ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάνω από κόμματα και χρώματα ο Κόκλας της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου συνεργεί με τη νέα διοίκηση

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Πάνω από κόμματα και χρώματα ο Κόκλας της παράταξης του Τάσου Ευσταθίου συνεργεί με τη νέα διοίκηση

Προφανώς και η απλή αναλογική βοηθάει τις συμμαχίες μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων. Στην πράξη βέβαια μετά το έκτρωμα του Θεοδωρικάκου που στο όνομα τάχα της "κυβερνησιμότητας" έδωσε στις μειοψηφίες πλειοψηφία δεν είχαμε στο δήμο μας κάτι ουσιαστικό.



Μόνο οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη μπήκαν στη "νέα διοίκηση" και οι υπόλοιπες παρατάξεις προτίμησαν να μείνουν έξω και να ασκούν αντιπολίτευση.

Ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ.Κόκλας προερχόμενος από τη δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" προφανώς και δεν γνωρίζει πως οι δημοτικές παρατάξεις έχουν διαχωριστικές γραμμές. Η δική του παράταξη (και εννοούμε με αυτή που έχει εκλεγεί δεν θέλησε να συμμετάσχει στη νέα διοίκηση) αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο κ. Κόκλας έχει αντιπολιτευτικό ρόλο και ΔΕΝ είναι συνεργός της "νέας" διοίκησης.

Εάν επιθυμεί ρόλο συνεργού τότε ανεξαρτητοποιείται όπως η κ. Αγγελή και στηρίζει τη "νέα" διοίκηση. Οι παρατάξεις έχουν κάποιον ως επικεφαλή και αυτός φυσικά δεν είναι κομπάρσος αλλά ο ηγέτης. Συναντήσεις με τον δήμαρχο μπορεί να έχει κάθε δημότης αλλά όχι ένας δημοτικός σύμβουλος μιας παράταξης για να του πει τα "κακώς κείμενα". Οι δημοτικές παρατάξεις που έχουν συνοχή έχουν κανόνες και ενημερώνουν τον ηγέτη για τα κακώς κείμενα και όχι τον πολιτικό αντίπαλο.

Η παράταξη του κ. Ευσταθίου χαρακτηρίζεται ως κεντροδεξιά εάν δεν κάνω λάθος και για τον λόγο αυτό δεν συνέργησε με την νυν διοίκηση. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος αλλά προεκλογικά βουλευτές της ΝΔ πήγαιναν στις συγκεντρώσεις της και όχι του ΣΥΡΙΖΑ!

Εμείς βέβαια από νωρίς είχαμε επισημάνει πως ήταν λιγότερο κεντροδεξιά από αυτή του κ. Αραμπατζή εάν έβλεπες και το ψηφοδέλτιό της και τότε μας έλεγαν πως εμείς δεν είμαστε δεξιοί κάποιοι που διορίστηκαν και υπηρετούν την διοίκηση του Γιώργου Χατζηδάκη ο οποίος κατεβαίνει στο Οικονομικό Επιμελητήριο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ!

Ποιο καθαρή στάση από την δική μας ΔΕΝ είχε κανένα άλλο ΜΜΕ της πόλης. Σας είπαμε χωρίς περιστροφές και αστερίσκους τι ψηφίζουμε πρώτο γύρο και ποιον επιλέγουμε από τους δύο στο δεύτερο.

Η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" όπως και η παράταξη του κ. Αραμπατζή δεν είχαν ΦΑΝΕΡΗ προτίμηση για τον δεύτερο γύρο. Μόνος μάγκας για μένα ο Γιάννης Αναγνώστου που όπως και το 2014 είχε επιλογή και την είπε ΔΗΜΟΣΙΑ.

Για αυτό και όπως φαίνεται θα μείνει και ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης γιατί δεν κρύβεται και παίρνει θέση.

Σήμερα λοιπόν τι έχουμε στην ουσία. Μέλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να συνεργεί με την "νέα" διοίκηση  στη λογική πέρα από κόμματα και χρώματα.



Επειδή λοιπόν και το 2023 ο Τάσος Ευσταθίου θα διεκδικεί το δημαρχιακό αξίωμα καλό θα είναι να μην "καίγεται" με στελέχη της παράταξής του που είναι ΣΥΝΕΡΓΟΙ  της "νέας" διοίκησης αλλά ήταν πολέμιοι της παλιάς!

Και ο Σεφτελής και ο Αντζινάς ήταν στην παλιά διοίκηση αλλά δεν κατάφεραν και πολλά πράγματα.Ο νέος δήμαρχος ήταν 8 χρόνια Αντιδήμαρχος Οικονομικών! ακόμα και ο κ. Βιδάλης ήταν πρώην γραμματέας της δημοτικής παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" ! Ο κ. Πούλος μια ζωή ΠΑ.ΣΟ.Κ αλλά εκτός διοίκησης και η ΕΝΑΚ πάλι ΠΑ.ΣΟ.Κ και ο επικεφαλής της συμμετείχε στη διοίκηση Θεόδωρου Γεωργάκη!

Ποιος από αυτούς είναι πάνω από κόμματα και χρώματα ; Εκτός από τον Παναγιώτη Κόκλα που αφού είναι πάνω από κόμματα και χρώματα δεν θα έπρεπε να βγάζει φωτογραφίες ΜΟΝΟ με τους υποψηφίους της ΝΔ αλλά και με του ΚΚΕ ,δεν βλέπουμε άλλον δημοτικό σύμβουλο να προσπαθεί να παραμυθιάζει  τόσο όσους τον ψήφισαν επειδή ήταν στην κεντροδεξιά παράταξη του Τάσου Ευσταθίου και όχι προφανώς επειδή ήταν πάνω από χρώματα και κόμματα.

Πάνω από κόμματα και χρώματα άλλωστε ήταν και το 2010 αλλά και το 2014 όταν κατέβαινε με την παράταξη "Νέα Δημοτική Κίνηση " του Γιάννη Αναγνώστου όπου το 2014 κατέγραψε ένα εντυπωσιακό 12% εάν και υπήρχαν άλλες δύο κεντροδεξιές παρατάξεις.

Επειδή σε αυτή την πόλη δεν θα βγει ποτέ δήμαρχος πάνω από κόμματα και χρώματα . Κιντής , Γεωργάκης Αναγνώστου είχαν όλοι κόμμα ή πέρασαν από κόμμα δεν ξέρουμε σε ποιους απευθύνεται αυτός ο σανός . Όλοι ψηφίζουν κάτι άλλωστε ή μήπως αλλάζουν ανάλογα με το που φυσάει ο πολιτικός  άνεμος:  Καλό θα ήταν ο κ. Ευσταθίου να ενημερώσει τον κ. Κόκλα πως οι δικές του ενέργειες δεν ευνοούν μια παράταξη που είναι στην αντιπολίτευση και θέλει να αναλάβει μελλοντικά  την διοίκηση.

Βέβαια εάν όλα αυτά γίνονται για το καλό της πόλης εμείς να πάμε πάσο. Αλλά υπάρχει έστω και ένας δημότης που να πιστεύει πως αυτό ισχύει; Δεν βλέπετε πως έναν ΔΕ υπάλληλο τον έκαναν ΠΕ και θα του πληρώσουν και το μεταπτυχιακό;

Αυτά θεωρείται πως δεν τα γνώριζαν ο Σεφτελής , ο Αντζινάς, και ο κ. Χατζηδάκης; Εάν δεν τα γνώριζαν πράγμα για μένα αδύνατο (γιατί μόλις αρχίσαμε έχουμε πιο ενδιαφέροντα από ένα ευτελές ποσό των 4000 ευρώ που πάει και για καλό σκοπό άλλωστε ενώ τα υπόλοιπα πήγαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος όπως θα δείτε) τότε είναι ανεπαρκείς.

Αλλά δεν είναι και ενεργούν μάλιστα με μεθοδικότητα στην κατεύθυνση να κρατήσουν μακριά από περίεργους σαν και εμάς όσα υπέγραψαν με την διοίκηση Βαλασόπουλου τα προηγούμενα χρόνια.

Τελειώνοντας με τον Παναγιώτη Κόκλα το μόνο θετικό που ίσως πετύχει ΑΜΕΣΑ είναι να φέρει αυτό το ρημάδι το ψήφισμα του Σταματόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο για να φανεί πως ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα.

Τότε θα ξεγυμνωθούν πλήρως όσοι έμαθαν τον Ίωνα Δραγούμη διαβάζοντας επιδερμικά τα κείμενα που άφησε πίσω του και τον επικαλούνται όχι επειδή είναι Εθνικιστές αλλά γιατί προσδοκούν να φέρουν όχι μια κατάπτυστη συμφωνία σαν αυτή των Πρεσπών αλλά μια Εθνική Τραγωδία σαν την Μικρασιατική Καταστροφή όπου μας οδήγησε  ο μεγαλοϊδεατισμός ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και των οπαδών του.

Ο Ίων Δραγούμης έως και την δολοφονία του από οπαδούς του Βενιζέλου πάλεψε για την πνευματική και οικονομική κυριαρχία της Ελλάδας στην Οθωμανική κυριαρχία κάτι το οποίο έχει αποτέλεσμα και όχι βέβαια στην πρόσκαιρη προσθήκη εδαφών όπως κάποιοι που καμία σχέση με τον Εθνικισμό δεν έχουν, πρεσβεύουν έως και σήμερα.

Δυστυχώς επικράτησε ο Βενιζέλος και έτσι υποστήκαμε τις συνέπειες της πολιτικής του. Η Ελλάδα των δύο ηπείρων και των πέντε  θαλασσών ήταν η δική του ΟΥΤΟΠΙΑ που δεν την πλήρωσε φυσικά ο ίδιος αλλά ο Ελληνισμός της Μικράς Ασίας , του Πόντου και της Ανατολικής Θράκης.

Ας διαβάσουν λοιπόν Δραγούμη όσοι των επικαλούνται πριν φορέσουν τις περικεφαλαίες τους βλέποντας το δένδρο και όχι το δάσος. Από το 1908 ο Ίωνας Δραγούμης πάλεψε την κατάρα του Βενιζελισμού και το πλήρωσε με τη ζωή.

Εν έτη 2019 το Ελληνικό Κράτος τιμάει τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του ενώ σιγά- σιγά αποκαθίσταται από την Ιστορία ο μεγάλος Έλληνας Εθνικιστής.

Και βέβαια βασική προϋπόθεση για να είσαι Εθνικιστής είναι να σέβεσαι όλα τα έθνη και να πράττεις με βάση το συμφέρον της χώρας σου χωρίς ΟΥΤΟΠΙΕΣ και Μεγάλες Ιδέες.Και αυτό αφορά όλους μας.

Αυτοί που τον επικαλούνται και τον ανακάλυψαν κάπως αργά ας διαβάσουν το έργο και ας προβληματιστούν από το γεγονός πως ένας Εθνικιστής δολοφονήθηκε από τους πάντα μισθοφόρους Κρητικούς όπως τους αναφέρει ο μεγάλος Έλληνας στο συγγραφικό του έργο !

Και δυστυχώς έναν τέτοιο εκλέξαμε για πρωθυπουργό της χώρας μας, και για δήμαρχο της πόλης μας!


Σ.Μ 

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Σωστός. Να παραιτηθεί και να πάει με τον νεο δήμαρχο .χωρίς κόμματα και χρώματα παράταξη δεν υπάρχει στα έπρεπε να κάτσει και να μην κατέβει καν ,δυο πόδια σε δύο βάρκες;

UNKNOWN είπε...

ΤΑΣΟ, ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ,ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ , ΚΟΛΛΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ.

ΧΡΗΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΛΑ. ΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΕ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΗΤΑ.

Γιώργος Ιωακειμίδης είπε...

Ας έκανε κάνεις αυτά που κάνει ο κύριος Κόκλας κύριοι και θα ήσασταν επάξια στη θέση του . Αξίζει την καρέκλα όσο κανείς άλλος και ποτέ δεν εισέπραξε ούτε θα εισπράξει χρηματικό ποσό από τη πολιτική διότι και αν εισπράττει τα δωρίζει όλα στις άπορες οικογένειες της πόλης. Πάντα ήθελε να πάει μπροστά τη πόλη και είναι φυσικό να κλέβει τα φώτα εφόσον τρέχει σαν τον Βέγγο από εδώ και εκεί για το κοινό καλό. Κύριοι η ζήλια να βγαίνει εκεί που πρέπει και όχι σε ανθρώπους άξιους , εάν θέλει ο κύριος Κόκλας να πάει μπροστά τη πόλη και η παράταξη δεν τον αφήνει προφανώς θα αναφερθεί στο δήμαρχο. Χτυπάτε όλοι πίσω από πληκτρολόγια χωρίς να σκέφτεστε τι λέτε και με ανώνυμο αυτό δείχνει τη μαγκιά σας.

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΄ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ΄
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ¨ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ΄ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ .ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ .Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΚΟΚΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ.ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΄ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ΄
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ¨ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ΄ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ .ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ .Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΚΟΚΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ.ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΞΑΡΧΟΥΛΑΚΟΣ είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΄ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ΄
ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ¨ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ¨ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ΄ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ .ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΣΧΗΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ .Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ο ΚΟΚΛΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ.ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΕΡΓΟ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ .ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ Κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ 02 ΝΟΕ 2019