ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάλι αναμορφώνουν τον προϋπολογισμό ;

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Πάλι αναμορφώνουν τον προϋπολογισμό ;

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πούλος 

Μέσα στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 διαβάζουμε και:


 Αναμόρφωση προϋπολογισμού (8η) του Δήμου Ηλιούπολης, έτους 2019

Πόσες φορές πρέπει να αναμορφωθεί ένας προϋπολογισμός βρε "σύντροφοι"; Τι δεν σας βγαίνει πάλι; Μετά τα τρομερά ελλείμματα στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή (ΝΠΔΔ) βρήκατε και άλλες "τρύπες"; 

Όσο για το θέμα με την πυρασφάλεια στα σχολεία της πόλης αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επομένως η νέα διοίκηση είναι έκθετη εάν μη γένοιτο συμβεί κάτι. 

Η φωτογραφία είναι του Αντιδημάρχου μας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κ. Γιάννη Πούλου ο οποίος δεν έδειξε έμπρακτα την αλληλεγγύη του στο δράμα του μικρού Παναγιώτη. 

Δεν λέμε σε προσωπικό επίπεδο (μπορεί αυτό να το έχει κάνει)  αλλά ως Αντιδήμαρχος Αλληλεγγύης (άλλο φρούτο και αυτό) θα έπρεπε να προτείνει ο δήμος μας να δώσει ένα συμβολικό ποσό για το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη στη Βοστόνη.

Μέχρι στιγμής μόνο μια δημοτική παράταξη και κάποιες επιχειρήσεις της πόλης και μια ποδοσφαιρική ομάδα μας ανέλαβαν τέτοιες πρωτοβουλίες. Όλοι οι άλλοι και σε αυτό αδράνησαν. 

Αφού αναμορφώνουν τον προϋπολογισμό ας δώσουν και 5.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη. Εδώ ο κ. Στασινόπουλος υποσχέθηκε 44.000 ευρώ για να ΣΤΕΙΡΏΣΟΥΝ  αδέσποτα ζώα για το Παναγιώτη Ραφαήλ δεν έχουν κάτι να δώσουν; 

Σ.Μ 


2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΔΩΣΤΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΕΔΩ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.

UNKNOWN είπε...

Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΝΠΔΔ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΨΕ-ΡΑΨΕ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠ ΤΟΥ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΗ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ.

ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ- ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ.

ΕΔΩ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο "ΠΟΥΘΕΝΑΣ" ΔΙΟΠΤΡΟΦΟΡΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.