ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απόλυτος κυρίαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης στα πολιτικά δρώμενα της πόλης

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Απόλυτος κυρίαρχος ο Γιώργος Χατζηδάκης στα πολιτικά δρώμενα της πόλης

Η “νέα” διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη και τα εισαγωγικά τονίζουν πως αποτελείται από πολλά φθαρμένα υλικά τα οποία και έχουμε ξαναδεί έχει πετύχει την σχεδόν απόλυτη ΑΝΟΧΗ από τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης τον πρώτο μήνα που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου.

Εάν εξαιρέση κανείς τα κομμουνιστικά τσιτάτα της Τσατσούλη, κραυγές απόγνωσης του κ. Μανιάτη για τον νόμο Θεοδωρικάκου που καθιστά τις μειοψηφίες πλειοψηφίες και τις άναρθρες κραυγές του πρώην συμπαραστάτη του δημότη Γαβριήλ Αραμπατζή για θέματα ελλάσονος σημασίας το συμπέρασμα είναι πως η διοίκηση Χατζηδάκη τους “έχει”.

Οι υπάλληλοι του δήμου ως γνήσιοι διαχειριστές της Σοβιετικού τύπου διοίκησης του δήμου μας βρήκαν στο πρόσωπο του Γιώργου Χατζηδάκη τον νέο τους “πατερούλη”.

Οι υπάλληλοι Πρασίνου και Καθαριότητας με την βοήθεια ιδιωτών που κάνουν την “βρώμικη” δουλειά προσπαθούν να μας πείσουν πως η διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της δομής είναι για το κοινό καλό ενώ η αλήθεια είναι πως ευνοεί μόνο τους ίδιους, οι δομές του δήμου εξακολουθούν και παράγουν ελλείμματα και δεκάδες συμπολίτες μας βολεύτηκαν εξαργυρώνοντας τους τόνους λάσπης που μας έριξαν προεκλογικά.

Στο πρόσωπο μας έχουν δει εδώ και 6 χρόνια αυτούς που απειλούν την Σοβιετία και αφού πέτυχαν (εξαιτίας δικών μας προβλημάτων) να μας καταστήσουν ανενεργούς στις τελευταίες εκλογές συνεχίζουν περιοδικά να μας πετροβολούν ελπίζοντας πως έτσι θα μας απαξιώσουν.

Συνεργοί τους όσοι από όλους τους πολιτικούς χώρους θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη συνεχίζοντας την ΟΜΕΡΤΑ για την οποία σας έγραφαν και οι οπαδοί του “Μεσσία” της πόλης που σπασμωδικά πλέον δηλώνει παρών με αναρτήσεις του σε ιστολόγιο.

Τα “επαναστατικά” κείμενα τους εναντίον της προηγούμενης διοίκησης μειώθηκαν εάν και οι ίδιοι θεωρούν πως η “νέα” είναι χειρότερη από την προηγούμενη. Γιατί σίγουρα υπάρχουν και χειρότερα για και σας είχαμε προειδοποιήσει εγκαίρως για αυτά.

Τα πρόσωπα που απαρτίζουν την νέα διοίκηση δεν θα τα σχολιάσουμε καν. Για εμάς είναι απολύτως άχρηστοι να διαχειριστούν ακόμα και μια Σοβιετία που έχει συγκεκριμένη δομή και υπαλλήλους που την συντηρούν εις βάρος όλων μας.

Και μπορεί να μην είναι όλοι οι υπάλληλοι κακοί αλλά υπηρετώντας ένα σαθρό σύστημα το μόνο που επιτυγχάνουν είναι η προσωπική τους επιβίωση και τίποτα παραπάνω.

Στο θέμα μας τώρα όπως είχαμε προβλέψει ο Γιώργος Χατζηδάκης ήρθε για να μείνει και να συνεχίσει το έργο του Θεόδωρου Γεωργάκη επιλέγοντας να έχει κοντά του ανθρώπους που υπηρέτησαν και εκείνη την διοίκηση.

Το άνοιγμα του Γιώργου Χατζηδάκη προς τα αριστερά του εξασφαλίζει μια άνετη παρουσία στα δημοτικά συμβούλια αφού ήδη δύο δημοτικοί σύμβουλοι του κ. Κοκοτίνη έφυγαν με την μία εξ΄αυτών να αναλαμβάνει πρόεδρος ΝΠΔΔ του δήμου μας!

Βλέπετε όσοι την ψήφισαν προφανώς ήθελαν να ψηφίσουν Χατζηδάκη και η ίδια “διόρθωσε” την ψήφο που της έδωσαν επιβεβαιώνοντάς μας πως όταν δεν υπάρχει σαφή Ιδεολογική συνοχή στις δημοτικές παρατάξεις στην ουσία την πληρώνει ο δημότης.

Τα ίδια θα πάθουν και οι άλλες παρατάξεις αφού ο Κόκλας π.χ ενεργεί ως δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Χατζηδάκη αγνοώντας ακόμα και βασικές πρωτοβουλίες της δικής του παράταξης όπως αυτή με τον κουμπαρά για τον μικρό Παναγιώτη.

Βλέπετε ο συνονόματος του Κόκλα είναι ένα θέμα ελάσσονος σημασίας για εκείνον!

Το ότι παραμένει ο Κόκλας δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” και δεν έχει διαγραφεί ήδη μας δικαιώνει στο γεγονός μη στήριξής μας στις δημοτικές εκλογές μίας παράταξης που είναι πάνω από κόμματα.

Γιατί άντε να δεχθούμε πως η ταύτιση με ένα κόμμα δεν ωφελεί αλλά να μην ξέρεις π.χ πως η αντίσταση τελείωσε το 1945 και να τιμάς όσους ήθελαν να μας κάνουν Σοβιετία δεν είναι για εμάς πολιτική αλλά καιροσκοπισμός.

Με αυτά και με τα άλλα η διοίκηση Χατζηδάκη θα κάνει τις δουλειές της για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και θα υπάρχουν κάποιοι κουτσομπόληδες που λέει και το τρολ τους ο Παπαθανασίου που θα ασχολούνται με κακώς κείμενα της νυν διοίκησης.

Αυτά τα “φίδια” όπως τα αποκαλεί θα προσπαθήσουν να δυσφημίσουν το “θεάρεστο' έργο της διοίκησης που έχει υποστηρικτή της και τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου , ο οποίος αργά αλλά σίγουρα θα συγκρουστεί και μαζί τους αφού είναι σαφέστατα πιο “δημοκρατικοί” και πιο “ρεαλιστές” σε όσα αυτός θεωρεί τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής μας.

Αυτά για τα οποία έδωσε την ζωή της η Επονίτισσα Ηρώ Κωνσταντοπούλου . Για ένα σοσιαλιστικό κράτος δηλαδή που θα καταδίκαζε το όπιο του λαού που είναι η Θρησκεία και θα έφερνε κοινωνική “γαλήνη” ισοπεδώνοντας τα πάντα και κάνοντας μας όλους κατοίκους μιας Σοβιετίας.

Για την συμφωνία των Πρεσπών και το ψήφισμα καταδίκης της από το δημοτικό μας συμβούλιο θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τι θα ψηφίσουν οι νέοι δημοτικοί μας σύμβουλοι.

Άλλωστε οι Εθνικιστές είναι όσοι διώκονται για δεκαετίες για τις Ιδέες τους και όχι αυτοί που θυμήθηκαν εν έτη 2019 τον Ίωνα Δραγούμη τιμώντας παράλληλα τον Εθνικό Ολετήρα Ελευθέριο Βενιζέλο που είναι και ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του.

Για αυτό και οι “Μακεδονομάχοι” εξαφανίστηκαν και αναμένουν οι κάλπικοι  από τον “μέγα” Μίκη Θεοδωράκη να τους μιλήσει και πάλι για τον χειρότερο φασισμό που είναι ο αριστερός τον οποίο υπηρέτησε πιστά για δεκαετίες!

Εν κατακλείδι και επειδή εμείς εδώ δεν δίνουμε συγχωροχάρτια μια χαρά δήμαρχο έχετε και θα τον έχετε για πολύ καιρό ακόμα αφού ουδείς δείχνει ικανότερός του σε κενολογίες και ανούσια ψέματα!

Άλλωστε και οι άλλοι δεν έχουν να προτείνουν κάτι άλλο απλώς μας το παίζουν καλύτεροι διαχειριστές. Καλό διαχειριστή βέβαια είχαμε για δήμαρχο αλλά τον βαρεθήκαν όσοι ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη και είπαν να τον ανατρέψουν εκ των έσω! 

Άμα έχεις μαζί σου Από Γεωργάκη έως Αναγνώστου και ροκανίζεις Κοκοτίνη και Ευσταθίου πας καλά και θα πας και καλύτερα. Όσο τα ταμεία της Σοβιετίας είναι γεμάτα ότι και να σας λέμε εμείς, εσείς θα περιμένετε “θαύματα” άλλωστε για αυτά έχουμε στο πλευρό μας και τον ιερέα της Αγίας Μαρίνας για να μας βαπτίζει το κρέας – ψάρι και να τρώμε ότι θέλουμε χωρίς ΑΙΔΩ.

Σ.Μ

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟΙ.

ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΓΑΝΤΖΩΜΑ" ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

ΟΤΑΝ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΠΛΗ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ,ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

"Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές."

ΑΡΘΟΥΡ ΚΛΑΡΚ , Βρετανός συγγραφέας.