ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ένας φεύγεις -ένας έρχεται στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Ένας φεύγεις -ένας έρχεται στην παράταξη του Τάσου Ευσταθίου



Εδώ και μέρες κυκλοφορεί η είδηση πως το Εκλογοδικείο δικαίωσε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο  της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Δημήτρη Ταμβάκο που είχε ζητήσει επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν έχει εκδώσει καμία ανακοίνωση και δεν έχει κάνει καμία δήλωση ο θιγόμενος που χάνει την θέση του στο δημοτικό συμβούλιο κ. Ανδρέας Αθανασίου. 

Τώρα πως έγινε λάθος στην καταμέτρηση ουδείς γνωρίζει και κυρίως πως το λάθος περιορίστηκε εκεί και δεν ήταν γενικότερο το κακό! 

Δεν είναι καλή εικόνα αυτή για την ΑΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να ορκίζεται δημοτικός σύμβουλος κάποιος που πήρε λιγότερες ψήφους από τον συνυποψήφιό του (εάν βέβαια η είδηση επιβεβαιωθεί και δεν κάνει ένσταση ο θιγόμενος δημοτικός σύμβουλος).

Σε κάθε περίπτωση πάντως ευχόμαστε το "λάθος" αυτό να μην στοιχίσει στην παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αφού η εσωστρέφεια και η γκρίνια είναι εμφανής.

Πολλοί υποψήφιοι μάλιστα της συγκεκριμένης παράταξης έχουν αποστασιοποιηθεί ενώ άλλοι κριτικάρουν δημόσια τις επιλογές του επικεφαλής της παράταξης.

Τρανό παράδειγμα είναι ο Άγγελος Κάνδηλας που με το νέο του ιστολόγιο δεν χάνει ευκαιρία να καυτηριάζει τα κακώς κείμενα μιας παράταξης της οποίας ήταν υποψήφιος για δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Απαλλαγμένος μάλιστα από την "ρετσινιά" του υποψηφίου της συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης πάει πολύ καλά και ήδη βρίσκεται το ιστολόγιό του στην κορυφή των ΜΜΕ της πόλης μας,

Η θέση 1083 που δίνει η alexa.com  για το ιστολόγιο του τον κάνει να μας προσπερνάει κατά 30 περίπου θέσεις!

Μπράβο στον Κάνδηλα , κρίμα για την δημοτική παράταξη που τον "έχασε" και ευτυχώς για εσάς εκεί έξω που τον διαβάζετε τώρα περισσότερο αφού οι ουδέτεροι πουλάνε καλύτερα από ότι φαίνεται.

Όχι εμείς δεν είμαστε ουδέτεροι , είμαστε ΔΕΞΙΟΙ , έχουμε συγκεκριμένες ΑΠΟΨΕΙΣ που διαφέρουν από όλες τις δημοτικές παρατάξεις και έχουμε σαφή ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ιδεολογικό προσανατολισμό.

Δεν στηρίζουμε κανέναν πολιτικό σχηματισμό που δεν συμφωνεί με τον γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας και ασκούμε κριτική στην ηγεσία της ΝΔ όταν κρίνουμε πως δεν τα πάει καλά.

Είμαστε αντικομμουνιστές, είμαστε αντιφασίστες και υπερασπιζόμαστε με ΠΑΘΟΣ την Αστική μας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ παλεύοντας να αναδείξουμε για να διορθωθούν όσα απειλούν την απόλυτη κυριαρχία της έναντι όλων των άλλων πολιτικών συστημάτων.

Και ένα από αυτά είναι και ο κατάπτυστος νόμος του πρώην Κνίτη Θεοδωρικάκου για την "κυβερνησιμότητα" στην τοπική αυτοδιοίκηση που είναι κομμουνιστικής υφής και θυμίζει ΣΟΒΙΕΤΙΑ.

Η εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να κρατάει τον κύριο αυτό στη θέση του αποκαλύπτει στους πολλούς πως μόνο φιλελεύθερος δεν είναι. Εμείς θα είμαστε στην ίδια παράταξη και όταν αυτός αποχωρεί από την ηγεσία του κόμματος.

Άλλωστε ανάλογη καταστροφή είχε φέρει και ο πατέρας του που κατάφερε να "αναστήσει" το 1993 ακόμα και τον τότε ημιθανή και σήμερα αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου.

ΥΓ: Η φωτογραφία είναι παλιά όταν ο μακαρίτης ο Δημήτρης Παρράς ,ο Τάσος Ευσταθίου και ο Θανάσης Αθανασίου ήταν όλοι μαζί. Τώρα ο Δημήτρης "έφυγε" , και οι Τάσος και Θανάσης υπηρετούν από άλλες δημοτικές παρατάξεις τις "κοινές" Ιδέες που έχουν ή μήπως δεν έχουν;

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Α

UNKNOWN είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. (ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!)
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΚΟΥΡΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ.

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΠΑΕΙ" ΤΟ ΣΠΟΡ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.