ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σφάζονται οι πρώην συνυποψήφιοι αφού τους ένωνε μόνο η ελπίδα της Εξουσίας

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Σφάζονται οι πρώην συνυποψήφιοι αφού τους ένωνε μόνο η ελπίδα της Εξουσίας

Διαβάζουμε στα social media  τους τσακωμούς πρώην συνυποψηφίων παρατάξεων και γελάμε πραγματικά.



Ο συνδυασμός πάνω από κόμματα και χρώματα "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" έχει απολέσει τουλάχιστον 10 υποψηφίους του, που πλέον βλέπουν ότι δεν έβλεπαν προεκλογικά δηλαδή πως η παράταξή τους δεν έχει καμία Ιδεολογική συνοχή.

Ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι δημοτικές παρατάξεις που έχασαν στις προσεχείς εκλογές με αυτή του Χρήστου Κοκοτίνη να έχει χάσει ήδη δύο από τους δημοτικούς συμβούλους που εξέλεξε αφού ανεξαρτητοποιήθηκαν.

Στην ουσία αυτοί που πάνε καλά είναι οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη (ασκούν διοίκηση από το πουθενά) και η παράταξη του νέου μας δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που παίρνει στελέχη από όλους τους πολιτικούς χώρους φτιάχνοντας τον δικό της "αχταρμά" που βέβαια όσο υπάρχει Εξουσία είναι συμπαγής.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΧΤΑΡΜΑΣ .......ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟ , ΑΠΡΟΔΙΟΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ.
ΠΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ "ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ" , "ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ" Ή ΤΟ "ΑΣΚΕΡΙ" ΤΗΣ "ΝΕΑΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , ΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΠΟΜΑΚΡΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΩΣΟΝΟΥΠΩ.