ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Σοβιετία πήγε εκδρομή στο Καρπενήσι και άσε την πόλη μες στα σκουπίδια

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Η Σοβιετία πήγε εκδρομή στο Καρπενήσι και άσε την πόλη μες στα σκουπίδια


Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης αποφάσισε να πάει εκδρομή στο Καρπενήσι αμέσως μόλις έληξε η απεργία των εργαζομένων της.



Φυσικά καθόλου δεν σκέφτηκαν ποιος θα μαζέψει τα σκουπίδια από την πόλη και κυρίως πότε. Έφυγαν με όχημα του δήμου Ηλιούπολης και χωρίς η διοίκηση να αντιδράσει κάτι το οποίο προφανώς και δεν την τιμά.

Επομένως κατά τα τέλη της εβδομάδας και με δεδομένο πως τη Δευτέρα 28η Οκτωβρίου δεν εργάζονται οι δημοτικοί υπάλληλοι θα έρθει και πάλι η πόλη στα ίσα της.

Είναι κρίμα γιατί με τέτοιες ενέργειες απαξιώνουν τα ίδια τα σωματεία των εργαζομένων τομείς όπως είναι η καθαριότητα και στο τέλος οι ίδιοι δίνουν δικαιώματα για να ξεσηκωθεί ο κόσμος εναντίον τους και να πει "Νισάφι πια με τα καπρίτσια της Σοβιετίας ας πάει η δομή σε ιδιώτη"

Ελπίζουμε να μάθουμε κάποτε ποιος είχε την φαεινή Ιδέα να γίνει αυτή η εκδρομή αμέσως μετά την απεργία και κυρίως για ποιο λόγο δεν προτιμήθηκε κάποιος ιδιώτης με πούλμαν για να μην χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός Αττικής με το όχημα του δήμου Ηλιούπολης. 

Περιμένουμε απαντήσεις δεν μπορεί να εκθέτονται όλοι οι υπάλληλοι για αποφάσεις ενός σωματείου που κάθε άλλο παρά προστατεύει με τέτοιες συμπεριφορές τα συμφέροντα των εργαζομένων του.

Από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αντζινά αναμένουμε να πάρει θέση για το θέμα , όπως φυσικά και ο δήμαρχος πρέπει να μας εξηγήσει για ποιο λόγο ένα όχημα του δήμου μας βρέθηκε να κάνει τουρισμό στην Λίμνη Πλαστήρα και εάν είχε δοθεί εντολή να εξυπηρετήσει τους υπαλλήλους του δήμου μας.

Εάν γινόταν άλλη χρονική στιγμή δεν θα μας χτύπαγε τόσο αλλά εδώ μας βρόμισαν επί 3 μέρες και μας πάνε για ακόμα μια εβδομάδα μέχρι τα να μαζέψουν . Το βλέπετε λογικό;

Την ίδια ώρα όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που ανέβασε συνδημότης μας στο facebook η κατάσταση στην Α.Παπανδρέου είναι τραγική!



Σ.Μ 

4 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΑΝΙΚΑΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.

ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ?

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ".
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ .

ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΚΑΒΑΛΑΝΕ" ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Ε ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ.

Unknown είπε...

ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΑΤΟΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΎΣΑΝ ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΔΕΛΤΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΊΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΛΆΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΈΡΕΣ. ΝΤΡΟΠΉ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΉΜΑΡΧΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΆΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΤΑ Α...ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΌΝΤΡΑ .ΝΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΏΤΗ ΚΣΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΎΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Ν Τ Ρ Ο Π Η

Unknown είπε...

ΜΑΡΙΝΟ ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΗΣΑΝ ΠΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝΕ ΑΣΘΈΝΕΙΑ ;

Unknown είπε...

Σωστα και επειδη κουράστηκαν τους εδωσε η Διοίκηση το πουλμαν να πάνε και εκδρομουλα για να χαλαρώσουν. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕ