ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν του φτάνει ο προϋπολογισμός εκατομμυρίων του ΠΑΟΔΗΛ θέλει και άλλα

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Δεν του φτάνει ο προϋπολογισμός εκατομμυρίων του ΠΑΟΔΗΛ θέλει και άλλα


Άλλα 100.000 ευρώ στον ΠΑΟΔΗΛ για να ΜΗΝ προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δωρεάν σε κανένα μαθητή της πόλης μας. Ο ΠΑΟΔΗΛ το μόνο που προσφέρει είναι ΤΖΑΜΠΑ δωρεάν αθλητικούς χώρους σε ιδιωτικά αθλητικά σωματεία στα οποία όσοι συμμετέχουν πληρώνουν!



Τα φωνάζουν οι κομμουνιστές στα δημοτικά μας συμβούλια χρόνια ζητώντας να εφαρμοστεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ κανονικά με ερασιτεχνικό αθλητισμό ΔΩΡΕΑΝ για όλους και όχι μέσω επαγγελματικών σωματείων που μοναδικό τους κίνητρο είναι το κέρδος.

Η δική μας άποψη πως πρέπει να πληρώνει ο ιδιώτης για τους χώρους που χρησιμοποιεί σε τιμές αγοράς και όχι φυσικά να έχουμε καταστάσεις όπου ο δήμος βγαίνει ΜΟΝΟ ζημιωμένος από τις χρήσεις των ιδιωτών.

Εάν δεν υπάρχει αξιοπρεπές τίμημα που να μην προσβάλει την νοημοσύνη μας τότε ας αναζητηθεί ένας αγοραστής που θα αναλάβει και την συντήρηση των χώρων.

Δεν πουλάμε αλλά παραχωρούμε ΤΖΑΜΠΑ τις δομές σε ιδιώτες και τους πληρώνουμε και το ΡΕΥΜΑ και το ΝΕΡΟ είναι μια πολιτική που φυσικά και οδηγεί σε χρεοκοπία.

Βέβαιο το ποσό αυτό είναι ευτελή μπροστά στα εκατομμύρια ευρώ που έχει "φάει" ο οργανισμός στα χρόνια λειτουργίας του. Προάγει τον αθλητισμό λένε και γελάνε και οι πέτρες την μόνη ΑΛΗΘΕΙΑ για το θέμα λέει η Λαϊκή Συσπείρωση και η Τσατσούλη με τις καυστικές ανακοινώσεις της που δεν μασάει να φωτογραφίσει τους γνωστούς - αγνώστους που κατά καιρούς έπαιζαν τους αθλητικούς παράγοντες της πόλης και ο νοών νοείτο. 

Εάν δεν υπάρχει η δική μας επιλογή και έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα στα νταβατζηλίκια που γίνονται χρόνια στους δημόσιους αθλητικούς χώρους και στην καθαρή ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Τσατσούλη επιλέγουμε χωρίς τύψεις την δεύτερη. 

Αλλά υπάρχει και η υγιής επιχειρηματικότητα που θα επικρατήσει αφού η Σοβιετία θα βουλιάξει!


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: