ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εμετός η επίθεση του Παύλου σε συνδημότισσά μας

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Εμετός η επίθεση του Παύλου σε συνδημότισσά μας


Μετά τον Σεραφείμ Δημητρίου την ανάρτηση του Μαρίνου Μπασούρη σχολίασε ο Παύλος που βλέπει όλους τους άλλους "ανώνυμους" και την κυρία που της επιτέθηκε ενώ έχει κανονικότατο προφίλ και που θεωρεί ΜΟΝΟ τον εαυτό του γνωστό σε αυτή την πόλη .
Εμείς τον μόνο Παπαθανασίου γνωστό που ξέρουμε είναι ένας εργολάβος και ο Παύλος τέτοιος δεν είναι. Τον "οχετό" τον δημοσιεύουμε απλώς για να τον δει ο ιερέας μπας και τον πείσει να μετανοήσει! Ο Μαρίνος ούτε έβρισε ούτε έχει διαφορετική άποψη από τον Συριζαίο Παύλο όσον αφορά την συμφωνία των Πρεσπών πανοσολογιότατε!  Τον Παύλο λέει πως  τον απειλούσαν με διαγραφές μπλοκαρίσματα και λογοκρισίες! Για αυτό και εμείς που είμαστε ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και όχι αριστεροί -ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  , σαν τον ίδιο αναπαράγουμε την άποψή του έστω και εάν δεν είναι του γούστου μας!

Στο μόνο που έχει δίκιο είναι πως η Βαλασοκρατία τελείωσε οριστικά στην πόλη μας και άρχισε η Χατζηδοκρατία η οποία και προφανώς δεν πολεμιέται από όσους έμαθαν να προσπαθούν να πείσουν με επιχειρήματα όσους θήτευσαν και ήταν τα αγαπημένα παιδιά του πρώην μας δημάρχου!
Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: