ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο μνημόσυνο για τον ήρωα Κ. Κατσίφα

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Μόνο ένας εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο μνημόσυνο για τον ήρωα Κ. Κατσίφα


Από ένα ολόκληρο δημοτικό συμβούλιο μόνο ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" παραβρέθηκε χθες στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης στο μνημόσυνο που τελέστηκε στη μνήμη του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα. 



Μιλάμε πραγματικά για τραγωδία αφού κάποιοι ετοιμάζουν να τσεκάρουν και τον πατριωτισμό των παρατάξεων με ψηφίσματα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 

Μπράβο στο Θανάση που παραβρέθηκε και σε όσους ήταν εκεί και δεν είχαν κάποιον τίτλο (μάθαμε πως ήταν και ο Ευάγγελος Βερβερέλης υποψήφιος με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά")και θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως δεν μπόρεσε να παραβρεθεί έστω ένας Αντιδήμαρχος για να τιμήσει τον ήρωα Βορειοηπειρώτη.

Δεν θεωρούμε τυχαίο το γεγονός γιατί προεκλογικά στην συγκεκριμένη ενορία γίνονταν "πάρτι" από πρώην δημάρχους και υποψηφίους της παράταξης που διοικεί τον δήμο μας αλλά  χθες δήλωσαν όλοι απόντες.

Περιμένουμε με αγωνία το ρεπορτάζ του συνδημότη μας Άγγελου Κάνδηλα που ήταν εκεί και έχει όπως πάντα και το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό. 

Εγώ τελικά εάν και προέτρεψα τον κόσμο να συμμετάσχει δεν κατάφερα να παραβρεθώ γιατί ο Θεός είχε άλλα σχέδια για μένα.

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αυτός ο Ξυνας ποιος είναι;πόσα χρόνια έχει στην Ηλιούπολη;