ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καθαρός ο Άλιμος , βρώμικη η Ηλιούπολη - Βρες το λάθος

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Καθαρός ο Άλιμος , βρώμικη η Ηλιούπολη - Βρες το λάθος



Καθαρός ο Άλιμος και σήμερα! «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»



Την ώρα που οι περισσότεροι Δήμοι της χώρας έχουν γεμίσει σκουπίδια και άλλα άχρηστα υλικά λόγω της τριήμερης απεργίας ο Δήμος Αλίμου παραμένει πεντακάθαρoς. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αρτέμης Καραμολέγκος και οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα έχουν φροντίσει με σωστό προγραμματισμό να μαζεύουν τα απορρίμματα και να μην υπάρχουν οι εικόνες που βλέπουμε σε άλλες πόλεις.

Το notia.gr  το πρώτο σε επισκεψιμότητα site σε όλα τα Νότια Προάστια δημοσιεύει την παραπάνω είδηση και τις ανάλογες φωτογραφίες. Επειδή δεν σας βλέπω και τόσο ευφυείς για να βρείτε το λάθος σας το αποκαλύπτω! Το λάθος στην Ηλιούπολη είναι η ψήφος σας αφού επιλέξατε τον κ. Γιώργο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχό του κ. Αντζινά να σας προστατέψει από τους "Ερυθρούς Χμερ" του τομέα της καθαριότητας. 

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη στον Άλιμο όπου οι δημότες εξέλεξαν έναν δήμαρχο που φροντίζει για την καθαριότητα της πόλης του και ο ίδιος επέλεξε για Αντιδήμαρχο έναν ικανότατο συμπολίτη του τον κ. Αρτέμη Καραμολέγκο ο οποίος έπεισε τους εργάτες της καθαριότητας πως δεν θα ήταν σωστό η πόλη να βρωμίσει για τρεις μέρες. Και αυτοί το κατανόησαν γιατί δεν είναι κομματόσκυλα ούτε έχουν ιδεοληψίες σαν τους δικούς μας. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΠΛΑ ,ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΑΛΛΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ - ΑΛΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ.

ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.