ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία αντίδραση από τις δημοτικές παρατάξεις για το μεταπτυχιακό του κ. Μητσιάδη- Γιατί άλλωστε αφού δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας!

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Καμία αντίδραση από τις δημοτικές παρατάξεις για το μεταπτυχιακό του κ. Μητσιάδη- Γιατί άλλωστε αφού δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας!


Αίσθηση προκάλεσε το ρεπορτάζ μας για το μεταταγμένου υπαλλήλου του δήμου μας στο ΣΠΑΥ , αφού οι δημότες μας δεν γνώριζαν τα προνόμια που προσφέρει η Σοβιετία μας στους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα. 

Η περίπτωση δεν είναι μοναδική και φυσικά το κόστος των 4.000 ευρώ και κάτι ψιλών δεν είναι απαγορευτικό για τους διοικούντες ούτε σε εποχή κρίσης.

Ανάλογα φαινόμενα έχουμε πολλά και θα τα φέρουμε στη δημοσιότητα όλα για να γίνει κατανοητό και στον πλέον αδαή πως όταν λέμε για Σοβιετία μιλάμε για μια σειρά τέτοιων δαπανών που εσείς με την ψήφο σας και στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και στις δημοτικές εκλογές στηρίζεται. 

Ενδεικτικό του πόσο συνηθισμένο φαινόμενο θεωρείται είναι και το γεγονός πως καμία δημοτική παράταξη δεν εξέδωσε κάποιο δελτίο τύπου που να ψέγει την προηγούμενη διοίκηση.

Άλλωστε δεν είναι θέμα διοίκησης αφού κάθε διοίκηση είχε το δικό της ανάλογο παράδειγμα. 

Συνεχίζουμε γνωρίζοντας πως έχουμε απέναντί μας όσους δεν “συγκινούνται” από τέτοια θέματα και μαζί μας όλους τους μη προνομιούχους του ιδιωτικού τομέα, τους άνεργους και τους φοιτητές που ετοιμάζουν βαλίτσες για ένα καλύτερο μέλλον στο Εξωτερικό εκεί που οι Σοβιετίες κατέρρευσαν το μακρινό 1989.

Οι ίδιοι οι αναγνώστες μας προτίμησαν και διάβασαν τις αναρτήσεις για τις λαϊκές αγορές δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πως δεν τους αφορά και πολύ το θέμα.

Άλλωστε στα δεξιά του ιστολογίου μας βλέπετε τα 10 πιο δημοφιλή θέματα του μήνα και δεν θεωρούμε πως κάποια από αυτές τις τρεις αναρτήσεις για ένα σημαντικό για εμάς θέμα θα τύχει της δικής σας ανάλογης προσοχής. 

Εμείς βέβαια θα συνεχίσουμε να σας βάζουμε θέματα που θεωρούμε σοβαρά και παράλληλα είναι και η απάντησή μου σε όσους έχουν ενστάσεις με τάχα ανάλαφρα θέματα που ανεβάζω. 

Μα αφού αυτά διαβάζετε πιο πολύ διαπιστωμένα εδώ και χρόνια. Άλλωστε κακά τα ψέματα ουδείς θέλει να ανεβάζει θέματα για να τα διαβάζει μόνος του.

Το γεγονός πως γάμος ενός συνδημότη μας είναι εδώ και 20 μέρες στα δέκα πιο δημοφιλή και μέχρι προχθές πρώτο δείχνει τι διαβάζετε από το ιστολόγιό μας. Υπομονή λοιπόν δεν θα σας βαρύνω πολύ σήμερα αφού σας έμαθα εδώ και 6 χρόνια! 
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: