ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα ωράρια τροφοδοσίας των Super Market

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τα ωράρια τροφοδοσίας των Super Market

Ο θάνατος ενός οδηγού κατά την εκφόρτωση έξω από Super Market της πόλης οδήγησε την διοίκηση του δήμου μας να το κάνει θέμα στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που συνεδρίασε σήμερα. ΑΛΛΑ τελικά δεν το συζύτησαν! 


Φυσικά για το θέμα θα έπρεπε να είχε επιληφθεί η κεντρική διοίκηση και να κανονίζει με σαφήνεια τις ώρες που θα γίνονται οι τροφοδοσίες των καταστημάτων. 

Το να ελπίζει κάποιος πως θα λυθεί το θέμα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι παντελώς αφελής. Η χωματερή στη Φυλή σχεδόν  γέμισε και οι δήμοι μαζί με την Περιφέρεια μιλάνε πάνω από 20 χρόνια για το συγκεκριμένο θέμα. 

Όσες φορές προσπάθησε η κυβέρνηση να το λύσει ήρθε αντιμέτωποι με δημοτικές αρχές που όλες ήθελαν να γίνει η χαβούζα ή ο χώρος ταφής απορριμάτων μακριά από το δικό τους δήμο!

Είναι παντελώς ανίκανοι να διαχειριστούν τα σκουπίδια τους και θέλουν να επιβάλλουν και κανόνες σε πολυεθνικές εταιρίες που δρουν στην χώρα μας. 

Μάλλον ας το αφήσουμε μέχρι την επόμενη τραγωδία γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι ικανοί να το λύσουν το θέμα και ούτε βέβαια κανείς τους παίρνει στα σοβαρά. 

Ανακοίνωση έβγαλαν να μην πεταχτούν σκουπίδια για δύο μέρες και η πόλη βρώμισε από άκρη σε άκρη. Καλά τους έκαναν βέβαια γιατί αυτοί αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις για να έχουν οφέλη ψηφοθηρικά και από την συντήρηση των οχημάτων όπως θα σας δείξουμε τι συμβαίνει εν ευθέτω χρόνο. 

Μπείτε και διαβάστε τα τραγελαφικά που συνέβησαν στο ilioupolinews.gr γιατί να κάνουμε ρεπορτάζ με δαύτους εμείς δεν το επιχειρούμε καν. Άλλωστε ευχολόγια θα μας πουν και ουσία μηδέν. 

Σ.Μ 
 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ. ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ , ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΠΟΛΗ.