ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η εικόνα έξω από το δημαρχείο της πόλης μας

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Η εικόνα έξω από το δημαρχείο της πόλης μας


Απογοητευτική η εικόνα έξω από το δημαρχείο της πόλης μας όπου εξαιτίας της απεργίας τα σκουπίδια έγιναν "βουνά" . Λίγο πιο κάτω 20 μέτρα από τον φούρνο "Μυλωνάς" η παρακάτω εικόνα.


Ο αναπτυξιακός νόμος πέρασε με ψήφους της ΝΔ και της Ελληνικής Λύσης και τώρα μένει να δούμε ποιοι δήμοι θα εφαρμόσουν την δυνατότητα που τους παρέχει το άρθρο 179 για το οποίο ζήσαμε όλο αυτό το "πάρτι" από σκουπίδια.

Ποιοι δηλαδή δήμαρχοι θα έχουν το θάρρος να προχωρήσουν σε ότι συμβαίνει σε όλες τις πόλεις των ΗΠΑ και σε πολλές Ευρωπαϊκές εδώ και δεκαετίες. Εκτός από τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη δεν είμαστε σε θέση να σας μιλήσουμε για κανέναν άλλο αφού δημόσια μόνο αυτός έχει τονίσει την αναγκαιότητα η πρωτεύουσα να γίνει καθαρή και να μην βρωμάει όπως σήμερα

Στο δικό μας δήμο δυστυχώς καμία από τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις δεν έχουν πει πως η δομή της καθαριότητας ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί σε ιδιώτες..

Αναμένουν από τους 120 μόνιμους υπαλλήλους καθαριότητας της πόλης μας που μαζί με συμβασιούχους και από τα προγράμματα του ΟΑΕΔ αγγίζουν τους 200 να κάνουν κάτι που δεν πέτυχαν τα τελευταία 25 χρόνια .

Να έχουν την πόλη μας καθαρή .Παράλληλα ήδη ιδιωτικά συνεργεία κλαδεύουν και καθαρίζουν χωράφια αυξάνοντας και άλλο το κόστος της καθαριότητας αφού οι μόνιμοι υπάλληλοι δεν επαρκούν όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται.

Στον τομέα της καθαριότητας υπάρχουν πολλοί άνω των 55 ετών που όπως είναι φυσικό έχουν εποπτικό ρόλο ενώ παράλληλα έχουμε και τους συνδικαλιστές που φυσικά και δεν ενεργούν αφού έχουν άλλα καθήκοντα.

Για τα υπόλοιπα όταν με το καλό πάρουν σύνταξη 1-2 υπάλληλοι θα έχουμε το καλύτερο ρεπορτάζ.

Σ.Μ 



1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝΟΤΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ "ΚΛΙΚΕΣ" (ΛΕΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ)
ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΑΦΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΕΧΕΤΑΙ , "ΧΑΪΔΕΥΕΙ" ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΤΟ ΠΟΛΥ 300 ΑΤΟΜΩΝ) ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΕΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ , ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ , ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ Π.Α.Μ.Ε ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.

ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ "ΧΤΥΠΗΣΑΝΕ". ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΥΣ; ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΥΦΑΤΖΗΔΕΣ.
"ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΚΑΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ" ,ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ,ΑΛΛΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ.

Η "ΝΕΑ" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ*

*https://secure.avaaz.org/el/community_petitions/_Ti_einai_proodeytiko_simera_4/

ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΛΑ ΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG KAI SITE ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ.
ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" , ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΝΕ.

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ , ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΝΑΝΩΝ" ΘΑ ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΕΙ. KAI AYTH Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ (ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ) ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.




Υ.Γ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ , ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ(ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΗ ,ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ).