ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πλήρη επιβεβαίωση του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Πλήρη επιβεβαίωση του ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Πριν μερικές μέρες με άρθρο μας σας είχαμε αναδείξει πως η νέα διοίκηση έχει καταφέρει μέσα σε ένα μόλις μήνα να διαβρώσει όλες τις δημοτικές παρατάξεις. 

Τότε κάποιοι έλεγαν πως δεν βλέπουμε καλά! Σήμερα λοιπόν 3 δημοτικοί σύμβουλοι από την παράταξη του πρώην δημάρχου "Πρώτα η Ηλιούπολη" δεν ψήφισαν τον εκλεκτό για την ΠΕΔΑ της δικής τους παράταξης αλλά 2 ψήφισαν αυτόν που πρότεινε η παράταξη του νυν δημάρχου Γ. Χατζηδάκη και ένας αυτόν του Γ. Αραμπατζή!

Έχει προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση των δύο εκλεγμένων με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη (η μία είναι ήδη σε έμμισθη θέση ως πρόεδρος ΝΠΔΔ) και ο έτερος αναμένει ακόμη ως ανεξάρτητος. 

Για τον κ. Κόκλα τα έχουμε ξαναπεί και για την παράταξη του Τάσου Ευσταθίου ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΧΗ όλοι δημοσιοποιούν διαδικτυακά τα παράπονά τους , και απομένουν η Λαϊκή Συσπείρωση που θα χάσει όλους τους εργαζομένους της στο δήμο εάν συνεχίσει με εκδρομές και απεργίες να τους απαξιώνει στα μάτια της κοινής γνώμης. 

Για τον κ. Μανιάτη και τον κ. Σόφη που μένουν εκτός "νέας" διοίκησης και θεωρούν πως έχουν άλλη πρόταση δεν πείθουν παρά μερικές εκατοντάδες δημότες μας. 

Δεν ξέχασα φυσικά την άλλη κεντροδεξιά παράταξη αλλά μετράω ακόμα πόσοι υποψήφιοι δημοτικοί της σύμβουλοι έχουν εδώ και μήνα αποφασίσει την ανεξάρτητη πορεία. Για αυτούς άλλωστε θα έχω και ειδικό αφιέρωμα αφού ως γνωστόν εμείς ΦΑΝΕΡΑ στηρίζουμε κάποιους και δεν κάνουμε ποτέ ΠΙΣΩ χωρίς αιτιολογία. 

Κρίνοντας την έως τώρα παρουσία τους και ΟΧΙ μόνο στα δημοτικά συμβούλια τους θεωρώ πως έχουν πολύ ακόμα δρόμο να διανύσουν εάν πραγματικά θέλουν να ασκήσουν διοίκηση.

Και φυσικά αφήνοντας τον ιερέα να δείχνει πιο δεξιός από αυτούς μάλλον ποντάρουν στην αποτυχημένη συνταγή Αναγνώστου που χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια διοίκησης Γεωργάκη για να βγει δήμαρχος μόλις για τέσσερα χρόνια και αφού οι αριστεροί πέτυχαν όσα ήθελαν και δεν θα τους έκανε καμία άλλη διοίκηση ανεκτά. 

Άρα και επειδή δεν έχει έρθει και ο χρυσός αιώνας του Περικλή στην πόλη μάλλον οι δημότες μας εξακολουθούν και πιστεύουν πως όλοι ίδιοι είναι και πως ενεργούν για την καρέκλα. 

Στα hot της εβδομάδας η αήθης επίθεση του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου στον δημοτικό σύμβουλο Μαρίνο Μπασούρη με αφορμή ανάρτησή του στα social media! Μια ανάρτηση (ατυχής για μένα) αφού το ποιόν της "νέας" διοίκησης ήταν γνωστό εδώ και δεκαετίες στους συμπολίτες μας που διάλεξαν αυτόν που είναι πιο κοντά και στα δικά τους πιστεύω! Έγινε θέμα λοιπόν  στα τοπικά ΜΜΕ (δεν το έβαλα γιατί στην ουσία τον εκθέτει όπως και την παράταξή του αλλά ως μη όφειλε (ελπίζω να μην με αφορίσει) απάντησε σε αυτόν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου όπως θα δείτε εάν ακολουθήσετε το facebook του Μαρίνου Μπασούρη παρακάτω. Μια απάντηση ενδεικτική του πατριωτικού λόγου του με τον οποίο ένας Εθνικιστής δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ταυτίζεται. Να θυμίσουμε απλώς πως οι Διευθυντές των σχολείων δεν είναι όλοι αμόρφωτοι ώστε να διατηρούν μύθους για τους οποίους η πατρίδα μας έχει πληρώσει βαρύ τίμημα. Επανέλαβε μάλιστα τις ανοησίες του για πρώην δυνάστη δήμαρχο ξεχνώντας πως αυτός εκλέχθηκε από τον λαό και πως η "νέα" διοίκηση στηρίζετε στα δικά του παιδιά που ξαφνικά μας το παίζουν και καλοί χριστιανοί! 


Κατά τα άλλα τραγούδια του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στη μαθητική παρέλαση και  αρκετοί "κουφοί" (ευτυχώς όχι όλοι!) δημότες που σίγουρα δεν αξίζουν καλύτερο δήμαρχο από τον "Άρη Βελουχιώτη" Γιώργο Χατζηδάκη που σε μια εντελώς ανιστόρητη ομιλία προσπάθησε να μας πείσει πως ο Μεταξάς και ο Ελληνικός λαός είπε όχι στο φασισμό τον οποίο υπηρετούσαν πιστά την περίοδο εκείνη χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες με αυτόν ως δικτάτορα - ηγέτη.

Οι λόγοι που ο Μεταξάς είπε ΟΧΙ  είχαν να κάνουν με τη δική του σωστή όπως αποδείχθηκε εκτίμηση πως ο Άξονας θα ηττηθεί αφού η Μεγάλη Βρετανία είχε για αυτόν το πάνω χέρι και τους κατάλληλους συμμάχους πέρα από τον Ατλαντικό!

Ο ίδιος ήταν υπέρ της ουδετερότητας και δεν ήθελε να μπλέξει την Ελλάδα σε αυτό τον πόλεμο αλλά τα ανταλλάγματα που πήρε από τον Χίτλερ δεν τον ικανοποίησαν και έτσι σήμερα γιορτάζουμε το έπος του 1940. 

Για τα επόμενα λοιπόν τέσσερα χρόνια θα βλέπουμε και άλλους δεξιούς (γιατί ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου είναι πιο δεξιός και από τους δύο επικεφαλής των κεντροδεξιών παρατάξεων)  και αριστερούς να συνεργούν με τη "νέα" διοίκηση και ορθώς πράττουν αφού ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης δεν έχουν καμία Ιδεολογική συνοχή πλην της Λαϊκής Συσπείρωσης που πιστεύουν στον Κομμουνισμό και δεν το κρύβουν!

Στην πορεία θα επιβεβαιωθούμε και στην εκτίμησή μας (ευτυχώς προς το παρόν τα τοπικά ΜΜΕ κρατούν ουδέτερη ή και εχθρική στάση προς τη νέα διοίκηση) πως σε κάνα χρόνο δεν θα υπάρχει ΜΜΕ της πόλης που να μην συμμαχήσει μαζί τους. Γιατί άλλωστε η "νέα" διοίκηση έχει και δεξιά συνιστώσα τον Γιάννη Αναγνώστου και διαθέτει και ιερέα να ομιλεί για τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής!

Άλλωστε σε έναν δήμο που θεωρούνται καλοί δήμαρχοι οι Κιντής , Γεωργάκης και Αναγνώστου ο Γιώργος Χατζηδάκης και να θέλει δεν θα μπορέσει να γίνει χειρότερος από αυτούς. Και εμείς αναγκαστικά επειδή θα κρίνουμε πρόσωπα (αφού Ιδέες δεν ακούμε ΔΗΜΟΣΙΑ ) θα σας υποδείξουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ που ως γνωστόν πληγώνει όσους θεωρούν χρέος τους να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη έτσι για να γίνει μια αλλαγή διοίκησης. Η αλλαγή έγινε αλλά στη θέση του Βαλασόπουλου ήρθε ένας χειρότερος δήμαρχος (για εμάς βέβαια) για εσάς μπορεί να είναι τέλειος αφού τέλειοι ήταν και όλοι οι πρωθυπουργοί που εκλέξατε (σε κάποιους είμαι και εγώ συνεργός) και οδήγησαν την χώρα μας να είναι η τελευταία Σοβιετία του δυτικού κόσμου.  

Προφανώς και τα ΜΜΕ δεν θέλουν να στεναχωρούν τους περισσότερους που έχουν φτάσει το 16% του κ. Χατζηδάκη τουλάχιστον πέντε μονάδες πάνω αφού βλέπουν πως η Σοβιετία θα λειτουργήσει με αυτόν καλύτερα όσων αφορά τα δικαιώματα των εργαζομένων του δήμου μας, την καλύτερη λειτουργία των σωματείων της πόλης, αλλά και της μοναδικής Ενορίας που εκφράζει πολιτικές απόψεις και καλά πράττει της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης. 

Και ενώ περίμενα διαμαρτυρία για τα τραγούδια που ακούστηκαν στην παρέλαση από τις κεντροδεξιές παρατάξεις ο μόνος που αντέδρασε ήταν ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου!

Άρα ακόμα και σε αυτό η παράταξη Χατζηδάκη είχε έναν φανατικό υποστηρικτή της να διαμαρτυρηθεί ενώ οι άλλες απλώς χάζευαν στο facebook τις ανώφελες συζητήσεις μου με συνδημότες μου για το ποια πλευρά είχε το δίκιο με το μέρος της στον εμφύλιο!

Και αυτά 74 χρόνια μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και όταν η πλειοψηφία των λαών της Ευρώπης έχει καταδικάσει τελεσίδικα τόσο τον Ναζισμό όσο και τον Κομμουνισμό.

Και μην ακούω αστειότητες πως κάποια κράτη πάνε προς τον Ναζισμό και πάλι γιατί ούτε η Λεπέν στη Γαλλία , ούτε φυσικά ο Ουκρανός πρόεδρος απειλούν την Αστική μας Δημοκρατία η οποία απειλείται από αμετανόητους κομμουνιστές που τιμά εν έτη 2019 ένα Ελληνικό Κράτος που δεν διδάχθηκε τίποτα από την Ιστορία του.

Άλλωστε εθελοντές ήταν οι ήρωες του 1940 όπως ακούσαμε από στέλεχος της ΝΔ που την έκαναν και υφυπουργό! Για το τι λένε στην άλλη πλευρά δεν με νοιάζει άλλωστε δεξιός είμαι εγώ κοιτάω να διορθωθεί μια κυβέρνηση που μέχρι σήμερα είναι ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες και τίποτα παραπάνω! 


Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: