ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έλα μωρέ Άγγελε ένα πεύκο ήταν μόνο μην γίνεσαι κουτσομπόλης! - Α βρε Παύλο βαλτός είναι να σου "ξεγυμνώσει" τους άχρηστους

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Έλα μωρέ Άγγελε ένα πεύκο ήταν μόνο μην γίνεσαι κουτσομπόλης! - Α βρε Παύλο βαλτός είναι να σου "ξεγυμνώσει" τους άχρηστους


Στο ιστολόγιο του συμπολίτη μας Άγγελου Κάνδηλα διάβασα πως κόβουν δέντρα (πεύκα συγκεκριμένα) στο πάρκο Μπέλες! Είχε και τις σχετικές φωτογραφίες που φαίνεται ο κομμένος κορμός. Ρωτάει μάλιστα τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Αντζινά ποιος έκοψε το δένδρο;



Άδικα κουράζεσαι Άγγελε άμα ήξερε δεν θα κοβόταν το δένδρο , από σένα το βλέπει και αυτός και επειδή κάποιος είδε το μπλε φορτηγάκι καλό θα ήταν να κρατήσει και τις πινακίδες του για να μάθουμε και εμείς και η νέα δημοτική αρχή.

Μπορεί να  ξέρει ο Παύλος και να μας απαντήσει διαδικτυακά αλλά δεν θα έχει εύκολη απάντηση γιατί ο Βαλασοκράτορας δεν είναι από "τζάκι" για να του χρειαστεί.

Κανένας πόνος δεν με έπιασε φυσικά για το ένα κομμένο πεύκο αφού ξέρω πως αυτή η πόλη οικοδομήθηκε καταστρέφοντας ένα υπέροχο δάσος.

Επί Χούντας έγινε τρελό "πάρτι" στα Αστυνομικά και τότε οι "Οικολόγοι" της πόλης έφτιαχναν εκεί τα σπίτια τους και δεν ασχολιόταν με "χαζομάρες".

Θα απαντήσει λοιπόν εν ευθέτω  χρόνο ο κ. Αντιδήμαρχος Γιάννης Αντζινάς μέχρι τότε θα σε λέει κουτσομπόλη ο Παύλος σε διάφορες ομάδες επειδή δεν του αρέσουν τα ρεπορτάζ που θίγουν την διοίκηση (Γεωργάκη- με πολύ από διασπαστές της προηγούμενης διοίκησης και "δεξιά" τσόντα από Γιάννη Αναγνώστου).

Σου δανειζόμαστε και μία φωτογραφία σου για να ανεβάσουμε και εμείς το θέμα που παρουσίασες με ευπρεπή τρόπο όπως κάνεις άλλωστε τις περισσότερες φορές.


Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΗ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΥΓΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΑΡ-ΟΥΕΣΤ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΡΙΟΙ, "THERE'S A NEW SHERIFF IN TOWN" ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ TOY BLOG ΤΟΥ ΚΑΝΔΗΛΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ, Η ΚΟΠΗ ΠΕΥΚΩΝ ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ, Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ 100 ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΒΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ) ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ (Π.Χ ΚΑΦΕ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΑ) ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Η' ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ Ή ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ;

ΔΥΣΚΟΛΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ "ΤΖΙΖ".