ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ : Με αυτούς τους επικεφαλείς δεν θα γίνει ποτέ κεντροδεξιός ο δήμος μας

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Παλιά και νέα στελέχη της ΝΔ : Με αυτούς τους επικεφαλείς δεν θα γίνει ποτέ κεντροδεξιός ο δήμος μας


Πολλά στελέχη της ΝΔ που ασχολούνται χρόνια με τα κοινά της πόλης έχουν επισημάνει και σε εμάς το γεγονός πως με τις δύο υποψηφιότητες που είχαμε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές δεν είναι δυνατόν η παράταξη να πετύχει κάτι καλύτερο από την τρίτη και την πέμπτη θέση που πέτυχαν οι κύριοι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής αντίστοιχα. Μας επισημαίνουν το γεγονός πως η ΝΔ πήρε 35% στις Εθνικές εκλογές στην πόλη μας και μαζί με τις άλλες δεξιές ψήφους που πήγαν σε δεξιούς σχηματισμούς ξεπέρασε το 38%.

Από αυτές τις ψήφους ουδείς από τους δύο υποψηφίους δεν πέτυχε να συγκεντρώσει ούτε ένα 20% για να τον στείλει στον δεύτερο γύρο. Απεναντίας ο νυν δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης χωρίς καν επίσημη στήριξη από πουθενά και με παράταξη κάνα 6μηνο πριν τις εκλογές κατάφερε και στο δεύτερο γύρο να περάσει και να ανατρέψει το εις βάρος του 31% με 15% του α' γύρου και να γίνει δήμαρχος.

Είναι φανερό μου λένε πως δεν υπήρχε κεντροδεξιά υποψηφιότητα που να έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει τους κεντροδεξιούς της πόλης που έχουν να δουν ΝΙΚΗ σε δημοτικές εκλογές από το 2006.

Εάν πάμε έτσι μου λένε και στις εκλογές του 2023 ίσως χρειαστεί όλοι εμείς που ενδιαφερόμαστε για μια ισχυρή κεντροδεξιά υποψηφιότητα που δεν την είχαμε και σε αυτές τις εκλογές να προτείνουμε κάποιον νέο και άφθαρτο που θα μπορούσε να μας χαρίσει μια νέα ΝΙΚΗ ή έναν τουλάχιστον  που θα είχε όλα εκείνα τα προσόντα για να φέρει ψήφους από όλους τους πολιτικούς χώρους όπως πέτυχε ο Γιώργος Χατζηδάκης για την τελική του επικράτηση.

Με δεδομένο λοιπόν πως η ΝΔ ίσως προτιμήσει εκλογές πριν το 2023 και αδιαφορήσει και πάλι για χρίσμα στις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν σίγουρα αυτές το 2023 ίσως να είναι αναγκαίο να συστρατευθούν όλοι όσοι είναι κεντροδεξιοί από νωρίτερα για να επιλέξουν αυτόν που θα τους χαρίσει την ΝΙΚΗ.

Έτσι δεν θα έχουμε φαινόμενα όπου στο δεύτερο γύρο οι κεντροδεξιοί να έχουν να επιλέξουν πάλι ανάμεσα από υποψηφίους που δεν θα έχουν καμία ιδεολογική συγγένεια και που σίγουρα δεν θα εφαρμόσουν ένα πρόγραμμα διοίκησης του δήμου μας αρεστό στους πολλούς.

Ελπίζουμε πως αυτή την φορά θα πρυτανεύσει η λογική γιατί το να έχουμε διαδοχικές ήττες σε έναν δήμο σίγουρα δεν είναι ευθύνη της ΝΔ που είναι κυβέρνηση αλλά των στελεχών μας που δεν μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους έστω για να υπάρχει εκπροσώπηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Με ενδιαφέρον τους ακούσαμε και τους ακούμε και φυσικά εμείς διατηρούμε την πάγια θέση μας πως θέλουμε δημοτικές παρατάξεις με σαφέστατη ιδεολογική κατεύθυνση και όχι ένα μάζεμα προσώπων με μοναδικό τους κριτήριο το μοίρασμα καρεκλών σε μια διοίκηση.

Θα κρατάμε επαφή με όλες τις τάσεις που εμφανίζονται από πρόσωπα του χώρου μας με διαχρονική συμμετοχή στα της ΝΔ , αφού άλλωστε οι Ιδέες της έχουν διαχρονικά αποδειχθεί πως ήταν σωστότερες από των υπολοίπων κομμάτων.

Φυσικά και όσοι ασκούν Εξουσία κάνουν λάθη και όπως έχετε διαπιστώσει σε ότι διαφωνούμε εμείς το γράφουμε παίρνοντας θέση χωρίς υπεκφυγές σε κάθε ζήτημα.

Εμείς στηρίζουμε πάντα φανερά κρίνοντας κάθε φορά με γνώμονα όχι το δικό μας συμφέρον (που σίγουρα δεν είναι με τους μονίμως χαμένους) αλλά σε όσα εμείς πιστεύουμε.

Ήδη οι δημοτικές παρατάξεις “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά” και “Η Πόλη που θέλω” δεν έχουν πραγματοποιήσει ούτε ένα συνέδριο ώστε να έχουν επαφή όχι μόνο με τους υποψηφίους τους αλλά και με την τοπική κοινωνία και σε βασικά θέματα που απασχολούν τους πολλούς δεν έχουν πάρει καν δημόσια θέση.

Εμείς μάλιστα ως πιο δεξιοί βλέπουμε πως σε βασικά για εμάς ζητήματα όπως η Δημόσια Περιουσία και οι Ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου μας έχουν ταυτόσημες θέσεις. Ενώ πρόσφατα δεν είδαμε καμία από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις να ενοχλούνται από το γεγονός πως η μαθητική παρέλαση έγινε υπό τους ήχους του ύμνου του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!

Και αφού ήθελαν να το τιμήσουν γιατί δεν έβαλαν και αυτό του ΕΔΕΣ που είναι και ο ίδιος ύμνος που είχε υιοθετήσει για χρόνια η νεολαία της ΝΔ μέχρι να έρθει το 2004 ο Κώστας Καραμανλής και η τότε διοίκηση της ΟΝΝΕΔ που χρησιμοποίησαν ένα άλλο τραγούδι που δεν συνάδει με τους αγώνες της γαλάζιας παράταξης. Βλέπετε στους καραμανλικούς ο Ζέβρας και ο Ψαρρός έπεφταν “βαρείς” για αυτό και επί 4,5 χρόνια είχαν οι καραμανλικοί αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Αυτά και ας σκεφτούμε από τώρα εάν δεν θέλουμε και το 2023 να βλέπουμε την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών ως παρατηρητές!

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.....

ΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΕΙ.
ΑΣ ΧΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ , ΟΝΤΑΣ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ.

ΟΙ "ΝΕΣΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ 20ΕΤΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ , ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ, ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥΣ , ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ (ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΦΥΛΟ ), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ , ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ.
Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΑΤΟΜΩΝ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η Ν.Δ, ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ Ή ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟ. ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ 2023, Η ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ (ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ BLOG )ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
ΝΕΑ , ΦΡΕΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ , ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΕ ΦΙΛΑΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΓΚΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ 2019 ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ, ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ , ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟ 2023 ,ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ.Η ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΔΥΝΑΤΗ. ΠΟΛΥΣΥΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ.

Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ .
Η ΤΟΛΜΗ,Η ΑΠΟΦΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.