ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πουθενά στο πρόγραμμα της η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" δεν μιλάει ούτε καν για συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Πουθενά στο πρόγραμμα της η δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω" δεν μιλάει ούτε καν για συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα

Προεκλογική φωτογραφία όταν ακόμα συζητούσαν για υποψήφιο κοινής αποδοχής 
Όπως μπορεί να δει ο καθένας στην επίσημη σελίδα της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" πουθενά στο πρόγραμμά της δεν αναφέρει για συμπράξεις του δήμου μας με ιδιώτες σε καμία της δομή. Κάτι που συμβαίνει ήδη , τώρα μιλάμε για ιδιωτικοποίηση δομής και όχι για απλές συμπράξεις. Μια συγχώνευση δομής προτείνει ο κ. Αραμπατζής και οι συν αυτόν  και πέραν τούτο μας ενημερώνει πως στηρίζει τους εργαζόμενους του δήμου και εάν ασκούσε διοίκηση θα φρόντιζε για την επιμόρφωσή τους.



Το πρόγραμμα της παράταξης μπορείτε να το δείτε εδώ  ακοστολόγητο όπως και των υπολοίπων παρατάξεων πλην της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και φυσικά "γράμμα κενό" αφού η παράταξη αυτή δεν ανέλαβε τις τύχες του δήμου.

Άρα θέση δεν είχαν για το ποιος πρέπει να μαζεύει τα σκουπίδια ή μάλλον συμφωνούσαν με την Σοβιετία απλώς δεν έπεισαν. Και είναι λογικό πως οι δημότες θα ακολουθούσαν πιστά όσους Ιδεολογικά είναι πιο κοντά στον Κρατισμό και το έχουν αποδείξει. Η ΝΔ άλλωστε του Σαμαρά το 2012 -2015 τους έκανε "στραβές" και την καταδίκασαν με την ψήφο τους.

Να τονίσουμε επίσης πως πολλοί υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Η Πόλη που θέλω" είναι ΥΠΕΡ του δημόσιου χαρακτήρα της δομής της καθαριότητας και δεν το έχουν κρύψει προεκλογικά.

Τώρα βέβαια εάν κάποιοι είναι κατά (όπως εμείς ) θα έπρεπε να το είχαν στο πρόγραμμά τους ως ειδοποιό διαφορά από τις άλλες παρατάξεις. Γιατί φυσικά και η παράταξη του Τάσου Ευσταθίου στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα της δομής πιο φανατικά αφού έχει πιο πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα από όσο η παράταξη Αραμπατζή.

Ότι έρχονται πέντε μήνες λοιπόν μετά τις εκλογές και ζητάνε να γίνει δημοψήφισμα για το θέμα δείχνει εκτός από πολιτική ανικανότητα (ζητάς να συμφωνήσει κάποιος με κάτι άλλο που συμβαίνει επί δεκαετίες στο δήμο χωρίς να του το έχεις πριν βάλει στο μυαλό) και καιροσκοπισμό αφού σε περίπτωση επικράτησης του ότι οι πολίτες θέλουν η δομή να παραμείνει στο Κράτος δεν θα είχαν να χάσουν και τίποτα. 

Αυτά προς το παρόν άλλωστε και στην παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" αμέσως μετά τις εκλογές πολλοί υποψήφιοί τους απομακρύνθηκαν κρίνοντας πως η ηγεσία της δημοτικής παράταξης ευθύνεται για την βαριά ήττα και την πέμπτη θέση. Στην έτερη κεντροδεξιά παράταξη τα ίδια με τα φαινόμενα να γίνονται μέσω social media πιο εμφανή και να υπάρχει και ιστολόγιο πρώην υποψηφίου της παράταξης που κατακρίνει επιλογές τους.

Οι "σοφοί" της παράταξης να "συνεδριάζουν" στο "Σερραϊκό" και να αποφασίζουν πως μόνο με νέα πρόσωπα η ΝΔ θα μπορούσε να διεκδικήσει τον δήμο το 2023 και εμείς εδώ να γινόμαστε σάκος του μποξ από όλους όταν γράφουμε κάτι που τους ενοχλεί.

Η αλήθεια είναι πως δήμαρχος είναι ο Γιώργος Χατζηδάκης και πως μόνο αυτό το ιστολόγιο έδωσε μάχη για να μην συμβεί αυτό. Όλα τα άλλα τα οποία γνωρίζει και ο τελευταίος "ιθαγενής" αυτής της πόλης είναι για να έρθει το 2023 και να λέμε και πάλι μα πως χάσαμε;

Μα πως να μην χάσουμε αφού δεν προτείνουμε κάτι διαφορετικό από τους άλλους. Να μας ψηφίσουν δηλαδή για ποιο λόγο; Για την "χρηστή" μας διοίκηση το 2004-2010; Για το γεγονός πως ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου συμμάχησε με τον Θεόδωρο Γεωργάκη για να βγει δήμαρχος ο Χατζηδάκης; Ή μήπως γιατί οι "σοφοί" σε όλη την προεκλογική περίοδο δεν πήραν ανοιχτά θέση υπέρ κάποιου από τους δύο κεντροδεξιούς υποψηφίους;

Ο πρόεδρος της τοπικής κράτησε και αυτός ουδετερότητα την ώρα που σε άλλους δήμους που είχαμε ΝΙΚΗ όπως στου Ζωγράφου με τον Θώδα ο εκεί πρόεδρος ήταν υποψήφιός τους και βγήκε στηρίζοντας Θώδα. Βέβαια για να γράφω ΟΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ όπως κάνω πάντα χεράκι πολύ δυνατό έδωσε και ο πρώην χουντικός δήμαρχος κ. Καζάκος που πούλησε το πούλεν του κ. Αγγελόπουλο και συστρατεύθηκε με τον Βασίλη Θώδα. 

Εδώ κατέβηκαν δύο και ο τρίτος πήγε με τον Χατζηδάκη και τον έβγαλε δήμαρχο. Εμείς και στηρίξαμε κεντροδεξιό υποψήφιο και κάνουμε Ιδεολογικό αγώνα υπέρ της δεξιάς στο 9% πήγαμε την Λαϊκή Συσπείρωση και εάν μας έβριζε και προεκλογικά θα ήταν και πιο κάτω σε μια περίοδο που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλυόταν και δεν κατάφεραν να επαναπατρίσουν τους κομμουνιστές πρώην συντρόφους τους.

Αλλά ούτε περιμένουμε κανέναν να μας το αναγνωρίσει , ούτε φυσικά θέλουμε να έχουμε ανάλογη διοίκηση με αυτή του Γιάννη Αναγνώστου την περίοδο 2006-2010.

Θέλουμε δήμαρχο να εφαρμόζει δεξιές πολιτικές όχι δήμαρχο έρμαιο αριστερών ιδεοληψιών για να μας λένε μετά πως αποτύχαμε. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ? ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ ΤΟΥ "ΣΕΡΡΑΪΚΟ" Ή ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?

ΑΣ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ .

ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΪΝΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗΞΕΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΕΡΑΣ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝΕ?