ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παλέψτε για αυτούς και αφήστε και πάλι την χώρα να χρεοκοπήσει - Το έργο άλλωστε το έχουμε ξαναδεί

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Παλέψτε για αυτούς και αφήστε και πάλι την χώρα να χρεοκοπήσει - Το έργο άλλωστε το έχουμε ξαναδεί


Αυτά είναι διαχρονικά τα πολιτικά πιστεύω των υπαλλήλων του δήμου μας για τοις οποίους ενδιαφέρονται οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις επειδή το 2008 έπεσαν 59 ψήφοι στην κάλπη για να φανεί και το γαλάζιο στον σχετικό πίνακα.


Οι υπάλληλοι που είναι μέλη είναι σαφέστατα λιγότεροι από όσους εργάζονται στο δήμο μας γιατί προφανώς δεν είναι εγγεγραμμένοι όλοι στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης. 

Οι 266 υπάλληλοι που ψηφίζουν ΚΚΕ μαζί με τις οικογένειές τους βάλτε μέσο όρο τέσσερα άτομα φτάνουν τον μαγικό αριθμό 1.064 και 3.366 ήταν οι ψήφοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη μας.
Γιατί οι αριστεροί προφανώς δεν είναι τίποτα κορόιδα σαν και μένα να ψηφίζουν ΤΖΑΜΠΑ κάποιον . Το 1/3 των ψηφοφόρων τους δουλεύουν στο δήμο δηλαδή . Μπορείτε να δείτε και προς τα που πήγε η πάλαι ποτέ κραταιά ΠΑΣΚΕ που έγινε ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ αλλά τα πρόβατα πήγαν ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ) για καλύτερη εξασφάλιση των αποδοχών τους.

Εάν λοιπόν οι εργαζόμενοι αυξηθούν θα έχουμε και άλλους που θα ανακαλύψουν τον κομμουνισμό στα 50 τους όπως η Λιάνα Κανέλλη. Άλλωστε με τέτοια στελέχη που έχει η κεντροδεξιά στην πόλη και χωρίς να ενεργοποιηθούν νέα άφθαρτα πρόσωπα που να μην ντρέπονται για τις Ιδέες τους που επικρατούν παντού καλύτερη μέρα η πόλη δεν θα δει.

Τι και εάν ο Κιντής λοιπόν "έφυγε" η Σοβιετία συνεχίζει και έχει ποσοστά άνω του 60% στον δήμο μας και οι δήθεν δεξιοί τιμούν τους αγώνες του για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που παρόλο που έγινε δημόσια κινδυνεύει να αγοραστεί από ξένους.

Έτσι όσοι συνετέλεσαν στο να γίνει η αρπαγή της από έναν ιδιώτη καλούνται τώρα να επιλέξουν σε ποιον ιδιώτη θα καταλήξει.

Γιατί ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και νοικοκύρης από τον χώρο της αριστεράς έχουν μάθει να τους πληρώνουμε για να μας βρίζουν! 

Ορθώς πράττουν αφού εάν ήθελαν τα Αστικά κόμματα να διαλύσουν την Σοβιετία θα το έκαναν πριν χρεοκοπήσουμε. Δεν είναι καν δικές τους επιλογές ότι γίνεται αλλά ανάγκη επιβίωσης της χώρας. 

Αφήστε την βρε παιδιά να χρεοκοπήσει άλλωστε τα μυαλά έχουν φύγει ήδη στο Εξωτερικό δεν θα χαθεί και ο "ανθός" της Ελληνικής Νεολαίας μας που άλλωστε "ανθίζει" στα Εξάρχεια! 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΕΞΗΣ ......

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2006 - 2010 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΞΗΘΗΞΑΝ ΚΑΤΑ 240 . Ο ΛΟΓΟΣ; Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ "ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ,ΜΕΤΑΤΡΠΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ "ΑΟΡΙΣΤΟΥ".

ΓΙΑ ΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ ΞΑΝΑΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΥΡ- ΓΙΑΝΝΗ) ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.......

UNKNOWN είπε...

ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΒΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ - ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ.

ΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ , ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΙΝΕΚΕΣ.
Η ΜΕΙΖΩΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ,ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ
https://www.youtube.com/watch?v=4k2S_EBppGg