ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς στη διοίκηση

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Δεν υπάρχει σωτηρία με αυτούς στη διοίκηση

Η συνέχεια της τρίτης συνεδρίασης του δημοτικού μας συμβουλίου με την νέα του σύνθεση δεν μας έκανε και πολύ σοφότερους . Την Πέμπτη ειδικά πηγαίνοντας προς το κλείσιμο διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι πόσο οι δημοτικές παρατάξεις που θέλουν να διοικήσουν τον δήμο ενδιαφέρονται για τα κοινά!

Το βίντεο που θα ανέβει προσεχώς θα σας λύσει όλες τις απορίες. Άδεια η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στις 20:30 και λήξει άρον -άρον μετά τα ευφυολογήματα του Γιώργου Χατζηδάκη για τον θεσμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης που πρέπει να διαχειρίζεται αυτό τους φόρους των δημοτών για να μας οδηγήσουν γρηγορότερα στα βράχια!

Εξυπηρέτηση συμφερόντων στο θέμα με τα τέλη των επιχειρήσεων , εξυπηρέτηση συμφερόντων στο θέμα με τις διαφημιστικές πινακίδες, και παράλληλα απόφαση μείωσης των τελών για τους δημότες ύψους 3% με την αντιπολίτευση πλην Λαϊκής Συσπείρωσης και  "Η Πόλη που θέλω" με την μείζονα αντιπολίτευση να μην κατανοεί ακόμα πως ο Γιώργος Χατζηδάκης ήταν το "κακομαθημένο παιδί τους" που μαζί με την παρέα του  Βιδάλη , Αντζινά, Σεφτελή και λοιπούς διαχειρίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μιας στρωμένη επιχείρηση με πλεόνασμα. 

Οι ίδιοι θα παραδώσουν σε τέσσερα ή οκτώ χρόνια μια άλλη πόλη που θα είναι οικονομικά καταχρεωμένη , με κλειστές πολλές από τις υπάρχουσες δομές και υπό αυστηρή επιτήρηση από όσους δεν διανοούνται πως μπορούν να μας δανείζουν για να χαρίζουμε εκατομμύρια σε ιδιώτες. 

Φύγαμε απογοητευμένοι όχι μόνο επειδή είδαμε στα έδρανα της "νέας" διοίκησης όλους αυτούς που θα μας φεσώσουν αλλά κυρίως επειδή δεν είδαμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης κάποιον ικανό να ανατρέψει προβάλλοντας εναλλακτική πρόταση για όσα συμβαίνουν. 

Τα ΟΧΙ της Λαϊκής Συσπείρωσης (είπε και ΝΑΙ όταν εξυπηρετούνται οι δικοί της άνθρωποι) και του κ. Αραμπατζή δεν δείχνουν πως μπορούν οι 8 δημοτικοί τους σύμβουλοι αλλά κυρίως η μηδαμινή απήχησή τους στην κοινωνία δεν με κάνει καθόλου αισιόδοξο πως δεν θα βλέπουμε για πολύ καιρό ανεύθυνες καρικατούρες στα έδρανα της συμπολίτευσης. 

Μια συμπολίτευση που δεν είναι οι "ΗλιουΌλοι Μαζί" και οι "Συνεργοί με την Ηλιούπολη" αλλά που επεκτείνεται στα αριστερά από έναν "αδύναμο" Κοκοτίνη που δεν λέει τα μεγάλα ΟΧΙ αφού δεν πρόκειται να κατέβει το 2023 ως επικεφαλής (ήδη είχε δύο απώλειες επειδή δεν συνεργάστηκε με την διοίκηση Χατζηδάκη τι να σου κάνει και αυτός;)αλλά και από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου που δίνει λέει χρόνο προσαρμογής στη "νέα" διοίκηση! 

Σε ποιους Τάσο  στους Χατζηδάκη , Σεφτελή , Αντζινά, Βιδάλη; Με αυτά και με τα άλλα που θα δείτε προσεχώς η "νέα" διοίκηση έχει βγάλει ήδη 2 μήνες και χωρίς καμία αντιπολίτευση δίνει το πούλμαν του δήμου μας για τριήμερες διακοπές στο ΣΕΔΗ στο Καρπενήσι, ενώ παράλληλα αυξάνει τα έξοδα των δομών που παρέλαβε για να έρθει σε 2 χρόνια και να κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη (εάν δεν έχει προσφύγει σε πρόωρες εκλογές) πως δεν φροντίζει το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ποιος είναι αυτός; Το να μας δίνει χρήματα για να χτυπάμε σε χαμηλές τιμές τα ακίνητα του κοσμάκη που χρεοκοπεί εξαιτίας της Σοβιετίας που όσο δεν βουλιάζει χρεοκοπεί όλους εμάς και αδειάζει τις τσέπες μας. 

Για τα σκουπίδια υπάρχει η διαβεβαίωση του δημάρχου μας πως η δομή θα μείνει υπό κρατικό - δημοτικό έλεγχο επομένως ΚΑΘΑΡΗ πόλη θα δείτε μόνο όταν αποχωρήσουν από τη διοίκηση οι Κρατιστές και έρθει ( σίγουρα θα έρθει μην έχετε αυταπάτες και για αυτό ) μια άλλη που αναγκαστικά θα δώσει ΤΖΑΜΠΑ σε ιδιώτες όλον τον εξοπλισμό του δήμου μας για να μην γεμίσει η πόλη μας ποντίκια(αυτά η ΖΕΗ δεν τα στειρώνει γιατί δεν είναι και εύκολα να πιαστούν) μέχρι τότε κάντε ότι κάνουν (εάν μπορείτε) και όλοι οι επιχειρηματίες της πόλης μας. 

Επιχειρείται και εσείς σε κοινόχρηστους χώρους , μην πληρώνετε τα τέλη και ελπίζετε πως κάποιος "καλός" Θεός θα τα διαγράψει. 

Μέχρι τότε ο "Άι Βασίλης" Χατζηδάκης θα σας μειώνει τα τέλη τα οποία βέβαια θα πληρώσετε στο κράτος αφού Κράτος και Δήμος έχουν κοινό ταμείο μιας και ο δήμος μας λέει δεν έχει έσοδα από μαρίνες και μεγάλες επιχειρήσεις! 

Μα πως να έχει με τέτοιες διοικήσεις που έκαναν πίσω σε κάθε σοβαρή πρόκληση για την πόλη και το μόνο "κατόρθωμά" τους είναι πως υφάρπαξαν την περιουσία ενός "τσιφλικά" αφήνοντας όλους τους άλλους να μας ρημάζουν. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: