ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πρώτα η Ηλιούπολη: Νέα ήθη και έθιμα στη σημερινή παρέλαση

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Πρώτα η Ηλιούπολη: Νέα ήθη και έθιμα στη σημερινή παρέλαση




Λογικό είναι αλλά όχι θεμιτό είναι μια "νέα" παράταξη που προέρχεται μέσα από την προηγούμενη διοίκηση να βγάζει πρώτα στους πρώην συντρόφους της τα χειρότερα ένστικτά της.
"Θύμα" της αυτή τη φορά ο συμπαθής σε μένα Γιάννης Γρηγορέας που θεώρησε πως η μικρή εξέδρα που έστησαν για τους επισήμους χωράει και έναν εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του πρώην δημάρχου.

 Έκανε λάθος γιατί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ άλλαξε διοίκηση και έπρεπε να κάνει ακόμα μία "επαναστατική" ενέργεια! Θα το δούμε και στο μέλλον αυτό αφού οι "δημοκράτες" που απαλλάχθηκαν μετά από 8 χρόνια αγαστής συνεργασίας από τον  "τύραννό" τους είδαν στο πρόσωπο του Γιάννη τον "αυταρχικό" δήμαρχο και επέβαλλαν την "τάξη".

Τίποτα δεν έχασε ο Γιάννης Γρηγορέας παρακολουθώντας από δίπλα την παρέλαση. Άλλωστε και κανέναν δεν αφορά η ομολογουμένως καυστική ανακοίνωση (διαβάστε την όμως δεν την έβαλα για να την δω εγώ) αφού ουδείς δείχνει να ασχολείται με κόντρες που δεν έχουν κανένα ιδεολογικό κίνητρο. Άλλο οι κόντρες μεταξύ αιωνίων αντιπάλων και άλλο αυτές ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη εκδοχή της ίδιας παράταξης!

Και μια και το θυμήθηκα δεν σας είχα ακούσει ποτέ να λέτε κάτι για τα 16 χρόνια της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη ελπίζω όταν συμπληρώσει άλλα τόσα να βρείτε κάτι αρνητικό και για αυτόν!

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΛΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑΝΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.

Η "ΝΕΑ" ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΑ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ , ΑΔΟΚΙΜΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ, ΝΟΣΗΡΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΝ ,ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕΤΕΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Unknown είπε...

ΜΆΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗ