ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Είναι δυνατόν να προκαλούν τόσο;

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Είναι δυνατόν να προκαλούν τόσο;

Καμία αντίδραση δεν είχαμε για το θέμα που παρουσιάσαμε για την κάθοδο στις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας του νυν δημάρχου μας Γιώργου Χατζηδάκη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. 



Κάποιοι προφανώς δεν έδωσαν βάση στο γεγονός πως στο ίδιο ψηφοδέλτιο κατεβαίνει και ο κ. Γεώργιος  Καραμιχάλης. 

Όπως βλέπετε εδώ ο κ. Καραμιχάλης είχε οριστεί ορκωτός λογιστής ελεγκτής της "Αγίας Ταβιθά" και η σύμβαση του παρατάθηκε από την Οικονομική Επιτροπή στις 4 Οκτωβρίου!

Καμία δημοτική παράταξη δεν έχει βγάλει δελτίο τύπου για το θέμα αφού φυσικά το να κατεβαίνεις μαζί υποψήφιος με κάποιον που ευνοείς με τις αποφάσεις σου είναι για την Σοβιετία ο "ΝΟΜΟΣ" και όχι η εξαίρεση.

Το ομόφωνα αποφασίζει της Επιτροπής δεν μας λέει κάτι εμάς άλλωστε και για το λόγο αυτό επαναφέρουμε το θέμα γιατί μας είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ μετά την κάθοδό τους σε κοινό ψηφοδέλτιο να εξακολουθεί να κάνει "έλεγχο" σε μια δομή.

Επειδή φαίνεται στην αντιπολίτευση αρέσκονται να "κοιμούνται" και να μην ελέγχουν ως οφείλουν με ποια κριτήρια κάποιος αναλαμβάνει κάτι ,εμείς επαναφέρουμε το θέμα και ζητάμε να ΑΚΥΡΩΘΕΙ άμεσα η ανάθεση αυτή έργου στον συνυποψήφιο του κ. Χατζηδάκη τον οποίο βέβαια και δεν γνωρίζουμε προσωπικά.


Ρωτάμε για ακόμη μια φορά επειδή έτυχε να μιλήσουμε για ορκωτό λογιστή τι απέγινε το πόρισμα γα την ΕΥΩΝΥΜΟΣ Α.Ε και κλείνουμε τονίζοντας πως  κατά την ταπεινή μας άποψη τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής εάν δεν θέλουν ΝΑ ΕΙΝΑΙ απλοί κομπάρσοι της νέας διοίκησης θα έπρεπε να ενημερώνουν τους δημότες μας για τέτοια περιστατικά και όχι να το παίζουν αθώες περιστερές επειδή ενδεχομένως αυτός είναι και για αυτούς ο σωστός τρόπος  διοίκησης. "

Ακύρωσε" βλέπετε και ο Θεοδωρικάκος με τον ΝΟΜΟ του τον δημοτικό σύμβουλο και έδωσε στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ την δυνατότητα  με μειοψηφίες να κάνουν "πάρτι" εκατομμυρίων εις βάρος μας.

Στο θέμα θα επανέλθουμε με περισσότερα στοιχεία και φυσικά με όλες τις εξελίξεις.




1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ - ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ( ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 4η ΘΗΤΕΙΑ )

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ ......

ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ? ΜΕΛΙ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ?