ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Λάμπρος Ξύνας: Νιώθω αηδιασμένος με τον πόλεμο που δέχεται κάθε πατριωτική κίνηση

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Λάμπρος Ξύνας: Νιώθω αηδιασμένος με τον πόλεμο που δέχεται κάθε πατριωτική κίνηση



Μπορεί να βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά και να έχει αυξημένες υποχρεώσεις λόγω του πρόσφατου γάμου του αλλά ο Λάμπρος Ξύνας ενδιαφέραι ται για την πόλη της καρδιάς του την Ηλιούπολη.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του , μας ξεκαθάρισε πως είναι στο πλευρό του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου για την πρωτοβουλία του να τελέσει μνημόσυνο για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα και πως δεν κατανοεί πως μια τέτοια αξιέπαινη πρωτοβουλία πατριωτικού χαρακτήρα θα μπορούσε να έχει αντιδράσεις. Στην συνομιλία μας έδειξε την ενόχληση τους για όσους αντέδρασαν και υποστήριξε πως είναι υπέρ κάθε πατριωτικής ενέργειας και μόνο ως τέτοια βλέπει αυτή του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου. 

Την ώρα που μιλήσαμε ο Λάμπρος έπινε τον καφέ του στην Αμερική και μας έστειλε και την σχετική φωτογραφία 

Ο ίδιος παρακολουθεί τα δρώμενα της πόλης μας και όπως διαπιστώσαμε γνώριζε σχεδόν όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα εάν και βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά.

Κανονίσαμε να κάνουμε μέχρι το τέλος του έτους  μια πιο μεγάλη  και ουσιαστική συζήτηση για την πόλη μας σε μορφή συνέντευξης και ευχήθηκε στη νέα δημοτική αρχή να καταπιαστεί με τα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη μας και δεν είναι και λίγα.

Όπως ίσως να μην θυμάστε ο Λάμπρος Ξύνας ήταν υπέρ της αλλαγής διοίκησης στο δήμο μας και στήριξε την παράταξη “ΗλιουπΌλοι -Μαζί – ΕΝΑΚ” με πολλές αναρτήσεις του στα social media αλλά και μέσα από αυτό το ιστολόγιο που πάντα έχει θέση και χώρο για ανθρώπους με ξεκάθαρη άποψη έστω και εάν αυτή διαφέρει από την δική μας.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: