ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο υβριστής μας Χρήστος Μουλάς

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Υποψήφιος της Χρυσής Αυγής ο υβριστής μας Χρήστος Μουλάς

Ανακοίνωση της ΠΟΣΠΛΑ για τον φερόμενο ως εκπρόσωπο πωλητών λαϊκών αγορών, Χρ. Μουλά


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών:


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ
ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Δωδεκανήσου 56 – Περιστέρι – Τ. Κ. 12136
Τηλ. 210.5762256 – 210.5762451 - email : pospla@gmail.com

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015
Αριθ. Πρωτ. : 5123

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΠΟΣΠΛΑ διευκρινίζει ότι ο κατερχόμενος ως υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μουλάς Χρήστος, που παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος πωλητών λαϊκών αγορών, δεν είναι αιρετός σε κανένα πρωτοβάθμιο ή δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των πωλητών λαϊκών αγορών, και ως εκ τούτου δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό του.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΠΛΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ. ΚΑΚΑΡΑΝΤΖΑΣ


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ



Αυτά έλεγε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών το 2015 αυτά λέει και τώρα ή έτσι μας άφησε να νομίσουμε η νέα της διοίκηση.



Όμως ο κ. Χρήστος Μουλάς εξακολουθεί και είναι όπως θα δείτε και στην παρακάτω αφίσα από την λαϊκή της Ηλιούπολης Πρόεδρος στο σωματείο "Άγιος Κωνσταντίνος" και εκπροσωπεί τους επαγγελματίες πωλητές της Δ' Λαϊκής! που φυσικά και είναι ανάμεσα στα σωματεία που απαρτίζουν την ΠΟΣΠΛΑ! 



Μάλλον τους εαυτούς τους δουλεύουν και όχι εμάς που θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε χρόνια ΕΓΚΥΡΗ και ΕΓΚΑΙΡΗ ενημέρωση. Άμα οι ίδιοι θέλουν να έχουν μαζί τους κάποιον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής εμείς δεν θα τους χαλάσουμε το χατίρι! 

Αυτά προς το παρόν αφού και από τις αστυνομικές μας πηγές έχουμε πληροφορίες για παλαιότερη σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου και τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που απέδειξαν για την ασφάλειά μας. 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΛΑΣ είπε...

Αποτυχημένε "δημοσιογραφίσκε" Σταυρο Μαρτινη:
Με την "επιλεκτική" σου πληροφόρηση.
Αυτά που παρουσιάζεις είναι το έτος 2015.
Άκου λοιπόν "ανθρωπάκο:" τον Ιανουάριο του 2015 μια εβδομάδα πριν τις εκλογές ημέρα Κυριακή, απογευματινές ώρες στα κάγκελα του σχολείου που πηγαίναν τα παιδιά, μου πλησίον της οικίας μου είχαν τοποθετηθεί 3 πανό από τα οποία τα 2 ήταν πιασμένα πρόχειρα και ο αέρας τα χτυπούσε μανιασμένα στα κάγκελα αυτά τα 2 πανό λοιπόν τα αφαιρέσαμε και ήμασταν 15 γονείς, βέβαια πολιτικός αντίπαλος έκανε μήνυση μόνο σε εμένα.
Αν ήθελες να παρουσιάσεις την αλήθεια θα έγραφες και ότι αθωώθηκα. (σε ενόχλησε ε;)
Το έγγραφο της ομοσπονδίας που παρουσιάζεις του 2015 ήταν όταν η μαφία των λαϊκών αγορών βασίλευε και ο τρόμος επικρατούσε πάνω στις ψυχές των πωλητών των λαϊκών αγορών.
Μια μαφία την οποία ΕΓΩ και κάποιοι άλλοι σαν εμένα πολεμήσαμε.
αυτοί οι άλλοι φίλτατε δεν είναι "χρυσαυγίτες"(φτου κακά ε:)
αυτή η υπεράσπιση σου της τότε σύνθεσης της ομοσπονδίας(που χάρηκες με την ανακοίνωση της) σε πληροφορώ γιατί μόνο δημοσιογράφος δεν είσαι αλλά "εγκάθετος" κι εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ο αντιπρόεδρος της συνελήφθη και κυκλοφορεί με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση μέχρι να δικαστεί με πλήθος κατηγοριών. Έτερο μέλος της σύνθεσης της διοίκησης εκείνης ήταν ο τότε πρόεδρος της αγοράς μας ο οποίος και αυτός προφυλακίστηκε με βαρύτατες κατηγορίες και αυτός κυκλοφορεί με αυστηρούς περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση μέχρι και αυτός να δικαστεί με πλήθος κατηγοριών (τον οποίο και ΕΜΕΙΣ η διοίκηση μου γκρεμίσαμε).Με 7 συμβούλους έναντι 2 (το οποίο σε όλες τις αποφάσεις και τις ενέργειες του σωματείου έχει μετατραπεί σε 9-0) στις εκλογές της 3 Ιουνίου του 2018.
Από τις εκλογές στις 3 Ιουνίου του 2018 η διοίκηση του σωματείου αποτελείται(γράψε "ρουφιάνε") από έναν χρυσαυγίτη, έναν κομμουνιστή, έναν συριζαιο, έναν πασόκο, δυο νεοδημοκράτες και έναν ο οποίος παρά τις πιέσεις μας δεν μας έχει φέρει ακόμα πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Που παρά τις πολιτικές μας διαφορές τα πάμε θαυμάσια, επειδή διαθέτουμε όλοι ΕΓΚΕΦΑΛΟ.
Αυτά προς το παρόν και δημοσίευσε τα γιατί πλέον θα μιλήσεις με δικηγόρο μου, "ανθρωπάκο".
Υ.Γ. Μπορείς να με κρίνεις, δέχομαι την κριτική, με κάνει καλύτερο, αλλά προς το παρόν θα μάθεις να σέβεσαι αυτούς που με εξέλεξαν πρόεδρο τους επειδή εμείς δεν κρεμάμε κομματικές ταμπέλες "ανόητε".

Γιάννης Δημητροπουλος είπε...

Βλέπουμε ότι η έγκριτη δημοσιογραφια σας κατατάσσει τον κόσμο βάση τα πολιτικά του πιστεύω!!!! Σε ένα σωματείο που υπάρχουν 9 μέλη πιστεύεται αληθινά ότι όλοι έχουν τα ίδια πολιτικά πιστεύω???? Κύριε η λέξη συνδικαλιστής σημάνει ότι παλεύω για το καλό των μελών μου!!!! Την πολιτική μας ταυτότητα την έχουμε αφήσει στο σπίτι μας!!! Στην δουλειά μας είμαστε όλοι πωλητές των λαϊκών αγορών!!! Μόνο και μόνο που κατάφερε να ενώσει μετά από 15 χρόνια όλους τους πωλητές της αγοράς μας και να γίνουν εκλογές με για πρώτη φορά με δύο συνδιασμους και να έρθουν να ψηφίσουν το 95% των μελών!!! Αυτό και μόνο λέει πολλά!!!! Όταν κατέθεται επί ώρες για το περιβόητο σκάνδαλο όταν για 1,5και πλέον χρόνια μαζί με τον πρώην πρόεδρο του οργανισμου(αριστερών πεποιθησεων) τρέχανε για να έρθουν όλα αυτά στο φως κάτι λέει, όταν έχει πλήρη αποδοχή από εχθρούς και φίλους για το έργο που γίνετε στον σωματείο (που με τόσο κόπο ψαξατε) αυτό από μόνο του κάτι λέει!!! Λοιπόν εμάς τους πωλητές που ανήκουμε σε όλους τους πολιτικούς χώρους δεν μας ενδιαφέρει που ανήκει ο καθένας ξεπερασμένες αντιλήψεις ενός παλιού καιρού εμείς πονάμε την δουλειά μας και αυτήν προστατεύουμαι ταμπέλες δεν τοποθετούμε σε κανέναν όλοι κρίνονται από τους πωλητές!!!!!