ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άνθιμος Μαυροματίδης και Διονύσης Μπαρζός στο Δ.Σ. του Γ.Σ.Η.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Άνθιμος Μαυροματίδης και Διονύσης Μπαρζός στο Δ.Σ. του Γ.Σ.Η.


Με τις δύο υποψηφιότητες του τμήματός μας να καταλαμβάνουν υψηλές θέσεις,στις αρχαιρεσίες για το νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.Η. ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες την Δευτέρα 30 Ιουνίου.

Με τον Άνθιμο Μαυροματίδη να καταλαμβάνει την 2η θέση και το Διονύση Μπαρζό την 5η ,για πρώτη φορά στην ιστορία μας ,δύο ενεργά πρόσωπα του τμήματος βόλλευ ανδρών βρίσκονται στο νέο Δ.Σ. του Γ.Σ.Η.

Είμαστε ευτυχείς διότι το τμήμα συνεχίζει τον δύσκολο δρόμο της ανάκαμψης ,επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ σε κανέναν ,να το στείλει ξανά στην αφάνεια.

Το τμήμα κατά τα προηγούμενα χρόνια δοκιμάστηκε και παραγκωνίστηκε για να προωθηθούν προσωπικές φιλοδοξίες.

Τα τελευταία 6 χρόνια διασφαλίσαμε το τμήμα μας ,το κύρος του συλλόγου τους συνεργάτες μας και φυσικά τους αθλητές μας και αποβάλαμε από τους κόλπους της ομάδας οτιδήποτε μπορούσε να μειώσει την προσπάθεια των αθλητών μας.

Ιστορικά , είμαστε σε δρόμους ανάκαμψης και ανάπτυξης σε ένα άθλημα που για κάποιους μοιάζει τελειωμένο.Για εμάς όχι!!

Επειδή όμως την ιστορία μας την γράφουμε μόνοι μας ,έχουμε ευθύνη απέναντι στον σύλλογο και στο μέλλον των αθλητών του.

Δεν ζητήσαμε από κανέναν εξωτερικό παράγοντα να βάλει πλάτη για το τμήμα.

Ζητάμε με δυνατή φωνή να δοθούν στο τμήμα αυτά που του αναλογούν με γνώμονα την ιστορία την αγωνιστική κατηγορία την πραγματική συμμετοχή αθλητών και όχι με εξυπηρετήσεις όπως γίνονται με άλλα σωματεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: