ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αφιερωμένο στην Κική Παρασκευά που ανεβάζει αναρτήσεις με το mail του Ηλιουπολίτικου Βήματος!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Αφιερωμένο στην Κική Παρασκευά που ανεβάζει αναρτήσεις με το mail του Ηλιουπολίτικου Βήματος!


Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βρήκαμε την ανάρτηση του "Ηλιουπολίτικου Βήματος" και από τις ελάχιστες μη συκοφαντικές για συνδημότες μας όπως π.χ ο αείμνηστος Δημήτρης Παρράς. 



Το no data ιστολόγιο είχε πολλές και ΄"ενδιαφέρουσες" για "ψεκασμένους" αλλά και για όσους έχουν αποφασίσει μέσω μηνύσεων να προασπίζουν την τιμή και την υπόληψή τους.

Προφανώς αυτό διάβαζε η κ. Κική Παρασκευά ( αφού έτσι θέλει να αποκαλείται ) και "έγραψε" το πρόσφατο πόνημα της με τίτλο "Η Ηλιούπολη ένα απέραντο κρεβάτι" .

Οι "σοβαρές" καταγγελίες για τα δήθεν θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων από μέλη διοικήσεων του δήμου μας ! είναι του ίδιου φυράματος με τα ανύπαρκτα σκάνδαλα που κατά καιρούς εφευρίσκει ο κατά φαντασίας υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας. 

Το παρεάκι της Μυκόνου συμπληρώθηκε αφού μαζεύτηκαν και οι "σάπιες" να σιγοντάρουν θεωρώντας πως θα καλύψουν την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους.

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: