Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Χαραυγιακός και ΠΑΟ Ρουφ πρωταθλητές 2019-20 στην Α’ ΕΠΣΑ και προβιβάζονται στην Γ’Εθνική!


Η 22η αγωνιστική έμελλε να είναι και η … τελευταία της περιόδου 2019-20 στην Α’ΕΠΣΑ ελέω κορωνοϊού!

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την Τετάρτη 29/4 αργά το βράδυ, ο πρωτοπόρος Χαραυγιακός στον 1ο όμιλο με 50 βαθμούς ανακηρύσσεται δίκαια πρωταθλητής. Επέδειξε την πιο σταθερή παρουσία καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο αν και πρόλαβε να έχει 3 προπονητές, καθόλα άξιοι όλοι τους (ξεκίνησε με Λουκά Ρόπα, συνέχισε με Αντρέα Μαντζούνη και τελείωσε με Μαργαρίτη Χατζηαλέξη). Στην 2η θέση το Ηράκλειο με 45 βαθμούς και στην 3η ο Άρης Πετρούπολης με 41 κλείνουν την τριάδα.
Περίπου τα ίδια ισχύουν και στον 2ο όμιλο : Ο ΠΑΟ Ρουφ με 51 βαθμούς και 4 μπροστά από την δεύτερη θέση, τερμάτισε δίκαια πρώτος. Η θρυλική «Αούστρια» (επίσης τελείωσε την χρονιά με 3 προπονητές) ξεκίνησε με τεχνικό τον Σταύρο Ηλιούπουλο (αποχώρησε την 5η αγωνιστική μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό), συνέχισε με «υπηρεσιακό» τον Γιάννη Ντάκουρη για 7 αγωνιστικές, και ολοκλήρωσε την χρονιά με τον Γιάννη Σιλεβίστα που ήρθε στην ομάδα την 13η αγωνιστική.

Αξιοσημείωτο της χρονιάς είναι και η (σωστή) απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ με την οποία αφαιρέθηκαν 6 βαθμοί για την γνωστή λανθασμένη χρησιμοποίηση ποδοσφαιριστή.

Στην 2η θέση της βαθμολογίας βρέθηκαν συγκάτοικοι με 47 βαθμούς οι δύο εξαιρετικές συντοπίτισσες ομάδες της Ηλιούπολης ο ιστορικός Γ.Σ.Η. και η Διάνα.

Συγχαρητήρια στον κ. Φύτρο και το επιτελείο του για την μεγάλη επιτυχία. Εάν και φίλαθλος άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας θεωρώ πως η άνοδός τους ήταν δίκαιη και τους εύχομαι καλή πορεία και στη Γ' Εθνική κατηγορία. Άλλωστε η πόλη έχει ανάγκη από διακρίσεις και ο Χαραυγιακός στο ποδόσφαιρο έχει συνολικά καλύτερη παρουσία αφού για 9 σεζόν έπαιξε στη Β' Εθνική κατηγορία. 

Το βίντεο είναι από την σελίδα των φανατικών οπαδών της ομάδας του Χαραυγιακού στο facebook τους Nerazzuri Gate 3  που φυσικά και με την παρουσία τους βοήθησαν τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...