ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά αυτοί που σε εκθέτουν είναι οι συγγενείς και οι "φίλοι" πρώην δήμαρχε

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Τελικά αυτοί που σε εκθέτουν είναι οι συγγενείς και οι "φίλοι" πρώην δήμαρχε


Το τρίτο και τελευταίο για τον συγκεκριμένο υπάλληλο "κομμάτι" του ρεπορτάζ μας σχετικά με το μεταπτυχιακό του που δεν αφορά βέβαια ΜΟΝΟ τον ίδιο αλλά δείχνει τι επικρατεί στο χώρο του ευρύτερου Δημόσιου τομέα που κάποιοι (ευνοούμενοι ή αδαείς ) υποστηρίζουν με ΜΑΝΙΑ.



Πόσοι ακόμα είναι οι υπάλληλοι που ευνοήθηκαν από τις διατάξεις της Σοβιετίας (κόκκινης , πράσινης ή γαλάζιας) γνωρίζουν όλοι όσοι διοίκησαν τον δήμο μας αλλά ΣΙΩΠΟΥΝ. Και το κάνουν για να μην δυσαρεστήσουν τους ψηφοφόρους σας που και αυτοί αναμένουν μια τέτοια ευνοϊκή μεταχείριση σε περίπτωση που "τρυπώσουν" και αυτοί σε μια έμμισθη δομή του Δήμου μας ή και στον ίδιο!

Για το θέμα λοιπόν του ξάδελφου του πρώην δημάρχου μας Βασίλη Βαλασόπουλου επισημαίνουμε πως :

Εκτός από την συγγένεια υπάρχουν ατυχείς και άστοχες πράξεις που δείχνουν σύγχυση και βιασύνη. Ο προϋπολογισμός αναμορφώνεται με το ποσό κόστους του μεταπτυχιακού στις 26/7/2019

Το ΔΣ αποφασίζει και εγκρίνει τη συμμετοχή του κ. Μητσιάδη στις 7/8/2019

Ρωτάμε λοιπόν με ποιο κριτήριο προέβλεψαν πως θα γινόταν δεκτή η συμμετοχή του και λένε ότι: "Το σχετικό ποσό δύναται να προβλεφθεί στον ΚΑΕ 00.6073.0001 του Π/Υ 2019»;;;;;" (ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 26-7-2019.

Και συνεχίζουμε: Αφού  «η σχετική αίτηση του υποψηφίου (Α.Π. 316/26-8-2019) η οποία και εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του τμήματος σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 290/9-10-2019 έγγραφο (ΑΔΑ. 69ΠΗ46ΨΖ2Ν-Π5Ξ) και ο υπάλληλος έλαβε Αριθμό Μητρώου Φοιτητή»

Είναι εμφανές ακόμα και στον πιο απονήρευτο κάτοικο της Σοβιετίας μας πως το όλο θέμα αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του τι ακριβώς επικρατεί ιδιαίτερα στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Οι Αιρετοί πολλές φορές είναι δέσμιοι συγγενειών, φιλιών, κομματικών σχέσεων και συνεργασιών, με αποτέλεσμα να είναι επιρρεπείς στην απροκάλυπτη και μεροληπτική εύνοια μερικών υπαλλήλων.

Όλες οι παραπάνω διαδικασίες που περιγράφονται είναι ΝΟΜΙΜΕΣ αλλά ΗΘΙΚΑ μεμπτές.
Χαρακτηρίζονται όπως είδατε από μοχλεύσεις και χειρισμούς με σκοπό την ανάδειξη και ανταμοιβή συγκεκριμένων προσώπων , καταπατούν και αδιαφορούν ΠΛΗΡΩΣ για την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ , την ΙΣΟΝΟΜΙΑ και την χρηστή ΔΙΟΙΚΗΣΗ. 

Και το ερώτημα που πρέπει να απαντήσετε όλοι εσείς εκεί έξω που μας διαβάζετε είναι εάν θέλετε να συνεχίσουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. 

Θέλετε; 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Αποτελεί τουλάχιστον σκάνδαλο. Ανήθικο , διεφθαρμένο και φαύλο.
Ο ΣΠΑΥ πρέπει να το ανακαλέσει.
Κανένας ελεγκτικός μηχανισμός δεν υπάρχει για να σταματήσει αυτό το αισχρός;

UNKNOWN είπε...

Ο ΣΠΑΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?
ΕΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Η' ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ;
O ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΣΠΑΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Ή ΕΝΕΡΓΕΙΑ;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΦΟΡΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗ;
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑ".

ΔΙΝΟΥΜΕ 4500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ ,ΕΝΩ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΟΣΟ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.
ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ , Η ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ , ΣΥΧΝΩΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ.
ΦΤΑΙΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ