ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Υπερωρίες Σεπτεμβρίου στον τομέα της καθαριότητας για τους μόνιμους υπαλλήλους

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Υπερωρίες Σεπτεμβρίου στον τομέα της καθαριότητας για τους μόνιμους υπαλλήλους

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ 

Με υπερωρίες η νέα διοίκηση προσπαθεί να κρατήσει την πόλη σε ένα ανεκτό επίπεδο για τους πολλούς.
Το αυτονόητο πως  η πόλη πρέπει να είναι καθαρή έχει αφεθεί στους πάνω από 120 μόνιμους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας , που μαζί με συμβασιούχους και αυτούς του ΟΑΕΔ αγγίζουν τους 200. Όμως είναι λίγοι λένε ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις μας και αναμένουν νέους διορισμούς και νέους συμβασιούχους για να καλύψουν το "ΚΕΝΟ"

Και 1000 υπαλλήλους καθαριότητας να είχαμε την δουλειά θα την έκαναν ιδιώτες όπως τα κλαδέματα που βλέπετε να γίνονται αυτή την περίοδο και το κόψιμο δένδρων. 

Η εικόνα δεν αλλάζει όσο η ΔΟΜΗ της καθαριότητας μένει υπό δημόσιο έλεγχο , εκτός και εάν αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και μπορεί η εκάστοτε διοίκηση να απολύει όσους δεν εργάζονται. 

Το πόσοι εργάζονται και πόσοι εποπτεύουν ας το ομολογήσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα. 

Εμείς σαφέστατα ως ιστολόγιο ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΟΜΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ να πάει σε ιδιώτη , οι υπάλληλοι που είναι ήδη ΜΟΝΙΜΟΙ να μην ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ αλλά να πάνε σε άλλους τομείς μέχρι την σύνταξή τους , αλλά  να μην προσληφθεί ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος στην καθαριότητα την οποία πλέον θα έχει ιδιώτης με διαγωνισμό κάθε φορά. 

Εκτός από τα εκατομμύρια ευρώ που μας στοιχίζουν οι υπάλληλοι , θα γλιτώσουμε τις μίζες για τα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων , την συντήρηση ενός στόλου που στην ουσία σαπίζει επειδή οι ίδιοι οι υπάλληλοι αδιαφορούν , και φυσικά από τις απεργίες στον τομέα αυτό αφού από ότι έχετε αντιληφθεί μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν την άνεση και το κέφι να είναι κάθε τρεις και λίγο στους δρόμους. 

Όποιος θεωρεί πως το κόστος του να πάει σε ιδιώτη είναι ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ να μας το πει , εμείς του λέμε από τώρα πως είναι ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ στην καλύτερη περίπτωση και με διοικήσεις που κλέβουν λίγο ή ελάχιστα! 

Η κόντρα μας άλλωστε με τις παρατάξεις της κεντροδεξιάς έχει ξεκινήσει όταν ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς μίλησε για πρώτη φορά για τις ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα) που αυτός υποστήριζε και έπεσαν να τον φάνε οι Σταλινικοί. 

Για εμάς οι συμπράξεις αυτές είναι ασπιρίνη στον καρκίνο του Κρατισμού που πεθαίνει την χώρα μας αφού στην ουσία ο ιδιώτης πολλές φορές ενεργεί με τα μέσα του Δημοσίου και όχι με δικά του μην έχοντας το κόστος συντήρησης το οποίο διατηρούν οι δήμοι για τις μίζες τους. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τις αντιδράσεις όσων εδώ και καιρό δεν αντιλαμβάνονται πως η χώρα χρεοκόπησε με δικές τους ευθύνες και εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε για να φτιάχνουν οι επιτήδειοι περιουσίες εις βάρος μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: