ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έ..όχι και "παιδί Μάλαμα(ς)" κ. Καραϊβάζ

Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Έ..όχι και "παιδί Μάλαμα(ς)" κ. Καραϊβάζ


Πριν ακόμα ασκηθούν οι διώξεις στα εμπλεκόμενα μέλη του κυκλώματος που εξαρθρώθηκε εξαιτίας των καταγραφών της ΕΥΠ ένας δημοσιογράφος βγήκε να μας πληροφορήσει πως στο πλαίσιο της εργασίας του που είναι η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ γνώριζε τον Δημήτρη Μάλαμα για να αντλεί πληροφορίες.


Μέχρι εδώ δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό . Στο κείμενό του όμως μας πληροφορεί πως ο Δημήτρης Μάλαμας  ξαφνικά και ενώ επί 20 χρόνια είχε ξεφτιλίσει όλο τον ποινικό κώδικα μένοντας μονίμως ατιμώρητος έκανε στροφή στην επιχειρηματικότητα.

Πράγμα το οποίο εάν πραγματικά πιστεύει είναι αφελής για το λειτούργημα που επέλεξε να υπηρετεί.

Δεν χρειάζονταν ούτε πέντε λεπτά γνωριμίας με τον μακαρίτη Δημήτρη Μάλαμα για να καταλάβει ένας μέσος πολίτης  άρα δεν δικαιολογείται  ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος πως πρόκειται για σκληρό κακοποιό. 

Από εκεί και πέρα καλούμε την κυβέρνηση να μην αφήσει την υπόθεση στην "τύχη" της γιατί προφανέστατα και το υλικό της ΕΥΠ καταδεικνύει ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ετών για καταφανή αδικήματα, άρα μια προβληματική για να μην πω κάτι βαρύτερο  Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ευτυχώς "μπλόκο" σε αυτή την υπόθεση δεν μπορεί να βάλει κανείς γιατί αφορά άμεσα τα συμφέροντα φίλης και σύμμαχης χώρας που εάν συνέβαινε ( δεν θα μπορούσε να συμβεί) κάτι αντίστοιχο στο έδαφός της ήδη θα είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για κακουργήματα σε 1000 και βάλε  και όχι σε καμία 50αρια.

Αναλυτικά και από εμάς θα απολαύσετε τις σχέσεις διαπλοκής ανάμεσα στον μακαρίτη Δημήτρη Μάλαμα που ήθελε να πάρει μέχρι και το κυλικείο της Βουλής ! θεωρώντας πως είναι άτρωτος και δυνατός  για να διαπράττει τα κακουργήματά του. 

Ευτυχώς για την κοινωνία η ΕΥΠ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων έκανε την δουλειά της και ήδη κάποιοι επίορκοι αστυνομικοί και δικηγόροι  την κατηγορούν για αυτό. Βλέπετε είχαν συνηθίσει μέσω άλλων υπηρεσιών να καλύπτουν τις βρωμιές τους.

Αυτά προς το παρόν για ένα θέμα που αποκαλύπτει ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ που δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από κράτη που αποδεδειγμένα έχουν σταθεί στο πλευρό μας διαχρονικά.

Θα στεναχωρηθούν πολύ "πατριώτες" με την εξέλιξη της υπόθεσης και θα δοθεί η δυνατότητα και στη Δικαιοσύνη να αντιληφθεί πως δεν μπορεί με τις αποφάσεις της να ασκεί εξωτερική πολιτική .

Αυτά προς το παρόν και επειδή με ενημέρωσαν σήμερα πως υπάρχουν περίεργες εισηγήσεις προς υπουργούς της κυβέρνησης προς λάθος για τα συμφέροντα της χώρας μας κατεύθυνση.

                       Ο Δημήτρης Καμμένος συνομιλητής με τον Δημήτρη Μάλαμα 

Ο βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου που συνομιλούσε με τον Δημήτρη Μάλαμα ήταν ο Δημήτρης Καμμένος των ΑΝ.ΕΛ όπως θα τον απολαύσετε σε μερικές μέρες σε τηλεφωνικές συνομιλίες που κάθε σοβαρό κράτος έπρεπε ΕΠΙΣΗΜΑ να έχει δώσει στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Γιατί επειδή κάποιοι εμπλεκόμενοι δικηγόροι θα επικαλεστούν "προσωπικά δεδομένα" και άλλες νομικίστικες αηδίες να τους τονίσουμε πως αυτά ισχύουν μόνο σε Μπανανίες και όχι σε σοβαρά δυτικά κράτη.

Δηλαδή τι ήθελαν να τους ρωτούσαμε πόσα λεφτά έβγαζαν  από τις π@τάνες που διακινούσε το κύκλωμα και να μας πουν;

Οι καιροί άλλαξαν αλλά κάποιοι θεωρούν πως η χώρα μας θα παραμείνει Κολομβία των Βαλκανίων.

Κάνουν λάθος και θα το διαπιστώσουν πολύ σύντομα......

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: