ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το ΣΕΔΗ καλεί τους εργαζόμενους σε κινητοποιήσεις

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Το ΣΕΔΗ καλεί τους εργαζόμενους σε κινητοποιήσεις


Τρίτη και Τετάρτη έχουν απεργία στην Καθαριότητα και στο Πράσινο και οι Ηλεκτρολόγοι από ότι βλέπετε. Την επόμενη μέρα Πέμπτη έχουμε πανελλαδική απεργία στην οποία και συμμετέχουν . Άρα έχουν πενθήμερο ξεκούρασης όσοι δεν συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις. Εμείς το δημοσιεύουμε για να καταλάβει και ο δημότης μας τι ζητάνε ως αιτήματα. Προσλήψεις , μονιμοποιήσεις όλων των συμβασιούχων και ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. 


Φυσικά και δεν συμφωνούμε με κανένα από τα αιτήματά τους αλλά σεβόμαστε το δικαίωμά τους να στηρίξουν την Σοβιετία τους! Άλλωστε οι δικοί τους αγώνες είναι αυτοί που μας έφεραν εδώ ας συνεχίσουν μέχρι να διαλύσουμε ΤΕΛΕΙΩΣ. 

Άλλωστε ο μόνος τρόπος με τον οποίο θα απαλλαγούμε από την Σοβιετία είναι η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της, άλλος τρόπος δεν υπάρχει και το αποδεικνύει περίτρανα η φιλελεύθερη κυβέρνηση που βαδίζει εδώ και τρεις μήνες πάνω στην λάθος πεπατημένη. 

Το πολυνομοσχέδιο στο οποίο αντιδρούν δίνει απλώς το δικαίωμα στους δήμους να συνεργούν με τους ιδιώτες. Είναι και για εμάς σε λάθος κατεύθυνση αφού η χώρα χρειάζεται ΑΜΕΣΗ κατάργηση του ΔΗΜΟΣΙΟΥ τομέα της καθαριότητας και όχι ασπιρίνες για τον καρκίνο της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Οι δημότες θα πρέπει τώρα να είναι προσεκτικοί με τα σκουπίδια τους αφού για πέντε ολόκληρες μέρες ουδείς θα τα μαζέψει. Εκτός και δουλέψουν υπερωριακά το Σαββατοκύριακο για να μην τους φανεί και στο τέλος του μήνα η συμμετοχή τους στην απεργία. 

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ 7 ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ( ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 4-5 ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ) ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? ΑΣ ΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΣΟΥ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ , ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ.

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΙΛΑΩ?
ΞΕΧΑΣΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΩΝ .......

"ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ"
ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΙΛΙΤΣ ΛΕΝΙΝ

UNKNOWN είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΘΑ TOYΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ;

ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΑΥΤΟ.