφορετική περίπτωση το ΟΝΕΙΔΟΣ για όσους τον καταδικάσουν σε βέβαιο θάνατο θα τους κατατρέχει μια ζωή.
Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: