ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Για να είσαι πρώτος πρέπει και να επιλέγεις και καλούς συνεργάτες

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Για να είσαι πρώτος πρέπει και να επιλέγεις και καλούς συνεργάτες



Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη για την προτίμησή του στην εταιρία «VNG DIGITAL E.E.» που δρα στον χώρο των social media και αναρωτιόμαστε ειλικρινά εάν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης γνωρίζουν καν τις παρεχόμενες υπηρεσίες της.



Σκεπτόμαστε μάλιστα να προτείνουμε και στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πληρώσουν καμία ανάλογη συνδρομή γιατί τις βλέπουμε ήδη πολύ χλωμές στις δημοτικές εκλογές του 2023. 

Για να μην ψάχνουν τους λέμε πως οι τιμές είναι "ιδανικές" και πως το τηλέφωνο της εταιρίας που έχει έδρα τον Βύρωνα είναι 210- 7658182

Εμείς πάντως σας προειδοποιούμε εγκαίρως εν έτη 2019 να λάβετε τα μέτρα σας. Ότι άλλο και να γράψουμε είναι λίγο αφού για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως ουδείς έχει διάθεση να κάνει αντιπολίτευση σε μια "νέα" διοίκηση και εμείς απλά βαριόμαστε να "ξυπνάμε" όσους αγνοούν και τον λόγο για τον οποίο ψηφίστηκαν. 

Σ.Μ 

1 σχόλιο:

UNKNOWN είπε...

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ , ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ,
ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΑΒΙΘΑ" ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ,ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Γ.Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.