ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάλι χθες αναδείξαμε την διαφορετικότητα μας πάνω όχι από κόμματα και χρώματα αλλά από την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα που μας χρεοκόπησε!

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Πάλι χθες αναδείξαμε την διαφορετικότητα μας πάνω όχι από κόμματα και χρώματα αλλά από την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα που μας χρεοκόπησε!

Η νέα διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη είναι μια πολύ "έξυπνη" διοίκηση. Γνωρίζοντας τις "αμαρτίες" της Σοβιετίας επιχειρεί και πετυχαίνει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε πολλούς τομείς που η προηγούμενες διοικήσεις απέτυχαν.



Έτσι δημιουργεί ρήγματα στις άλλες δημοτικές παρατάξεις οι οποίες ή της βάζουν πλάτη ή αντιδρούν σπασμωδικά δείχνοντας στους δημότες πως δεν πρεσβεύουν κάτι διαφορετικό και καινοτόμο.

Από την παράταξη του πρώην δημάρχου κ Βασίλη Βαλασόπουλου εκτός από τα στελέχη που έχει πάρει και φιγουράρουν σε θέσεις "κλειδιά" έχει πετύχει να πάρει και όλους σχεδόν τους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου γνωρίζοντας πως οι ίδιοι είναι βουτηγμένοι μέσα στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ και συντηρούνται από την διατήρησή της και την ΑΝΟΧΗ της εκάστοτε δημοτικής αρχής να επιβάλλει κανόνες εύρυθμης λειτουργίας ενός δήμου.

Έτσι βλέπουμε πως μια πόλη που ήταν γεμάτη ογκώδη αντικείμενα, μπάζα , και σκουπίδια "αδειάζει" σιγά- σιγά με τις υπερωρίες που πληρώνει η νέα διοίκηση στους "Ερυθρούς Χμερ" της καθαριότητας.

Εάν μάλιστα η νέα διοίκηση είχε την δυνατότητα να κάνει 100 νέες προσλήψεις στον τομέα της καθαριότητας θα είχατε μια ΚΑΘΑΡΗ πόλη αφού όπου ενεργεί το δημόσιο χρειάζεται δεκαπλάσιο προσωπικό για να φέρει το αντίστοιχο αποτέλεσμα που ο "κακός" ιδιώτης πετυχαίνει ρουφώντας το αίμα των εργαζομένων του με ελάχιστους! Άμα αρχίζω να γράφω τέτοια θα με λατρέψουν και οι οπαδοί της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ που βλέπουν στο πρόσωπο του νέου δημάρχου τον άνθρωπο που θα τους αυξήσει τις αποδοχές μέσω των υπερωριών! Το γεγονός πως θα εργάζονται παραπάνω ουδόλως τους στεναχωρεί για τον λόγο αυτό δεν είδατε και καμία ανακοίνωση  των εργαζομένων του δήμου μας για τις υπερωρίες σε βραδινά και επίσημες αργίες.

Βλέπετε έχουν πενθήμερο ακόμα στην Σοβιετία για να έχουν χρόνο το ΣΚ (κάθε μέρα έχουν δηλαδή ) να μας υβρίζουν που σας "ξυπνάμε" , εάν και το ποσοστό που τελικά εγκαταλείπουν την Σοβιετία μειώνεται αισθητά κάθε φορά που προσλαμβάνεται ένας δημόσιος υπάλληλος.

Γιατί μετά και αυτός και η οικογένειά του βλέπει σε εμάς έναν "εχθρό" επειδή απλά γράφουμε πως δεν βγαίνει να πληρώνουμε την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που στο τέλος θα μας χρεοκοπήσει και πάλι.

Καλά κάνουν βέβαια και θα συνιστούσα στα νέα παιδιά με πτυχία ή μη να την "ψάξουν" για μια θεσούλα στο δημόσιο γιατί και η επιχειρηματικότητα στην χώρα μας στην ουσία είναι κρατικοδίαιτη!

Το φαινόμενο ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των δημοτών είναι άλλωστε  διαδεδομένο και σε όμορους δήμους εκεί που το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ έμαθε πως εάν εφαρμόσεις στρεβλά τον καπιταλισμό γεμίζεις τις δικές σου τσέπες και αδειάζεις όλων των άλλων.

Εκεί ομιλούν για επενδύσεις αλά Λάτση (με δανεικά και αγύριστα) όσοι κυνήγησαν δικαστικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους για να έχουν λόγω πολιτικής ύπαρξης.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως η νέα διοίκηση θα δώσει όλες τις δομές της πόλης σε πολύ υψηλότερο τίμημα από ότι δίνονταν στο παρελθόν, και αυτό γιατί για να έχεις περιθώριο να κάνεις πράγματα βασική προϋπόθεση είναι να έχεις οικονομικούς πόρους.

Για τον λόγο αυτό και πολύ δύσκολα θα μπορέσει η αντιπολίτευση να τους ψέξει αφού για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ θέση καταθέτοντας διαφορετική πρόταση.

Έτσι οι παλιοί και σχεδόν μόνιμοι προμηθευτές του δήμου μας για να παραμείνουν θα δώσουν παραπάνω χρήματα  κάνοντας το δικό μας έργο δυσκολότερο αφού για εμάς η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ πρέπει να κρίνεται με βάση το αποτέλεσμα.

Έχουμε μελετήσει το τελευταίο διάστημα πάνω από 55 συμβάσεις που αφορούν την προηγούμενη διοίκηση και για εμάς είναι εμφανές πως αυτές πέρασαν γιατί η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου το ΘΕΛΗΣΕ.

Και μιλάμε για την πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων που όχι μόνο γνώριζαν τα τιμήματα και τους μόνιμους προμηθευτές αλλά εξακολουθούσαν απλώς να ψιθυρίζουν και όχι να φωνασκούν μην τυχόν και μάθουμε τίποτα από αυτούς για το τι γίνεται.

Η νέα διοίκηση Χατζηδάκη  στην ουσία διαρρέει τι γίνονταν για να μας δείξει πως θα πετύχει όχι μόνο καλύτερες και πιο συμφέρουσες συμβάσεις για τον δήμο μας αλλά θα έχει και καλύτερο αποτέλεσμα.

ΥΓ: Χθες είχαμε πολλές αντιδράσεις για τον δήμαρχο Αργυρούπολης - Ελληνικού από υπουργούς μάλιστα της κυβέρνησης που τον θεωρούν αξιόπιστο συνομιλητή τους. Ας το κοιτάξουν γιατί ο συγχρωτισμός τους με το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ θα τους οδηγήσει σε "περιπέτειες" αλά Τσοχατζόπουλου. Σε περιπέτειες βέβαια που θα μπορούσαν να αποφύγουν εάν έκριναν έκπτωτο τον επενδυτή στο Ελληνικό αφού παραβιάζει και θα συνεχίσει να τους εκθέτει και στο μέλλον όσα ο ίδιος υπέγραψε! Σε κανένα δυτικό Κράτος δεν θα γίνονταν αυτό γίνεται όμως στην χώρα μας επί κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη. Επενδυτή με δανεικά χρήματα και μη επαρκή κεφάλαια δεν είχαμε ξαναδεί.


Μάλιστα κρατήσαμε όσα είπε ο κ.Πατούλης στη φιέστα Κωνσταντάτου για επένδυση 8 δισ. ευρώ, αγνοώντας προφανώς πως έχει αποχωρήσει από το σχήμα η μοναδική εταιρία που είχε την δυνατότητα να άμεσα 2 δισ. για την επένδυση.

Όσο για τις 10.000 νέες θέσεις εργασίας που ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μας επιβεβαίωσε τι εννοεί επένδυση ο ίδιος.

Η παρουσία μάλιστα του Δημήτρη Μελισσανίδη δικαίωσε τον επιχειρηματία που μας είχε πει για αυτόν πως "Δεν ήταν ικανός να κρατήσει μια πιτσαρία που άνοιξε στις ΗΠΑ ανοιχτή και υγιή οικονομικά πως θεωρείται πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να σώσει την χώρα;"

Μάλλον είχε δίκιο και έπεσε πολύ στα μάτια μας πηγαίνοντας σε μια φιέστα άνευ ουσίας που σε μερικά χρόνια όλοι  όσοι μας είπαν τα βαρύγδουπα λόγια θα ντρέπονται για την εκεί παρουσία τους.

Αυτά προς το παρόν εάν και για την Επένδυση στο Ελληνικό θα επανέλθουμε αφού αφορά και τον δικό μας δήμο ο οποίος θα "κληρονομήσει" αντί για "ανάπτυξη" προβλήματα από την δημιουργία ενός καζίνο στον γειτονικό μας δήμο.

Το κύριο πρόβλημα όπως έχει επισημάνει  και ο νυν αλλά και ο προηγούμενος δήμαρχος το κυκλοφοριακό με την μακέτα της Αστικής Σήραγγας της Ηλιούπολης να είναι επιβεβλημένο να προχωρήσει για το καλό όλων μας.

Σ.Μ 

2 σχόλια:

UNKNOWN είπε...

ΣΤΑΥΡΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ο ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΟΥ.....

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΡΓΓΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΓΙΑ ΙΧ ΑΦΗΝΩΝΤΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ , ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΑΚΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ LIDL TOY ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΜΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΟΜΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ.

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΝΕΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΦΑΠΤΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΥΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ,ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

UNKNOWN είπε...

Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ.ΕΛΕΓΧΑΝ , ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΑΝ , ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ 8 ΑΠΟ ΤΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΘΗΤΕΙΑΣ.
ΔΕΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ,ΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ , ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ , ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟ , ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΘΗΤΕΙΑ.
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ¨ΝΕΑ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ- ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ . ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ "ΜΠΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΝΕ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ,ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ) ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ.
ΜΗΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ; ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΝΤΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ;" ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ. https://www.youtube.com/watch?v=GKe8S7beC6s