ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μην ανησυχείτε "σύντροφοι" δεν πήγαμε με τον Χατζηδάκη!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Μην ανησυχείτε "σύντροφοι" δεν πήγαμε με τον Χατζηδάκη!

Αναρωτιούνται πολλοί γιατί επιλέγουμε να αναδημοσιεύουμε δελτία τύπου από την σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης στο facebook. Ανησυχούν μήπως η "νέα" διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη μας πήρε με το μέρος της λες και εμείς είμαστε τίποτα αριστεροί να παίζουμε μία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ μία με τον ΣΥΡΙΖΑ και μία με το ΜέΡΑ25 .



Προφανώς δεν έβλεπαν πως όλα τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Νοτίων Προαστίων δημοσιεύουν ΟΛΑ τα δελτία τύπου και αυτής και της προηγούμενης διοίκησης εδώ και χρόνια.

Προφανώς λοιπόν και δεν θέλουν από ένα μέσο που θεωρούν και είναι καταγγελτικό να "διαφημίζει" δράσεις μιας διοίκησης που κακώς για εμάς αλλά έχει τις τύχες της πόλης μας για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσερα χρόνια 

Ας μην ανησυχούν ΑΔΙΚΑ  το παρόν ιστολόγιο δεν συνεργάζεται με όσους θεωρεί μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Αυτό όμως που διαπιστώνει είναι πως το 70% των δημοτών μας είναι ηθελημένα ή όχι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 

Η Σοβιετία άλλωστε ακόμα και εάν χτίστηκε από πάνω προς τα κάτω , χωρίς τους κάτω δεν θα υπήρχε σήμερα . Γιατί χωρίς την βάση το οικοδόμημα καταρρέει! 

Επομένως όχι μόνο θα "διαφημίζουμε" δράσεις του δήμου Ηλιούπολης αλλά θα επικροτούμε και κάθε κίνηση που θεωρούμε πως είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτό κάναμε άλλωστε και τα προηγούμενα χρόνια μαζί με σκληρό Ιδεολογικό αγώνα κατά της Αριστεράς στην πόλη μας.

Της αριστεράς που πιστεύει ακόμα στον κομμουνισμό και δεν βλέπει τα εγκλήματά του, της αριστεράς που τιμάει "αγώνες" που κράτησαν την πόλη μας και τη χώρα μας πίσω, της αριστεράς που έχει για ήρωες δολοφόνους που κατάσφαξαν χιλιάδες πολίτες για να εδραιώσουν τις κόκκινες δικτατορίες τους αλλά στη χώρα μας απέτυχαν.

Μια αριστερά που νιώθει πως απειλείται από τη νέα διοίκηση αφού οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη κάνοντας πράξη την απλή αναλογική συμμετέχουν σε αυτή και απογυμνώνουν όσους έχουν ωραίες θεωρίες αλλά μη εφαρμόσιμες σε Αστικές Δημοκρατίες. 

Ήδη η παράταξη του κ. Χατζηδάκη έχει διαλύσει την δημοτική παράταξη "Ηλιού-πολις - Ανθρώπινη Πόλη" εκ των έσω.Και  απορούμε τι διαφορές έχουν με τον κ. Χατζηδάκη αφού οι ψηφοφόροι τους είναι σε ποσοστό πάνω από 80% ψηφοφόροι του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ και μετέπειτα ΚΙΝΑΛ.

Δύο εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν και ο κ. Στασινόπουλος ως Αντιδήμαρχος δείχνει πως μπορεί να συσπειρώσει πέρα από τους λίγους  ψήφους που πήρε στις τελευταίες εκλογές πολλούς δυσαρεστημένους Συριζαίους που θα τον ψήφιζαν ως επικεφαλή εάν το κόμμα τους τον πρότεινε το 2023. 

Αλλά με την συμμετοχή του Γιώργου Χατζηδάκη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Οικονομικό Επιμελητήριο μάλλον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές επιλογές για την πόλη μας για το 2023!

Γι΄αυτό και ενοχλούνται κάθε φορά που γίνεται (σπάνια σε αυτό το ιστολόγιο) η οποιαδήποτε θετική αναφορά στην παρούσα διοίκηση ή αναρτούνται δελτία τύπου του δήμου. 

Θα αναρτώνται λοιπόν για τον απλούστατο λόγο πως αυτοί που τώρα μας μέμφουν ήταν οι μόνιμοι πολέμιοί μας τα προηγούμενα πέντε χρόνια. 

Άλλωστε εδώ εμείς δεν κοιτάμε μόνο τι δηλώνει κάποιος αλλά κυρίως τι είναι. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε άλλα από αυτά που έπραξε τελικά και η ΝΔ έχει κάνει μέχρι στιγμής πολλά διαφορετικά από όσα μας τάϊζε προεκλογικά.

Εμείς λοιπόν στηρίζουμε όποιον εφαρμόζει δεξιές πολιτικές και ο Χατζηδάκης δεν φαίνεται ως Κρητικός να το έχει. Άρα μην ανησυχούν από τα δελτία τύπου που βλέπουν ας διαβάζουν τα υπόλοιπα εάν και πολλοί αναζητούν στα άλλα ΜΜΕ της πόλης μας τις ειδήσεις αφού τουλάχιστον άλλα δύο ΜΜΕ κάνουν κατά την ταπεινή μου άποψη εξαιρετική δουλειά.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.