ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ρωτάμε την Διοίκηση τι έχει απογίνει με την αντικατάσταση της κ.Μανώλη από μέλος ΝΠΔΔ του δήμου μας λόγω "φόρτου εργασίας"

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

Ρωτάμε την Διοίκηση τι έχει απογίνει με την αντικατάσταση της κ.Μανώλη από μέλος ΝΠΔΔ του δήμου μας λόγω "φόρτου εργασίας"



Έχει περάσει πάνω από μήνας από τότε που οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κύριοι Γιάννης Πετράκης και Σούλα Μανώλη παραιτήθηκαν διαδικτυακά από τις επιτροπές στις οποίες συμμετείχαν.



Και μπορεί ο κ. Πετράκης να έχει ήδη αντικατασταθεί από το ΔΣ του ΚΑΦΑΔΗΛ δες εδώ

Αλλά στην περίπτωση της κ. Σούλας Μανώλη όπως βλέπετε εδώ καμία αλλαγή δεν έχει γίνει.

Και ρωτάμε φυσικά γιατί οι περισσότεροι έχουν καταλάβει για ποιους λόγους παραιτήθηκαν . Και λέμε οι περισσότεροι γιατί μας διαβάζουν και ξέρουν πρώτοι όσα όλοι οι άλλοι αποκρύπτουν.

Αναμένουμε απάντηση λοιπόν σε ένα θέμα που δεν αφορά βέβαια την διοίκηση αφού οι δημοτικές παρατάξεις επιλέγουν τους εκπροσώπους τους στα ΝΠΔΔ του δήμου μας. Απλώς για να ξέρουμε εάν είχαμε να κάνουμε για ακόμη μία υποκριτική διαδικτυακή παραίτηση μιας μυθομανούς υποψήφιας δημοτικής συμβούλου. 

ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ -ΠΥΚΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΣΟ 

Γελάσαμε σήμερα και με την δικαιολογία που επικαλέστηκε  τοπικό ΜΜΕ σχετικά με τους λόγους που δεν συμμετέχει στην πληροφόρηση για το μείζον θέμα του παιδεραστή - καθηγητή που συγκλονίζει την πόλη μας. Θεωρεί πως μεγάλα και καταξιωμένα ΜΜΕ που ασχολούνται με το θέμα το κάνουν για μερικά κλικ ή υψηλή τηλεθέαση.

Λάθος κάνουν στην εκτίμησή τους. Το γεγονός πως παίζει παντού είναι καθήκον όσων προφανώς και δεν φοβούνται να υποδείξουν την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων όσων δεν είδαν , δεν άκουσαν , δεν κατάλαβαν και έπεσαν "από τα σύννεφα" .

Κάποιοι όπως ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης τουλάχιστον δεν σιώπησαν , άρα άκαιρο το σχόλιο πρώην Αντιδημάρχου της πόλης μας πως τάχα όποιος ενδιαφέρεται είναι τηλεοπτικός μαϊντανός! 

Αλλά οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν και για τον λόγο αυτό θα τον κρατήσουν για πολύ καιρό ακόμα μακριά από τα κοινά της πόλης μας. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: