ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μαριάννα Γράψα και Γιάννης Πετράκης διαβάζουν και κάνουν like στο ιστολόγιο του "Μεσσία" της πόλης μας !!!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Μαριάννα Γράψα και Γιάννης Πετράκης διαβάζουν και κάνουν like στο ιστολόγιο του "Μεσσία" της πόλης μας !!!


Ανακάλυψαν τον "Μεσσία" και "τρελάθηκαν" από το κατάπτυστο κείμενο που αναρτήθηκε από την Κυριακή ή Κική ή Κούλα Παρασκευά σε ομάδα του facebook με αναφορά την πόλη μας δύο πρώην συνυποψήφιοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" Γιάννης Πετράκης και Μαριάννα Γράψα. 


Προφανώς η κ. Γράψα θεωρεί αποτυχημένο τον Αντιδήμαρχο κ. Στασινόπουλο (έτσι αναφέρει το κείμενο) και πως δεν έκανε μήνυση κατά αγνώστων για την λάσπη που έφαγε προεκλογικά από τους συκοφάντες του ιστολογίου "Εμείς θα τα λέμε" και τον κ. Μωραίτη που το έπαιζε πως δεν ξέρει τον διαχειριστή "Παπάζογλου" την ώρα που σε δικό του mail αλλά και κινητό είχε η Google καταχωρήσει το συκοφαντικό ιστολόγιο. 

Η κ. Γράψα προφανώς ήρθε χθες στην πόλη ,δεν είδε , δεν άκουσε ή δεν κατάλαβε τίποτα. Με τέτοιες όμως επιλογές είναι κρίμα να ασχολείται με τα κοινά αφού δεν μπορεί κάτι να προσφέρει εάν δεν αναγνωρίζει ένα αληθινό ρεπορτάζ από ένα υβρεολόγιο του γνωστού ύφους θεμάτων που αναρτεί το ιστολόγιο "Η ΘΕΣΗ" της Ηλιούπολης.

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν αφού η κ Γράψα είναι άμισθη σύμβουλος του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη (να την χαίρεται) και ο κ.  Γιάννης Πετράκης να παρέμεινε σταθερός στην δημοτική του παράταξη αλλά και οι δύο ενθουσιάστηκαν από το υβρεολόγιο που ανέβηκε στο ιστολόγιο του κ. Δημήτρη Μωραίτη.

Προφανώς συμφωνούν με το περιεχόμενό του. Έκαναν λάθος ; Οι ίδιοι ξέρουν. Μετά την κ. Γωγώ Τσακογιάννη το ιστολόγιο που προβάλει τις "δράσεις" του κ. Μωραίτη και υβρίζει χυδαία τον ιδιοκτήτη του πρώτου σε επισκεψιμότητα διαδικτυακού ΜΜΕ της πόλης μας αποκτά και άλλους δύο "φανατικούς"  αναγνώστες  που για κακή μας τύχη ασχολούνται με τα κοινά.

Είναι και αυτό μια επιτυχία του ιστολογίου μας . Γιάννης Πετράκης και Μαριάννα Γράψα "μαζί" και ενθουσιασμένοι με το κατάπτυστο κείμενο του ιστολογίου.

Προφανώς τις προηγούμενες διαφωνίες τους τις έλυσαν με κυριότερη αυτή που αφορούσε την αμφισβήτηση κατοχής πτυχίου  Νομικής από την κ. Γράψα. Και βέβαια ή ο Γιάννης έκανε λάθος ή η Μαριάννα είπε ψέμματα. Άλλη λύση δεν υπάρχει .

Ας το ψάξουν σε όσους παρέχονται νομικές συμβουλές για εμάς θα ήταν ένα καλό θέμα άμα η κ. Γράψα ήταν έμμισθη σύμβουλος κάτι το οποίο δεν συμβαίνει.

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: