ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη: Μαθητική παρέλαση υπό την μουσική υπόκρουση του ύμνου του ΕΛΑΣ-ΕΑΜ!

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Ηλιούπολη: Μαθητική παρέλαση υπό την μουσική υπόκρουση του ύμνου του ΕΛΑΣ-ΕΑΜ!


Η Σοβιετία “τίμησε” σήμερα με τον δικό της μοναδικό τρόπο όσους έχυσαν το αίμα τους για να μην καταλήξει η χώρα μας ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

“Τίμησε” τους νεκρούς που σφαγιάστηκαν από συμμορίτες από το 1945 έως και το 1949 καταθέτοντας στεφάνια οι Δήμιοί τους!

Στη ανιστόρητη παρουσίαση του Έπους του 1940  ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης παρουσίασε την αντίσταση των Ελλήνων κατά της Ιταλικής εισβολής ως ΝΙΚΗ κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ

Ξέχασε προφανώς πως τότε ηγέτης του Ελληνικού Κράτους ήταν ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον ΦΑΣΙΣΜΟ απλώς αντέδρασε στην αναίτια επίθεση που δέχθηκε η χώρα μας από ένα επίσης ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ κράτος.

Το ΟΧΙ λοιπόν ελέγχθη από έναν ΦΑΣΙΣΤΑ και όχι βέβαια από τον Ελληνικό λαό που ποτέ δεν ρωτήθηκε . Πρόσφατα στο δημοψήφισμα του 2015 που ερωτήθηκε από μία δημοκρατική κυβέρνηση είπε ΟΧΙ το οποίο μετατράπηκε σε ΝΑΙ αφού ιστορικά οι λαοί όποτε αποφασίζουν για την τύχη τους δεν είναι “σοφοί” αλλά παρορμητικοί .

Οι Έλληνες άλλωστε επί 400 ολόκληρα χρόνια δεν αποφάσιζαν να ξεσηκωθούν όντας υπόδουλοι στους Τούρκους και όταν το έκαναν το έκαναν παρακινούμενοι από ξένες δυνάμεις που ανέλαβαν άλλωστε και τον εξοπλισμό των αμαρτωλών και κλεφτών που μετά την ολοκλήρωση της αποστολής τους βρέθηκαν φυλακισμένοι για να τιμηθούν ΤΕΛΙΚΑ  από το Ελληνικό Κράτος μετά το θάνατό τους!

Μέσα στα άλλα ευτράπελα της ομιλίας του δημάρχου μας ήταν η αντίληψή του για την αντίσταση των Ελλήνων μέσα από ΕΠΟΝ, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και ΕΔΕΣ. Θεωρεί πως και οι τρεις αυτές αντάρτικες οργανώσεις πολεμούσαν για τον ίδιο σκοπό.

Λάθος κάνει και για τον λόγο αυτό έγινε και ο εμφύλιος πόλεμος μετέπειτα αφού οι δύο πρώτες ήθελαν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία και μόνο η τελευταία πολέμησε για να οδηγηθεί η χώρα μας σε μια δημοκρατική διακυβέρνηση.

Βέβαια ενώ στεφάνια κατέθεσαν και οι κεντροδεξιές παρατάξεις ( τώρα για το πόσο κεντροδεξιές είναι έχει ήδη φανεί ) ουδείς έδειξε να διαμαρτύρεται για τις ιστορικές ανακρίβειες που εκσφενδόνισε ο δήμαρχος μας ο οποίος όντως έκανε μια παρέλαση πιο “δημοκρατική” και σίγουρα πιο αριστερή από αυτές που είχαμε συνηθίσει. 

Αξιοπερίεργο η παρουσία του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου που την μία μέρα τιμά τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και την άλλη όσων πολέμησαν για να είναι η Βόρεια Ήπειρος υπό κατοχή!

Το μόνο που δεν επανέλαβε είναι πως η “δημοκρατία” στην πόλη μας αποκαταστάθηκε μετά την δική του επικράτηση αλλά αυτό είναι φανερό αφού όλα και σωματεία της πόλης χορεύουν πλέον σε ρυθμούς ΕΛΑΣ- ΕΑΜ και ο δήμος απαλλάχθηκε από τον κομμουνιστικοτραφή που έλεγε και ο μακαρίτης ο Παρράς δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο για να οδηγηθεί στον άξιο συνεχιστεί των “αγώνων” του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ για μια λαοκρατία χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα και φυσικά χωρίς εκλογές!
Άλλωστε τι να τις κάνουν τις εκλογές οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες όταν ουδείς αντέδρασε για τον ύμνο του ΕΛΑΣ – ΕΑΜ που έπαιζε λες και είμαστε σε εποχές όπου ο Κομμουνισμός καταδυνάστευε τον μισό σχεδόν κόσμο.

Εάν 74 χρόνια μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμουν δεν έχουμε αντιληφθεί πως στην Ελλάδα επικράτησαν έστω μέσω εμφυλίου οι “καλοί” τότε δεν έχει κανένα νόημα η χώρα μας να παραμένει μέλος της Ε.Ε που ξεκάθαρα λέει πως τόσο ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ όσο και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και προφανώς δεν μπορεί σήμερα να τιμούνται από κανένα Ευρωπαίο πολίτη.

Το ποιοι πήγαν λοιπόν στην παρέλαση είναι για εμάς ασήμαντο αφού το μήνυμα που πήραν όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του δημάρχου μας κα ακούγοντας από τα μεγάφωνα τα κομμουνιστικά εμβατήρια μαζί με Σοφία Βέμπο ήταν ένας ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ αχταρμάς που αποδεικνύει πως εν έτη 2019 η “νέα” διοίκηση της Ηλιούπολης δεν είναι μόνο ανιστόρητη αλλά παράλληλα και οι δημότες είναι “πρόβατα” αφού συμμετέχουν με την παρουσία τους σε εκδηλώσεις που ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ όλοι μαζί αποτίουν τάχα φόρο τιμής στον ηρωικό ΟΧΙ ενός δικτάτορα και στον ηρωϊσμό όσων έδωσαν την ζωή τους για να μπορούν σήμερα να μας λένε ανοησίες πολιτικά πρόσωπα που δεν είπαν ποτέ κανένα ΟΧΙ στο ξεπούλημα της χώρας μας χωρίς να πέσει ούτε σφαίρα.

"Αναπολούμε" τους αγανακτισμένους που διέκοπταν τις παρελάσεις την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου ισχυριζόμενοι πως υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας έναντι των ισχυρών αυτής της γης.

Τον δρόμο αυτό βέβαια διάλεξε το 1940 ένας δικτάτορας που κατέλυσε την Δημοκρατία στη χώρα μας και το έκανε επειδή στην ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ του Ιδεολογία κάθε παραχώρηση εδάφους σε ξένο εισβολέα είναι πράξη που πρέπει να απαντηθεί στρατιωτικά. Η διπλωματία είναι άλλωστε άγνωστη λέξη σε όσους καταλύουν τη δημοκρατία και στηρίζουν την ύπαρξή τους σε στρατιωτικές "επιτυχίες".

Έτσι πίστευε έτσι έπραξε και εμείς σήμερα γιορτάζουμε το ΟΧΙ στους Ιταλούς και προφανώς όχι την ΝΙΚΗ κατά του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που πραγματοποιήθηκε πέντε χρόνια μετά όταν οι κομμουνιστές σύμμαχοι των Γερμανών άλλαξαν στρατόπεδο αλλά όχι νοοτροπία.

Την συνέχεια την ξέρετε η Ελλάδα είχε την τύχη να μην βιώσει τον ΦΑΣΙΣΜΟ για πάνω από 50 χρόνια όπως γειτονικοί μας λαοί αλλά εμείς σήμερα τιμάμε αυτούς που όπου επικράτησαν έφεραν ΠΙΕΝΑ , ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ και ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Το να καταθέτουν λοιπόν στεφάνι εν έτη 2019 όσοι κατέσφαξαν τους Έλληνες την περίοδο 1945-1949 αποτελεί ΟΝΕΙΔΟ για την δημοκρατική Ε.Ε που σαφέστατα και δεν έχει φτάσει τα επίπεδα της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που επιθυμούν αριστεροί και δεξιοί φασίστες και για αυτό την πολεμούν.

Την πολεμούν επίσης και όσοι θεωρούν πως με ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ δεν καταδικάζεται ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ και ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ και ζητάνε ΠΛΗΡΗ απαγόρευση των φασιστικών συμβόλων από σημαίες τάχα “δημοκρατικών” παρατάξεων που έχουν ως μοναδικό τους μέλημα την ανατροπή της Αστικής μας Δημοκρατίας.
Στο όνομα μιας δήθεν εθνικής συμφιλίωσης δεν μπορεί 74 χρόνια μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου πολέμου να μην έχεις αντιληφθεί πως ούτε ο Μεταξάς ήταν δημοκράτης , ούτε ο Στάλιν αλλά ούτε ο Χίτλερ.

Δημοκράτες ήταν αυτοί που το απέδειξαν μετά την λήξη του πολέμου, οργάνωσαν με ατέλειες αλλά δημοκρατικά τις κοινωνίες τους και έδωσαν δικαιώματα και ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ακόμα και στους πολέμιους του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Εάν εσείς λοιπόν θεωρείται πως το παραμύθι των ψεύτικων ηρώων της αριστεράς μπορεί να συνεχιστεί και στις επόμενες γενιές κοιτάξτε τα πόσα κράτη έχουν μείνει ακόμα υπό κομμουνιστική κατοχή στον κόσμο.

Όσο για τους Εθνικισμούς που αναβιώνουν δήμαρχε στην Ευρώπη όπως είπες είναι για να πουν και πάλι τα ΜΕΓΑΛΑ ΟΧΙ σε όσους ονειρεύονται πως μια μέρα ο κόσμος δεν θα έχει κράτη – έθνη αλλά πολίτες μιας παγκόσμιας οικονομικής δικτατορίας αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Όλα τα Έθνη αποτελούν θεμέλιο λίθο της Δημοκρατίας και επειδή ακούω από πολλούς πως δεν υπάρχει Αμαρικανικό Έθνος θα τους συμβούλευα να δουν τι έχει επιτύχει τα τελευταία 50 χρόνια και εάν υπάρχει κάποιο άλλο που να έχει προσφέρει περισσότερα το χρονικό διάστημα αυτό στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Γιατί ο πολιτισμός δεν επιβάλλεται με την ΒΙΑ ούτε με πλύση εγκεφάλου αλλά με την ανάπτυξή του σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Όσοι λοιπόν ονειρεύονται την κατάρρευση ενός Έθνους επειδή τάχα δεν έχει ίδιο “αίμα” η μαλακία των Ναζιστών που εάν ίσχυε και το Ελληνικό Έθνος μετά από τέσσερις αιώνες υποδούλωσης δεν θα ήταν υπαρκτό ας αναζητήσουν το πως χτίζονται οι μεγάλες αυτοκρατορίες στον κοσμοκράτορα Μέγα Αλέξανδρο που έφτιαξε και τον πρώτο μισθοφορικό στρατό φτάνοντας μέχρι τις Ινδίες!

Με “καθαρό” Έθνος όπως το οραματίζονται διάφοροι ψεκασμένοι φυλετιστές που νομίζουν πως είναι ο Αριστοτέλης ή ο Πλάτωνας όχι μόνο δεν κρατάς τα σύνορά σου ασφαλή αλλά ενδεχομένως τα επόμενα 10 χρόνια να χάσεις ακόμα ένα νησάκι εάν δεν έχεις τους σωστούς συμμάχους.

Μια χώρα μικρή είμαστε που και τότε εάν και αντισταθήκαμε χάσαμε από τις υπερδυνάμεις της εποχής,.

Την τελειωτική ΝΙΚΗ κατά των τότε κατακτητών μας την έδωσαν οι ΗΠΑ , η Μεγάλη Βρετανία και η Ρωσία για να μην θεωρεί και κάποιος πως μπορεί εν έτη 2019 να βαπτίζει ΝΙΚΕΣ και τις ήττες μας. 

Ότι μένει λοιπόν από εκείνη την εποχή είναι πως ένας δικτάτορας είπε ΟΧΙ και προσπάθησε να διατηρήσει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και πως ο στρατός μας έδειξε αυταπάρνηση και ανταποκρίθηκε στην επιθυμία του ηγέτη γράφοντας μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας. 

Πρόσκαιρα γιατί ή ήττα από τους Γερμανούς και η κατοχή της χώρας δεν αποφεύχθηκαν παρά τον ηρωισμό και τις θυσίες των στρατιωτών μας. 

Χάσαμε πιο πολλούς στον εμφύλιο πόλεμο  από ότι στα πεδία των μαχών και αυτό γιατί και τότε υπήρχαν οι μισοί Έλληνες που έβλεπαν άλλο δρόμο , άλλη πορεία της χώρας και άλλους παραδείσους.

Η διαφορά με το σήμερα είναι πως όχι μόνο οι μισοί αλλά και παραπάνω πιστεύουν πως είναι λάθος η γεωστρατηγική θέση της χώρας μας το λένε δημόσια , το διακηρύσσουν σε δημοψηφίσματα αλλά δεν υπάρχει ο “τρελός” να μας ρίξει τελειωτικά στα βράχια για να κάνουμε να ξανασηκωθούμε μετά από μισό αιώνα και πάλι στα πόδια μας.

Ελπίζω να βρεθεί για να σταματήσουμε μετά να υμνούμε φαιδρές προσωπικότητες της Ελληνικής Ιστορίας που σήμερα τιμώνται εις βάρος όσων αγωνίστηκαν για την σωτηρία της πατρίδας μας.

Να τιμάς παράλληλα τον Ζέρβα και τον Βελουχιώτη δεν είναι κοινή λογική αφού δεν πολέμησαν για ίδιους σκοπούς και στη μία και μοναδική μεγάλη επιτυχία που είχαν την δουλειά την έκαναν οι Εγγλέζοι και μιλάω φυσικά για την ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου!

Αυτά λοιπόν και συνεχίστε με τις ουτοπίες σας μέχρι την επόμενη σφαλιάρα από όσους κρατάνε την χώρα πάνω από το νερό σεβόμενοι πως κάποτε ήμασταν και εμείς αυτοκρατορία!


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: