ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά τα λέει ο Παύλος σιγά μην αλλάξουμε

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Καλά τα λέει ο Παύλος σιγά μην αλλάξουμε


Επειδή εμείς αφήνουμε σε εσάς τον τελευταίο λόγο δημοσιεύουμε τα πάντα που μας αφορούν. Έτσι για να έχετε και εσείς εικόνα. 


Το κάναμε με όλους τους επικριτές μας , δεν κρύβουμε τίποτα που μας αφορά. Αυτοί κρίνονται κάθε τέσσερα χρόνια εμείς καθημερινά. Αυτοί πληρώνονται για να μας "υπηρετούν" τα συμφέροντα και εμείς ως "γκάνγκστερ" εκτελούμε συμβόλαια σύμφωνα με τον υβριστή μας. 

Ότι ο κόσμος έχει μάτια φάνηκε και στις τελευταίες εκλογές κ. Παπαθανασίου με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας. Η κρίση του είναι δεδομένη και "σωστή" αφού ψήφισε ότι και αυτοί που φέσωσαν το δήμο μας για να διοικήσουν και πάλι την πόλη.

Στην κεντρική πολιτική σκηνή θα μας "σώσουν" αυτοί που χάρισαν τα χρέη της NOVA για να την πάρει καθαρή ο κ. Μαρινάκης και εδώ ο Γιώργος Χατζηδάκης που επί 8 έτη υπηρετούσε την διοίκηση του Βαλασοκράτορα που λες και εσύ.

Η "σαβούρα του διαδικτύου" θα συνεχίσει βέβαια να ενημερώνει τους δημότες μας για το λάθος τους. Άλλωστε θα φανεί στον λογαριασμό που θα αφήσουν φεύγοντας σε όλους εμάς.

Το έχουν ξανακάνει θα το επαναλάβουν και πάλι κάτω από την μύτη της Τρόϊκας και με την ανοχή της.

Άλλωστε φεσωμένους μας θέλουν για να μας ελέγχουν καλύτερα. Καμία μεταρρύθμιση δεν επέβαλαν άλλωστε από αυτές που θα μας έκαναν δυτικό κράτος. Ακόμα υπάρχουν κλειστά επαγγέλματα και ο δημόσιος τομέας δεν έχει μειωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια και ούτε προβλέπεται καμία μείωσή του έως και το 2023!

Προσωπικά από την νέα διοίκηση είμαστε περισσότερο ευνοημένοι σε μια σειρά θεμάτων που μας αφορούν άμεσα, αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να της ασκούμε καλοπροαίρετη κριτική.

Άλλωστε σαν "φίδια" που είμαστε δαγκώνουμε ακόμα και τους "ευεργέτες" μας! Προφανώς και όλοι έχουν καταλάβει πως στρίψαμε αριστερά και αφήσαμε τον ΣΥΡΙΖΑ στα δεξιά μας, εκτός από σένα.

Και για να τελειώνουμε εμείς δεν αλλάζουμε γιατί η "απληστία" μας είναι τέτοια που μας οδηγεί να βλέπουμε τα κακώς κείμενα και να προτείνουμε αυτό που εμείς θεωρούμε ως λύση. 

Κριτική κάνουμε στους πάντες και δεχόμαστε από τους πάντες ακόμα και από αυτούς που μας αποκαλούν φίδια και κουτσομπόλες. Όλοι κρινόμαστε καθημερινά και φυσικά εμείς δίνουμε βήμα σε όλους εάν και εσύ μας θεωρείς φασίστες.

Το θέμα είναι μην μας χαλάσεις την "αγαστή σχέση" που έχουμε με την νέα διοίκηση και σε πιστέψουν στο τέλος!

Το συγκεκριμένο θέμα βέβαια στο οποίο απαντάς εμείς δεν το είχαμε καν αναδείξει βάζοντας πλάτη στη νέα διοίκηση (έχει χρόνο να μαζέψει τη σαβούρα από τους δρόμους)  και επειδή δεν το θεωρούμε σημαντικό για τους περισσότερους. Άλλωστε ανάλογες δράσεις είχαμε δει και επί Βαλασόπουλου, αλλά ο κόσμος δεν μάσησε και τον έστειλε σπίτι του στον δεύτερο και καθοριστικό γύρο.

Έτσι είναι άμα ο κόσμος δεν "μασάει" σε στέλνει σπίτι σου να καμαρώνεις πως άφησες πλεόνασμα ότι έπαθε και ο Τσίπρας δηλαδή που άφησε τα ταμεία γεμάτα για να έχει ο Κυριάκος να χαρίζει τα χρέη της Nova.

Τελικά άμα δεν μοιράσεις χρήμα ψήφο δεν παίρνεις "φίλε" Παύλο.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ (ΓΙΩΡΓΑΚΗ - ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ)ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΠΑΣΟΚ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΑΝΗΚΑΝ.

-ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ .....ΓΙΟΚ (ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ). ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ....ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ) ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΠΑΟΔΗΛ ("ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ" ,ΞΕΡΕΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ).

- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ , ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ , ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΑ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΥ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΝΣ ΤΟΠΙΚΗΣ)ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΟΥΛΑΝΤΡΙΖΕΙ" ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

- ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΚ , Ο ΜΠΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ , Ο ΠΟΥΛΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑΚ) ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΟΣΟΠΟΥΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ "ΧΩΡΙΣ "ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ "ΦΕΣΤΙΒΑΛ" ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ , ΕΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΚΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ(ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ). ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ , ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ.

- ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ, ΠΛΑΤΕΙΩΝ , ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟ , ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΤΑ ΜΠΑΖΑ , ΝΑ ΠΟΤΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΩ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

- ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΟΥΡΕΣ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΘΗΤΕΙΩΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΡΧΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΦΡΑΣΗ "ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΑΝ" ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ
ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ; Η΄ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

- ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ : ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΕΡΗΜΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ) , ΤΟ ΞΕΡΟΤΟΠΙ - ΑΛΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ
(ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ),ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥΣ;
MIAΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ , ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΙΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΖΙΝΑΣ - ΣΕΦΤΕΛΗΣ - ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ; (ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΝΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΛΑ.