ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απλή συνάντηση ή κάτι παραπάνω; - Χαρούμενοι και οι τρεις πάντως δείχνουν

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Απλή συνάντηση ή κάτι παραπάνω; - Χαρούμενοι και οι τρεις πάντως δείχνουν



Μια φωτογραφία που ανάρτησε η Μαριάννα Γράψα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook δείχνει την διείσδυση της "νέας" διοίκησης στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους των άλλων δημοτικών παρατάξεων.



Η Μαριάννα Γράψα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στις δημοτικές εκλογές και για "πρωτάρα" τα πήγε πολύ καλά. 

Λίγους μήνες μετά και αφού από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου ο νέος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου φωτογραφίζεται συχνά - πυκνά με τους Αντιδημάρχους της νέας διοίκησης και τον νέο μας δήμαρχο μια ακόμα υποψήφια από την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου επιβεβαιώνει πως δεν επρόκειτο για μια συμπαγής κεντροδεξιά παράταξη αλλά για μια παράταξη χωρίς κόμματα και χρώματα. 

Άρα ουδείς μπορεί να ψέξει την Μαριάννα Γράψα για μια φωτογραφία της με στελέχη της νέας δημοτικής αρχής. . Στη φωτογραφία ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Παναγιώτης Βιδάλης , η Μαριάννα Γράψα και ο δήμαρχος της πόλης μας Γιώργος Χατζηδάκης. 

Θεωρούμε πως είναι μια απλή συνάντηση και όχι κάτι παραπάνω αλλά εμείς ως παρατηρητικοί σας την παρουσιάζουμε ως "είδηση" και είναι γιατί η κ. Γράψα τερμάτισε δέκατη ανάμεσα σε 62 υποψηφίους της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και φυσικά δεν είναι αμελητέα η απήχηση της αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην πόλη μας.

Ας ελπίσουμε λοιπόν εμείς οι ΔΕΞΙΟΙ (υπάρχουν ακόμα σε αυτή την πόλη;) πως ήταν μια απλή συνάντηση πέρα από κόμματα και χρώματα που λέει ο γραμματέας του δήμου μας Παναγιώτης Κόκλας.

Αλλιώς θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη στην δημοτική παράταξη "ΗλιουΌλοι Μαζί- ΕΝΑΚ" που εάν δείτε και τα πρόσωπα που απαρτίζουν τα πρόσωπα των Δ.Σ των ΝΠΔΔ του δήμου εύκολα αντιλαμβάνεστε πως έχουν πάρει και από ΣΥΡΙΖΑ και από ΝΔ και εννοείται πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ ,επιχειρώντας να στήσουν την δική τους  Χατζηδοκρατία για να παραφράσω και εγώ τον "φίλο" Παύλο που μας έλεγε για τον προηγούμενο δήμαρχο πως ήταν Βαλασοκράτορας! 

Επομένως το δικό μας ερώτημα προς τους δημότες είναι τι δημοτικές παρατάξεις, θέλουν γιατί θα δούμε πολλά ακόμα όπως φαίνεται. Εγώ πάντως σας ενημερώνω εγκαίρως πως θα ψάχνετε οσονούπω τοπικό ΜΜΕ να κάνει κριτική στη "νέα" διοίκηση και δεν θα βρίσκετε! 

Όχι πως θα σας χαλάσει δηλαδή 12 χρόνια Κιντή δήμαρχο βγάζατε, 16 Θεόδωρο Γεωργάκη και 9  χρόνια  Βασίλη Βαλασόπουλο τι να το κάνετε το δεξιό ιστολόγιο; 

Σ.Μ

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΓΙΓΑΤΟΝΩΝ" ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ -ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ....ΒΑΡΗ.
ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΚΟΜΨΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

Η ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ , ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ - ΒΙΔΑΛΗ.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΥΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ,ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2023 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΝΔΥΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ.

Unknown είπε...

ΚΟΥΙΖ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΈΝΕΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΓΡΑΨΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ; Η ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΆΜΙΣΘΗ;