ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Αραμπατζής πέτυχε το ακατόρθωτο εμείς να τον λέμε Πόντιο Πιλάτο και οι αριστεροί λαγό της κυβέρνησης!

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ο Αραμπατζής πέτυχε το ακατόρθωτο εμείς να τον λέμε Πόντιο Πιλάτο και οι αριστεροί λαγό της κυβέρνησης!

Πάλι άρχισε η θεωρία των λαγών στην πόλη μας και αυτό εξαιτίας της μη καθαρής τοποθέτησης των κεντροδεξιών παρατάξεων της πόλης 
Διαβάσαμε σε αριστερό site της πόλης άρθρο καταδίκης της πρότασης του Γαβριήλ Αραμπατζή για το τοπικό δημοψήφισμα όσον αφορά το άρθρο 179 του αναπτυξιακού νόμου που ψηφίστηκε χθες μόνο από δύο κόμματα (ΝΔ και Ελληνική Λύση) και επιτρέπει σε δημοτικούς άρχοντες να κάνουν πιο εύκολα συμβάσεις με ιδιώτες σε τομείς όπως η καθαριότητα και ο ηλεκτροφωτισμός ενός δήμου. 



Ο αρθρογράφος προδικάζει πως ο Γαβριήλ Αραμπατζής είναι υπέρ της ιδιωτικοποίησης δομών του δήμου πράγμα βέβαια που όχι μόνο δεν είναι εμφανές στο πρόγραμμα της παράταξης του αλλά δεν το λέει και πουθενά στην ανακοίνωση που εξέδωσε πρόσφατα. 

Η δική μας ένσταση για το άρθρο 179 του αναπτυξιακού νόμου είναι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του αρθρογράφου που αποκαλεί λαγό της κυβέρνησης τον Γαβριήλ Αραμπατζή. 

Μάλιστα αποκαλεί φιλελεύθερο τον Γαβριήλ Αραμπατζή και την κυβέρνηση προφανώς μη κατανοώντας πως ουδείς έχει το δικαίωμα να το παίζει φιλελεύθερος εάν πραγματικά ασκεί πολιτικές που διατηρούν τη Σοβιετία. 

Επί 40 χρόνια ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ με τις πολιτικές τους κράτησαν και κρατάνε κλειστά επαγγέλματα και βάζουν εμπόδια σε κάθε ξένη επένδυση στη χώρα μας. Εξ' ανάγκης και επειδή οι πολιτικές τους αυτές οδήγησαν στη χρεοκοπία αναγκάζονται να ψηφίσουν μνημόνια και μεταρρυθμίσεις για να πάρουν τον δανεισμό αλλά και ο πλέον αδαής καταλαβαίνει πως δεν πιστεύουν σε αυτή την πολιτική αλλά στον Κρατισμό 

Άδικα ανησυχεί για την ιδιωτικοποίηση της δομής της καθαριότητας ο αρθρογράφος αφού εάν είσαι πραγματικά φιλελεύθερη κυβέρνηση δεν αφήνεις τα πράγματα στην μοίρα τους ή στα χέρια των διεφθαρμένων αυτοδιοικητικών αλλά πράττεις αυτό που είναι ωφέλιμο για τους πολλούς και για τον Τόπο. 

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες με τις κομματικές τους επιλογές έχουν δείξει πως ούτε θέλουν αλλά ίσως και να μην μπορούν να ζήσουν χωρίς την Σοβιετία τους. Σε έναν καπιταλιστικό κόσμο όπου ο σκληρός ανταγωνισμός είναι ο κανόνας η "θαλπωρή" της σιγουριάς πως και την επόμενη μέρα θα έχω χρήματα δουλεύοντας σε χαλαρούς ρυθμούς είναι και η μοναδική ΕΠΙΛΟΓΗ όσων οδήγησαν την χώρα να ζει έτσι.

Μια επιλογή που στηρίχτηκε και στηρίζετε από όλο το πολιτικό σύστημα της πατρίδας μας και που θα έχει ως αποτέλεσμα να πάμε και σε νέα χρεοκοπία σε μερικά χρόνια. 

Ας μην ανησυχεί λοιπόν ο αρθρογράφος για τον Γαβριήλ Αραμπατζή ή τον Τάσο Ευσταθίου και οι δύο ήταν στη διοίκηση Γιάννη Αναγνώστου που όχι μόνο κράτησε την δομή της καθαριότητας υπό κρατικό έλεγχο αλλά την ενίσχυσε με προσωπικό και μέσα και φεύγοντας άφησε και πάνω από 14.000.000 ευρώ έλλειμμα στα ταμεία του δήμου μας.

Η Σοβιετία λοιπόν θα διατηρηθεί έως την νέα μας χρεοκοπία αφού είναι δεδομένο πως όπου επικράτησαν οι Ιδέες του αρθρογράφου οι οικονομίες των κρατών κατέρρευσαν.

Ο κομμουνισμός έπεσε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα ακριβώς για αυτό τον λόγο γιατί απέτυχε να φέρει τους "παραδείσους" που υποσχόταν και όπου εφαρμόστηκε έφερε ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ , ΔΥΣΤΥΧΙΑ και κυρίως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 

Στη χώρα μας πλέον πολλοί ιδιωτικοί υπάλληλοι και άνεργοι έχουν αντιληφθεί πως η εμμονή στον Κρατισμό είναι η δυστυχία τους αλλά όχι σε ποσοστό που να μας κάνει αισιόδοξους πως κάτι καλό θα συμβεί στο μέλλον.

Χιλιάδες νέες και νέοι μας έχουν μεταναστεύσει και θα φύγουν και άλλοι όλοι σε χώρες που τα σκουπίδια τα μαζεύει ιδιώτης και όχι το κράτος. Ουδείς φεύγει να πάει να δουλέψει στην Βόρεια Κορέα ή στη Βενεζουέλα όλοι πάνε στα κράτη που αντέχουν και εφαρμόζουν (όχι και αυτά χωρίς ατέλειες) ένα σύστημα οικονομίας ανοικτό στην ιδιωτική πρωτοβουλία. 

Εδώ ακούμε πως οι λαϊκές αγορές είναι θεσμός και προσπαθούμε να κρατήσουμε μονοπώλια επαγγελματιών εις βάρος της οικονομίας και του κοινωνικού συνόλου.

Βλέπουμε τους μεσάζοντες να παίρνουν ένα προϊόν από το χωράφι και να το μεταπουλούν με 400% κέρδος και δεν αντιδρούμε μην τυχόν και τους χαλάσουμε την ζαχαρένια. 

Τελικά είχε δίκιο ο Γιώργος Παπανδρέου όταν είχε πει "Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" δεν το κάναμε και βουλιάξαμε . Μάταια πλέον κάθε προσπάθεια αφού η θηλιά των 350 δισ. ευρώ χρέους θα μεγαλώνει όσο εμείς διατηρούμε τη Σοβιετία μας.

Εμείς εδώ μέσα θα συνεχίσουμε να σας λέμε την πραγματικότητα που άλλωστε ατυχώς για όλους μας την ζούμε με τραγικό τρόπο. 

Μπορώ άνετα να σας το παίξω πως είμαι κοντά στους εργαζόμενους αλλά εάν το κάνω μονομερώς για τους δημοσίους θα γεμίσω τις τσέπες μου αλλά θα καταδικάσω άλλα τόσα νέα παιδιά να φύγουν στον δυτικό κόσμο για τον οποίο παλεύω.

Γιατί η Ελλάδα ανήκει στον Δυτικό Κόσμο μόνο για το συμφέρον της και όχι επειδή υπηρετεί τις Αξίες του. Και είναι ΟΥΤΟΠΙΑ  να θεωρεί κανείς πως ένας τέτοιος λαός αξίζει καλύτερο μέλλον. 

Αυτό διαπίστωσαν όλοι οι κυβερνώντες μας και για τον λόγο αυτό άλλα μας λένε και άλλα πράττουν. Γιατί γνωρίζουν πως οι περισσότεροι θέλουν (και καλά κάνουν αφού αλλιώς δεν ζεις σε αυτή τη χώρα) να έχουν μια άνετη δουλειά στο δημόσιο, να μην δηλώνουν άμα μπορούν τα εισοδήματά τους και κυρίως να υβρίζουν όσους τους λένε απλά πως ακολουθώντας την ίδια συνταγή δεν μπορείς να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα. 

Εάν λοιπόν έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο πρέπει οι δημοτικές παρατάξεις να που καθαρά εάν πιστεύουν στο δημόσιο χαρακτήρα της δομής της Καθαριότητας και του Πρασίνου και όχι να καλούν εμάς να βγάλουμε με ένα δημοψήφισμα που δεν είναι άλλωστε δεσμευτικό το φίδι από την τρύπα.

Μόνο ΝΔ και Ελληνική Λύση από τα κόμματα της Βουλής πιστεύουν σε αυτό όλα τα άλλα πιστεύουν στη διατήρηση της Σοβιετίας.

Όμως η ΝΔ που έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας δεν μπορεί να περιμένει πότε ο κάθε βλαχοδήμαρχος θα αποφασίσει να κάνει μεταρρυθμίσεις εκτός και εάν νομίζει πως κερδίζει χρόνο παραμονής στην Εξουσία με τέτοια νομοθετήματα Ποντίου Πιλάτου.

Άλλωστε εκτός από έναν δήμαρχο δεν ακούσαμε κάποιον πως θα προχωρήσει στην δυνατότητα που του δίνει το σχετικό άρθρο επομένως γιατί η πόλη έγινε χαβούζα για τρεις μέρες; Για να μην πάει η δομή σε ιδιώτη σε καμία πενταετία από σήμερα!

ΥΓ: Τελικά ο δήμος άλλαξε χέρια κατά το ήμισυ αγαπητέ Χάρη Δομάζο όπως θα αλλάξει χέρια και η καθαριότητα όταν τα ρούβλια... λάθος τα ευρώ τελειώσουν και δεν θα μπορεί ΚΑΝΕΙΣ δήμος να συντηρήσει ούτε 100 εργαζόμενους στον τομέα της καθαριότητας! 

Και ως γνωστόν ΤΖΑΜΠΑ δουλεύουν μόνο στον ιδιωτικό τομέα τα χρόνια της κρίσης στην ΣΟΒΙΕΤΙΑ έχουν και τις υπερωρίες τους και δεν χάνουν (και έτσι πρέπει) ούτε ένα ένσημο. Μπας και θα πάρει κανείς 40αρης σύνταξη έτσι όπως το πάνε! 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΟΤΙ "ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΙΖΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΜΑΤΩΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΦΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΜΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ.