ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πρόταση του Κόκλα και η απάντηση του Τρύφωνα Γκουβά

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η πρόταση του Κόκλα και η απάντηση του Τρύφωνα Γκουβά


Αυτή είναι η πρόταση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κόκλα αναρτημένη στη σελίδα του facebook astynomika ilioupolis και ακολουθεί η απάντηση του συνδημότη μας Τρύφωνα Γκουβά




Γιατί είναι θέμα θα μου πείτε ; Μα γιατί και οι δύο ήταν συνυποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του Τάσου Ευσταθίου στις πρόσφατες εκλογές. Ο ευγενής Κόκλας δεν απάντησε στο σχόλιο αυτό όπως και δεν είδαμε να προβάλει πουθενά την αξιέπαινη πρωτοβουλία της παράταξής του για τον μικρό Παναγιώτη μάλλον δεν την θεώρησε σημαντική. 

Συμβαίνουν και στις καλύτερες "οικογένειες" θα πείτε. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των παρατάξεων χωρίς ιδεολογική συνοχή θα έλεγα εγώ. Τέτοιες είναι σχεδόν όλες πλην Λαϊκής Συσπείρωσης όπου όλοι έχουν κοινή πορεία και δεν μπαίνουν σε ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο σε τέτοιους τόνους. 

Δημοκρατία έχουμε ο καθένας έχει τον λόγο του. Για μένα πάντως για να λες πως έχεις παράταξη πρέπει να παίρνεις και σκληρές αποφάσεις. Όσο αφήνεις τους υποψηφίους σου να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλο τόσο δημιουργείς λανθασμένες εντυπώσεις για τον συνδυασμό σου.

Δεν θα μπω στην ουσία του θέματος γιατί θα δικαιώσω για πρώτη φορά τον Τρύφωνα και δεν το θέλω. 

Σ.Μ 








1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ.
ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ H ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΓΓΛΙΣΤΙ ).
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΚΥΨΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ Η UEFA ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤ.....ΣΥΓΝΩΜΜΗ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΘΕΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ , ΤΗΝ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ. ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΠΥΡΙΤΣΑΣ ,ΤΣΙΠΣ, ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ , ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥ ΑΛΚΟΟΛ.ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ .....ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ SOLD OUT , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ LIVE ΠΡΟΒΟΛΗ HD ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΕΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ , Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , ΛΟΓΩ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΛΙΓΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ , ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΛΗΡΩΣΗ) ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ACTION ROOM ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ LIVE HD ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤ......ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ.(ΠΑΛΙ ΣΑΡΔΑΜ)

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ.

ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LINK

https://www.youtube.com/watch?v=nbg46K0c0CE

ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ.


Υ.Γ ΜΑΚΑΡΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ . ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.