ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Νέος δημοτικός σύμβουλος για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Νέος δημοτικός σύμβουλος για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ηλιούπολης η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβούλου κ. Δημήτρη Ταμβάκου, από την Δημοτική Παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», παρουσία του επικεφαλής της κ. Τάσου Ευσταθίου και της συζύγου του νέου δημοτικού μας συμβούλου.
Ο κ. Ταμβάκος μετά την δικαίωση της προσφυγής του στο Εκλογοδικείο, καταλαμβάνει την θέση του κ. Ανδρέα Αθανασίου.

Έτσι ο κ. Αθανασίου (που πρόσφατα πήρε τα εύσημα από το ιστολόγιό μας για την θέση του στο θέμα με τις εργασίες στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία έχασε την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο. 

Ο κ. Ταμβάκος είναι στο πλευρό του Τάσου Ευσταθίου από την πρώτη στιγμή που δημιούργησε την νέα του δημοτική παράταξη και ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2014 στις οποίες λόγω του χαμηλού ποσοστού που πήρε η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 8% δεν κατάφερε να εκλεγεί. 

Επέστρεψε δριμύτερος και το 2019 κατάφερε έστω μέσω Εκλογοδικείου να γίνει δημοτικός σύμβουλος.. Τώρα πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση των ψήφων στην συγκεκριμένη παράταξη και όχι σε καμία άλλη δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. 

Φαινόμενα τέτοια πάντως στοιχίζουν στην αξιοπιστία της εκλογικής διαδικασίας αφού δείχνουν πως δεν είναι ικανοί να μετρήσουν σωστά ούτε τις ψήφους των υποψηφίων. 

Ευτυχώς που ο κ. Ταμβάκος κατέφυγε στο Εκλογοδικείο γιατί θεωρούμε αδιανόητο να μην μπορούμε να βγάλουμε σωστά ούτε τις ψήφους των υποψηφίων που εσείς επιλέξατε. 

Και το γράφω αυτό αφού σίγουρα εμείς εδώ είμαστε και οι μόνοι που σας είπαμε το ακριβώς ψηφίσαμε . Δημοτική παράταξη αλλά και υποψηφίους. 

Καλή θητεία στο γιατρό μας τον κ. Ταμβάκο που μας είναι συμπαθής αλλά που δεν θα γλιτώσει όπως και ουδείς άλλος την κριτική μας σε περίπτωση που διατυπώσει απόψεις που δεν ταιριάζουν με το Ιδεολογικό μας προσανατολισμό. 

Άλλωστε εμείς δεν στηρίζουμε κόμματα τυφλά και ασκούμε σκληρή κριτική και στην παρούσα κυβέρνηση αφού στους τρεις πρώτους μήνες διακυβέρνησής της σε ζητήματα όπως το μεταναστευτικό και η εγκληματικότητα είναι ΣΥΡΙΖΑ με γραβάτες όπως σωστά έχει διατυπώσει το Antinews.gr το οποίο παρεμπιπτόντως  κερδίζει συνεχώς θέσεις στην alexa.com δείχνοντας πως οι οπαδοί της φιλελεύθερης παράταξης δεν είναι πρόβατα. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: