ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Για την σημαία και τον σταυρό εάν χρειαστεί και στο βουνό εμείς δεν ξέρουμε ζυγό

Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Για την σημαία και τον σταυρό εάν χρειαστεί και στο βουνό εμείς δεν ξέρουμε ζυγό



Όπως μας ενημέρωσε μέσω facebook o δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος τοποθετήθηκε ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.
Γράφει συγκεκριμένα:

"Όπως είχα δεσμευτεί τεχνικό μας συνεργείο τοποθέτησε ξανά τον σταυρό στην Αγία Ειρήνη που πρόσφατα κάποιοι βεβήλωσαν και έσπασαν . Ουδείς έχει το δικαίωμα να βεβηλώνει τα ιερά και τα όσια του τόπου μας.

Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους στο τεχνικό συνεργείο αλλά και τους συνεργάτες μου Αντιδήμαρχο Thodoris Chaftis, Τσομώκος Γιώργος και Αναστασία Στολίγκα για την πολύτιμη βοήθειά τους".

Εδώ στις 10 του μήνα ετοιμάζουν την "αποκαθήλωση" όπως λένε σε ανακοίνωσή τους  της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία , της "αυθαίρετης" επέκτασής του για να ακριβολογώ αφού το παλιό ξωκλήσι που δεν είναι λειτουργικό και δεν χωράει ούτε δέκα πιστούς μέσα το θέλουν για να υπάρχει ως φοκλόρ για την πόλη αφού δεν έχει καμία αρχαιολογική αξία έτσι που είναι χτισμένο και ετοιμόρροπο. Και που φιλοξενεί μυστήρια όπου οι παρεβρισκόμενοι αναγκάζονται να είναι εκτός ναού. 

Ποιοι θα πάνε ; Μα οι "συνήθεις ύποπτοι" . Μέλη οργανώσεων προστασίας του Υμηττού ,λες και το βουνό χρειάζεται προστάτες σε έναν δήμο που έχει χτιστεί σε δασικές εκτάσεις και που όλη η περιοχή των Αστυνομικών είναι στην ουσία αποτέλεσμα μιας απόφασης της χούντας να βολέψει τα δικά της παιδιά! 

Βέβαια πλέον η περιοχή κατοικείται από παιδιά κυρίως αριστερών πεποιθήσεων που ενώ μένουν μέσα στο δάσος ενδιαφέρονται τάχα να σώσουν ό,τι απέμεινε από την ανάγκη να μείνουν περισσότεροι σε μια πόλη και να έχουν πανοραμική θέα . 

Η οικονομική κρίση έχει σταματήσει την οικοδομική δραστηριότητα αλλιώς μάλλον ουδείς θα σταμάταγε την προσπάθεια μας να βολέψουμε και άλλα δικά μας παιδιά. 

Τώρα και ενώ η πόλη μας δεν έχει ανάγκη από πράσινο (κάποιοι μάλιστα μιλάμε για "ζούγκλες΄" και φοβούνται τα φίδια! ελάχιστοι ενοχλούνται από τα 100 τ.μ του νέου ναού και όχι από τα χιλιάδες που έχουν χτιστεί για να καλύψουν ανάγκες του δήμου ή άλλων ιδιωτών. 

Άλλωστε το πράσινο θέλει πολλούς εργάτες για να συντηρηθεί και εμείς εδώ στο δήμο περιμένουμε από τα ορφανά του Στάλιν να καθαρίσουν τα χορτάρια και δεν δίνουμε την εργολαβία σε κάποιον ιδιώτη να μας καθαρίσει τα πάντα μέσα σε 30 μέρες. 

Λεφτά άλλωστε υπάρχουν ακόμα στα ταμεία του δήμου που κάθε μήνα επιβραβεύει με υπερωρίες τους πάνω από 600 πλέον υπαλλήλους του. 

Το θέμα με τον προφήτη Ηλία φανταζόμαστε πως θα λυθεί από την κεντρική διοίκηση μέσα σε νομοσχέδιο που θα κατατεθεί και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα πράξουν τα κόμματα της Βουλής όταν αυτό έρθει στην Ολομέλεια. 

Μέχρι τότε οι πιστοί θα θέλουν την Εκκλησία τους και οι Άθεοι θα παλεύουν για να μας σώσουν από τα τσιμέντα των ναών αλλά όχι από αυτά που έχει ρίξει ο δήμος για να βολεύει τις δομές του. 

Κατσαπλιάδες συνεργάτες του κομμουνιστή δημάρχου Κιντή που κατέστρεψε την πόλη είναι και που επί των ημερών του η περιοχή των Αστυνομικών που νομιμοποιήθηκε επί Χούντας φιλοξένησε και φιλοξενεί δεκάδες ψηφοφόρους του. 

Εμείς εδώ φυσικά και είμαστε υπέρ της νομιμότητας αλλά για όλους . Άρα μαζί με τα 100 τ.μ του Προφήτη Ηλία καλό θα ήταν να αποζημιώσει το κράτος με ελάχιστα χρήματα όπως κάνει στις απαλλοτριώσεις συνήθως και τους κατοίκους των αστυνομικών και να φυτέψει πεύκα αφού σε κάποιους λείπει το οξυγόνο. 

Σε εμάς δεν λείπει αφού προφανώς και αντιλαμβανόμαστε πως για να δημιουργηθούν όλα αυτά τα σπίτια υπήρξε η ανάγκη στέγασης. Αλλά είπαμε όταν η υποκρισία περισσεύει ουδείς μπορεί να κάνει κάτι για όσους πολεμούν την Εκκλησία που είναι το μοναδικό μας καταφύγιο. 

Φάνηκε άλλωστε και στην πανδημία πως η επιστήμη δεν έχει λύσεις ούτε για τα καθημερινά όχι για αυτά με τα οποία ασχολούνται όλα τα δόγματα και έχουν να κάνουν με την ανάγκη του ανθρώπου  να μην χάσει την ελπίδα του για έναν καλύτερο κόσμο σε μια άλλη ζωή όπου ο covid-19 όπως και όλα αυτά τα μάταια για τα οποία αγωνιζόμαστε δεν θα έχουν καμία αξία. 

Στις 17 του μήνα λοιπόν γεμίστε και τον Προφήτη Ηλία γιατί προφανώς και κανείς δεν θα τον καθαιρέσει αφού η χώρα μας παραμένει ένα Αστικό Κράτος όπου φυλακίζει και διώκει όσους πιστεύουν στις λαοκρατίες. 

Ελπίζουμε η διοίκηση του δήμου να μην έχει εκπρόσωπό της στο πανηγύρι που θα στηθεί όπως σε προηγούμενα γιατί προφανώς και η ΑΝΟΧΗ των περισσότερων που θέλουν τον ναό έχει εξαντληθεί όταν διαβάζουν αστείες ανακοινώσεις όσων θέλουν να επιβάλλουν τις μειοψηφικές τους ανθελληνικές απόψεις στους πολλούς. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: