ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Mάθε και Σώσε- Έλα μαζί μας στο ΔΩΡΕΑΝ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Mάθε και Σώσε- Έλα μαζί μας στο ΔΩΡΕΑΝ


Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης BLS/AED Βασική Υποστήριξη της Ζωής με Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή βασισμένο στο Πρωτόκολλο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης ERC, συνδιοργανώνουν το #IDAFK Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών και η #ΕθελοντικήΟμάδαΠροτέκταΙλίου.
Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ του Δήμου Ιλίου, από πιστοποιημένους Εκπαιδευτές του #IDAFK, του #EKAB, του #ERC & του #ΕΟΠΠΕΠ, το Σάββατο 19/10/2019 από τις 11.00πμ έως και τις 4.00μμ με σκοπό την κατάλληλη ενημέρωση των δημοτών και την ορθή εκπαίδευση τους στις Βασικές Ενότητες Παροχής Πρώτων Βοηθειών.
Με την υποστήριξη Συλλόγων και Σωματείων ΑΜΕΑ.

Επιπρόσθετα οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα σημεία όπου ο Δήμος Ιλίου έχει τοποθετήσει απινιδωτές.
Ο χώρος πρόκειται να οριοθετηθεί έτσι ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό της ομαλής λειτουργίας της εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Κάθε χρόνο στην Ευρώπη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους από ξαφνική ανακοπή καρδιάς. Δυστυχώς ο αριθμός αυτός αυξάνεται λόγω των βλαβερών συνεπειών που έχει ο σύγχρονος τρόπος ζωής στο καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές σε δημόσιους χώρους μπορούν να σώζουν ζωές ανθρώπων που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Τους απινιδωτές σε δημόσιους χώρους μπορούν να τους χειρίζονται εθελοντές που έχουν ειδικά εκπαιδευτεί για το σκοπό αυτό.
Έλα μαζί μας. Γίνε ενεργός πολίτης.

Η Είσοδος και συμμετοχή είναι ελεύθερη και παρακαλούμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής προκειμένου να παραλάβετε αυθημερόν τα πιστοποιητικά συμμετοχής. https://forms.gle/VLMxSZVpV69tLfiS8

Δεν υπάρχουν σχόλια: