ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η νέα διοίκηση ενδιαφέρθηκε για την χαβούζα της Κιθαιρώνος

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η νέα διοίκηση ενδιαφέρθηκε για την χαβούζα της Κιθαιρώνος

Μία μέρα μετά την δημοσιοποίηση της κατάστασης στην παιδική χαρά της οδού Κιθαιρώνος και Ελλήνων Αξιωματικών ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Σεφτελής επικοινώνησε με αναγνώστη μας που είχε σχολιάσει κάτω από την ανάρτησή μας σε ομάδα και τον διαβεβαίωσε πως η παιδική χαρά έχει μπει ήδη στο πρόγραμμα ΦιλόΔημος (όπερ σημαίνει πως θα ανακαινισθεί πλήρως στο μέλλον) και πως άμεσα από αύριο συνεργείο του δήμου μας θα επιληφθεί ώστε προσωρινά να εξυπηρετεί όσους πηγαίνουν εκεί.



Επειδή φυσικά και σκοπός μας δεν είναι να δημιουργούμε αρνητικές εντυπώσεις για την νέα διοίκηση αλλά να αναδεικνύουμε την διαχρονική επιπολαιότητα όσων έφτιαξαν 31 παιδικές χαρές για να κατοχυρώσουν τάχα την Δημόσια Περιουσία όποια εργασία και εάν γίνει στον συγκεκριμένο χώρο θα την αναδείξουμε δίνοντας ίδιο χώρο στην εν λόγω νέα δημοσίευσή μας.

Και επειδή εδώ τα λέμε και τα γράφουμε όλα ο αναγνώστης μας ήταν ο Ηρακλής Τσιμέκας που επιδεικνύει ζήλο για τα προβλήματα της περιοχής μας της Αγίας Μαρίνας και όχι μόνο είναι ενεργός πολίτης έστω και εάν δεν έχει δικό του ιστολόγιο και πάντα τον εμπιστεύομαι τόσο για θέματα Πολιτικής Προστασίας όσο και για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που έχουν παιδιά αφού έχει την ευτυχία να έχει δύο.

Για τον λόγο αυτό και στηρίχθηκε από μένα στο να μπει στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας , αφού τον θεωρούσα και τον θεωρώ ικανό να αναδεικνύει προβλήματα αλλά κυρίως για να προτείνει λύσεις που θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν. 

Θα ήμουν ευτυχής όπως τον συμβουλεύομαι εγώ να τον συμβουλεύονταν και αυτοί που ασκούν διοίκηση, γιατί ο Ηρακλής σε καμία περίπτωση δεν είναι περιχαρακωμένος σε κομματικές γραμμές και δρα με βάση το κοινό καλό , αντιδρώντας ακόμα και σε λάθος επιλογές της όποιας δημοτικής παράταξης.

Με λίγα λόγια και για να κλείνω το κείμενο δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και για τον λόγο αυτό πάντα παρακολουθώ την διαδικτυακή του δραστηριότητα γιατί πάντα μαθαίνω και κάτι!

Στον Κώστα Σεφτελή που εμείς εδώ έχουμε στεναχωρήσει πολλάκις φορές με τις αναρτήσεις μας (λογικό είναι αφού έχουμε συγκεκριμένη Ιδεολογική γραμμή και δεν πιστεύουμε στις δημοτικές παρατάξεις χωρίς σαφές Ιδεολογικό στίγμα και είναι όλες δυστυχώς εάν διαβάσετε τις σελίδες τους) λέμε ΜΠΡΑΒΟ που ανταποκρίθηκε άμεσα και του ευχόμαστε να βγάλει άκρη με τις 31 παιδικές χαρές που δημιουργήθηκαν για να θυμόμαστε πως ο "αγώνας" για την Δημόσια περιουσία θα μας ακολουθεί για πολλές δεκαετίες ακόμα..

Θεωρούμε μάλιστα βέβαιο πως σίγουρα θα θρηνήσουμε θύματα από αυτή την ιστορία και για αυτό τον καλούμε να κλείσει ΑΜΕΣΑ όσες παιδικές χαρές δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας. 

Τώρα βέβαια θα μου πείτε πόσες θα μείνουν ανοιχτές ; Αλλά εμείς λέμε τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει επιτέλους κάτι και να μην πάμε στην πεπατημένη που μας οδήγησε στις εικόνες ντροπής που όλοι είδατε.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής 

Παιδικές χαρές είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει και στο μέλλον αφού για εμάς είναι συνδεδεμένο με τους δήθεν αγώνες της αριστεράς στην πόλη μας , αγώνες που δικαιώθηκαν με την κατοχύρωση στην ΕΤΑΔ κάποιων ακινήτων που ανήκαν σε ένα ιδιώτη ,από τον οποίο έχουν εντωμεταξύ αγοράσει μέχρι ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΝΔΑΚΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ οι οποίο έχτισαν και οικοπεδοποίησαν το δάσος για να χτιστεί η πόλη μας δίνοντας της μάλιστα και το σημερινό της όνομα. Που έχει να κάνει με το όνομα της αρχαίας Αιγυπτιακής πόλης Ηλιούπολης για να μαθαίνουν και κάτι οι "Μακεδονομάχοι" της περιοχής μας! Πόλη δηλαδή που είναι αφιερωμένη στο Θεό Πι-Ρα (δεν νομίζουμε να υπάρχει τέτοιος θεός) και ο οποίος θεός Ρα ήταν για του Αιγύπτιους Θεός του Ήλιου! Σε αυτή λοιπόν την πόλη εάν θέλεις να το παίξεις "Μακεδονομάχος" και "Ελληναράς" αρχίζεις με αλλαγή του ονόματος κάτι το οποίο βέβαια δεν πρόκειται να γίνει μετά από τόσα χρόνια αφού οι "αγώνες" της αριστεράς παλεύουν για τους προλετάριους όλης της γης ακόμα και για τους Αιγύπτιους!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 
Μπράβο λοιπόν στη νέα διοίκηση που έδειξε πως θα ασχοληθεί με τις παιδικές χαρές της πόλης , και εμείς ας ελπίσουμε ο ανύπαρκτος θεός Ρα να μας φωτίσει γιατί ως πόλη του Ήλιου έχουμε συμπτώματα "ηλίασης" σε πολλές από τις επιλογές μας.

Για να αντιμετωπιστεί ως γνωστόν η ηλίαση χρειάζεται άφθονη ποσότητα νερού κάτι που δεν υπάρχει στις παιδικές μας χαρές που οι περισσότερες δεν έχουν νερό για να πιουν τα παιδιά σας. Προφανώς δεν έχουν γιατί θα έμεναν πάντα ανοιχτές αφού φύλαξη δεν υπάρχει. Υπάρχουν βέβαια εταιρίες φύλαξης και πολλά λεφτά που πετάει ο δήμος για άχρηστες δομές που συντηρεί ..

Αναμένοντας λοιπόν το "θαύμα" στις παιδικές χαρές θα είμαστε εδώ για να σας ενημερώνουμε.

Διάβασα κάπου πως θέμα με το ψήφισμα καταδίκης της συμφωνίας των Πρεσπών επανέρχεται . Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα υπερψηφίσουν το συγκεκριμένο ψήφισμα, την ώρα που η Τουρκία κάνει πάρτι στη Μέση Ανατολή με την ΑΝΟΧΗ όλων των μεγάλων δυνάμεων και της μοναδικής υπερδύναμης του κόσμου.

Ας φέρουν και κανένα ψήφισμα καταδίκης άλλων διεθνών συμφωνιών , όπως π.χ της συνθήκης της Λωζάνης ή κάποιας άλλης άλλωστε σε καμία δεν πήραμε όσα ιστορικά "δικαιούμαστε".

Αυτά προς το παρόν καλή συνέχεια σε ότι και να κάνετε. Δείτε και πόσα είχαν ξοδευτεί για τις παιδικές χαρές και κάποιες φωτογραφίες όταν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής και επιδιόρθωσης των ζημιών μέσα από την σελίδα του πρώην δημάρχου μας . 

Μέσα σε αυτές και αυτή της οδού Κιθαιρώνος που όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες δεν είχε τα σημερινά της χάλια! Πάντως σε επόμενο ρεπορτάζ θα καταλάβετε γιατί οι παιδικές μας χαρές είναι επικίνδυνες ....

Στις 31 Μαρτίου 2017 το αλογάκι της αρχικής φωτογραφίας μας ήταν σε αυτή την κατάσταση. Μετά από δύο χρόνια τα είδατε . Τα χρήματά σας "βόλεψαν" μόνο τον εργολάβο αφού κανείς δεν φρόντισε να μείνουν μακριά οι βάνδαλοι από τις παιδικές μας χαρές. 

Σ.Μ 

3 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ , ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΒΛΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.
ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ" ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΛΙΟΥ PA KAI ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΠΑΠΑ-ΡΑ".

Unknown είπε...

Έχετε κολλήσει με την αριστερά στην Ηλιούπολη.εσεις τι πρεσβευετε;

UNKNOWN είπε...

ΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΛΕΤΕ "ΚΟΛΗΜΜΑ"......Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ.