ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύ καλό το σκίτοο της zougla.gr

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Πολύ καλό το σκίτοο της zougla.gr


Απέναντι σε κάθε συντεχνία η  zougla.gr συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της διαδικτυακής ενημέρωσης μαζί με το in.gr του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Η εξέλιξη το in.gr να περνάει την zougla.gr σε επισκεψιμότητα γυρίζει το μέσο στις εποχές που πρωτοξεκίνησε όταν το in.gr ήταν πρότυπο αφού βέβαια τότε ανήκε στον Όμιλο Λαμπράκη και όχι Μαρινάκη. 

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της zougla.gr κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη είναι στο γνωστό πλαίσιο της αγάπης της zougla.gr να σκαλίζει  υποθέσεις που έχουν ενδιαφέρον.


Δυστυχώς για τους πολλούς πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού παρά η αποκάλυψη πως δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στη χώρα.

Άλλωστε εάν υπήρχε Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα είχαμε την ανάγκη ο εκάστοτε υπουργός Δικαιοσύνης να προσπαθεί όχι να την ποδηγετήσει όπως σας λένε κάποιοι στη ΝΔ αλλά να την κάνει να επιτελέσει το έργο της. 

Γιατί φυσικά και δεν νοείται να εκτίθεται η εκτελεστική Εξουσία επειδή ο δικαστικός δεν είδε τις παρανομίες του οποιουδήποτε έχει γεμάτες τις τσέπες. Γιατί του φτωχού τις βλέπει και είναι χιλιάδες οι λάθος αποφάσεις τους που εξαντλούν την αυστηρότητά τους στους αδυνάτους. 

Άλλωστε οι λειτουργοί της έχουν επιδείξει μέσα στα μνημόνια όχι μόνο την ανεπάρκειά τους αλλά και την έλλειψη αλληλεγγύης σε όλους εσάς εφαρμόζοντας επιλεκτικά Νόμους υπέρ των ιδίων.

Είναι όντως πολύ δύσκολο να καταδικάσεις τον ιδιοκτήτη της ομάδας σου όταν είσαι φανατικός οπαδός και να εφαρμόσεις τον Νόμο,  το θέμα είναι εάν αυτό το κάνεις για ίδιον όφελος ή είσαι ΚΑΦΡΟΣ!

Το θέμα δεν θα το δείτε σε κανένα δελτίο ειδήσεων όπως δεν έχετε δει άλλωστε και πολλές έρευες της zougla.gr . Βλέπετε ο καθένας εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα και έτσι και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ αποφάσισαν να διεκδικήσουν τα δικά τους.

Θεμιτό αλλά μην μας λένε πως ενδιαφέρονται τάχα για την κοινωνία; Για την τσέπη τους ενδιαφέρονται όπως και οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ για την δικιά τους.

Για αυτό λοιπόν η σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να έρθει όσο φανατιζόμαστε υπερασπίζοντας συντεχνίες ή εγκληματικές οργανώσεις.

Με πρόεδρο Ναζί είναι δύσκολο να μιλάς για Δημοκρατία και να παλεύεις για τα δικαιώματα  των περισσότερων. Ζούμε στην εποχή που οι συντεχνίες καθορίζουν τις τύχες ενός Έθνους.

Ο αναπτυξιακός Νόμος που περνάει σήμερα από τη Βουλή αποτελεί στην ουσία λευκή πετσέτα της παρούσης κυβέρνησης στο να επιβάλλει την πολιτική της.

Με "παράθυρα" δεν μπορεί η χώρα να ξεπεράσει την κρίση και κυρίως δεν μπορείς να ρίχνεις την μπάλα σε τοπικούς άρχοντες που έχουν αποδείξει εδώ και δεκαετίες πως ήταν μέρος του προβλήματος και όχι η λύση.

Δεν ξέρω εάν ο Κώστας Μπακογιάννης καταφέρει να κάνει την Αθήνα καθαρή . Αυτό που ξέρω είναι πως για μερικά χρόνια ακόμα θα δυστυχήσουμε εμείς για να παραμείνουν στις θέσεις τους υπάλληλοι που εργάζονται με τους δικούς τους ρυθμούς επειδή έτσι είναι το σύστημα.

Καπιταλισμός με κλειστά επαγγέλματα και συντεχνίες να καθορίζουν την πολιτική του Κράτους είναι Σοβιετία. Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ νιώθει και είναι απέναντι σε κάθε συντεχνία.

Η δημοσιογραφική πέτυχε να διατηρηθούν όλα αυτά τα προνόμια εφοπλιστών, λαϊκατζηδων, υπαλλήλων καθαριότητας στους ΟΤΑ , για δεκαετίες. Πριν την κρίση κανένα μέσο δεν αναρωτήθηκε ποιος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια άρα και η δική μας ευθύνη είναι μεγάλη γιατί όλοι ταΐσαμε έστω με την αδιαφορία μας το ΤΕΡΑΣ του Κρατισμού.

Τελικά μας χρεοκόπησε και ειλικρινά πλέον μου είναι παντελώς αδιάφορο το να εφαρμοστεί μια άλλη πολιτική στην καθαριότητα. Με 500.000 νέες και νέους να έχουν φύγει εξαιτίας αυτών που συνέβηκαν το να σωθούν κάποιες χιλιάδες εμένα που δεν έχω παιδιά δεν μου λέει κάτι.

Νιώθω όμως χρέος να συνεχίσω να σας γράφω μια ΑΛΗΘΕΙΑ που και εσείς ξέρετε αλλά που για εσάς φταίει άλλος και όχι η ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας . Και η αλήθεια αυτή λέει πως η κρίση είναι μπροστά μας δεν πέρασε και πως το 2023 η χώρα θα αναγκαστεί λόγω μη εφαρμογής των προαπαιτούμενων να ζητήσει και πάλι οικονομική βοήθεια.

Στην ουσία διαλύσαμε τις επιχειρήσεις για να μην χάσουν μερικές χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι το αραλίκι τους.

Το αποτέλεσμα το βλέπετε ιδίως αυτές τις μέρες όπου τα σκουπίδια κάνουν πάρτι επειδή η νέα κυβέρνηση δίνει απλά την δυνατότητα σε μια νέα διοίκηση να μπορεί εάν επιθυμεί να συνάψει συνεργασία για την αποκομιδή των σκουπιδιών με ιδιωτικές εταιρίες. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν εάν ένας δεξιός υπουργός και όχι βέβαια ο πρώην Κνίτης Θεοδωρικάκος τολμούσε και έφερνε διάταξη με την οποία θα καταργούσε την πρόσληψη νέων υπαλλήλων καθαριότητας σε όλους τους δήμους της χώρας.

Θα χρεοκοπήσουμε ακόμα μια φορά από ότι φαίνεται αφού δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση και από την παρούσα κυβέρνηση να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις προς το συμφέρον των πολλών.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΕΙ:

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 180 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΥ (ΡΕΠΟ , ΑΡΓΙΕΣ , ΑΔΕΙΕΣ), ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ 8ΩΡΟ , ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΥΤΟΥΝ) ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ......

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 300 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ , ΑΠΟ 8 -14 ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ,ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 550 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ , ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ , ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ" ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΣΩ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ .....

ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ,ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ" ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΝΑ "ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΟΥΝ" ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΣ ΒΕΛΑΞΟΥΝΕ......ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. (Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)